30. 8. 2012

5. kapitola 2/2






Varovanie: 18+,šialenstvo, deštruktívne sklony, vrahovia, smrť, netradičné situácie, násilie,  občas istá forma romantiky
Poznámka: je to fikcia, jednanie postáv a podmienky v liečebni nezodpovedajú skutočnému obrazu takýchto zariadení, všetko je len výplodom autora a túto konkrétnu inštitúciu berte ako imaginárne miesto.
Hlavný pár: Misha/Mark, Jered/Jensen
Poznámka: Poviedka neprešla úplnou AP.
Obsah: Misha (18) sa dostáva do psychiatrickej liečebne pre zločincov.  Kvôli údajnej vražde svojich súrodencov (dvojičiek, 7) ostáva úplne sám bez akejkoľvek podpory svojej rodiny, ale...
Motto: „Myslel som si, že dokážem bojovať s tieňmi. Mýlil som sa.“
Počet kapitol: 13 + prológ a epilóg 
Poznámka 3: Väčšine študentov a žiakov tento týždeň končia prázdniny, tak vám teda držím palce, veľa prajem veľa úspechov v škole. Mne ešte nekončia, idem nakuknúť do školy na zápis a potom ešte chvíľu no do začiatku zimného_drsného_semestra. Nebojte sa tiež si to užijem na spomínanej morfológii, ku ktorej mi pribudne aj syntax. A musím sa aj doučiť filozofiu, ale to až neskôr. Každopádne pokiaľ máte už prácu tak to tiež nie je ľahké a tiež držím palce. 
A musím sa priznať, že som začala opäť sledovať yaoi, a čítať takú super mangu volá sa TYRAN, kt. sa zamiloval. :D Odporúčam.
Poznámka 2: Nestotožňujem sa s názormi postáv, nie som zástancom vrážd a podobných vecí, ale táto poviedka bude skrátka taká, ale už sa mi raz stalo, že mi niekto raz dával divné otázky, takže len pre to, aby nevznikali nejaké zbytočné mrzutosti, zdôrazňujem, že nie som zástancom násilia, vrážd ani týrania zvierat. 
varovanie pre túto kapitolu: 18+, násilie,  rape




„Čo sa týka vás dvoch. Pôjdete do sprchy. Mám už vonku dvoch ďalších dobrovoľníkov. Kvôli včerajšiemu incidentu vás budeme vodiť po menších skupinkách dozadu. Preto dnes za vami prichádzame skôr. Teraz ste na rade vy dvaja... Nováčik a Jered pôjdu o chvíľu s ďalším kolegom...“ ukázal na Marka a Mishu.
Menovaní okamžite vstali a pobrali sa za ním spolu s potrebnými vecami. Jered mal hneď po nálade. Očakával, že sa už vráti Jensen, ale očividne si musel zobrať voľno.
Zrejme mal až príliš veľa odpracovaných hodín. To sa mu ani trochu nepáčilo.  Cítil sa osamelo bez svojho partnera a teraz, keď už aj Mark mal pri sebe svojho priateľa, nemohol si pomôcť, ale istým spôsobom mu závidel. Občas sa bál, že si tam vonku nájde niekoho iného, niekoho bezproblémového.
A bol tu ešte ten ďalší nováčik.
Namiesto toho, aby trávil čas so svojou láskou musel znášať prítomnosť nového chlapca. Mláďa preňho nepredstavovalo také nebezpečenstvo, ako to ďalšie decko. Čím menej ľudí vedelo o ich osobných záležitostiach, tým to bolo lepšie. Okrem toho okolo takého mladíka sa okamžite začnú sústrediť pochybné existencie. Nie natoľko inteligentné ako Jack, ale rozhodne dosť schopné zabojovať o novú korisť. Ledva sa zbavili jedného takého problému, už im na dvere klopal ďalší. Ich izba mala kapacitu 5 postelí, preto si nemohol robiť nijaké nádeje, že ho prevelia niekam inam a pokiaľ nebude agresívny, zrejme ho odtiaľto nedostane. Do Jackovej izby vzhľadom na jeho predchádzajúce aktivity  zrejme nikoho nepridajú.
„Hej, ty...“
Seth zdvihol svoju hlavu a pozrel sa naňho.
„Čo chceš?“
Jered vstal z postele.
„Počul si. Pôjdeme do spŕch. Pridaj sa k niekomu, pokiaľ chceš mať pokoj. My ťa chrániť nebudeme...“
„Nie som buzík tak ako ty... Nikoho nepotrebujem...“ odsekol zlostne.
Udrel ho. Silou, ktorá ho takmer zhodila z postele. Sledoval ako si mladík šúcha poranené líce.  Kopol doňho. Nerozmýšľal o tom. Potreboval si len niekde vybiť zlosť.
 „Ak to ešte raz povieš, budeš ľutovať, že si sa narodil...“
Nechal ho ležať na zemi, sledoval ako sa zvíja od bolesti a cítil zvláštne uspokojenie. To, čo už dávno považoval za mŕtve sa v ňom opäť prebudilo. Pevne mu zovrel vlasy a donútil ho ľahnúť si späť do postele.
Nevedel, čo sa to s ním deje. Ani si neuvedomil kedy k tomu presne došlo. Cítil ako sa mu zrak zahmlieva a telo sa akosi hýbe aj bez jeho pričinenia. Stihol ho k postele a vrazil s ním o stenu. Mladík bolestne sykol a pokúšal sa dostať z jeho dosahu, ale bol príliš slabý, príliš krehký na akúkoľvek obranu.
Jered mu vyhrnul nemocničný odev. O ničom neuvažoval. Konal absolútne pudovo a celý svoj hnev, napätie z predchádzajúcej noci a strach si vybíjal na novej obeti.
Nezáležalo mu na tom, či ho prichytia počas návštevného dňa. Či z toho bude mať problémy. Mladíkov zadok bol dobre roztiahnutý po prehliadke. Telom mu prešlo napätie, ktorého sa musel zbaviť. Zovrel jeho boky a surovo vnikol dovnútra. Pokúšal sa brániť, ale Jered to ani len nezaregistroval. Uchopil jeho penis a začal ho mechanicky dráždiť, aby sústredil jeho pozornosť inam a zabránil mu v neuvážených pohyboch, ktoré by mohli spôsobiť zranenia.
Uvoľnene prenikal do tela, ktoré sa okolo neho zovrelo. Rýchle pohyby ho priviedli na vrchol veľmi skoro.
Naplno si uvedomil váhu svojho činu, až keď doňho vyvrcholil a na svojej ruke  pocítil vlhkosť. Okamžite sa od neho odtiahol. Necítil nič rovnako ako pri svojej prvej obeti.
„Ak to niekomu povieš, zabijem ťa...“ pošepol mu do ucha.
Kdesi v temných hlbinách jeho duše mu pripadala hračka na sex ako pomerne dobrý nápad ako sa udržať pri zmysloch, kým nemá po ruke svojho partnera.
Seth sa od neho odsunul a rýchlo si upravil oblečenie. Očividne bol dosť vystrašený na to, aby naňho kvôli tomu žaloval.
Jered zbledol, keď uvidel Jensena.
Otvoril dvere do ich izby a volal ho zrejme do sprchy. On to vôbec nepočul. Zrútil sa na zem. Kričal. Nevedel, čo sa to s ním deje.
Jensen ho zovrel do náručia a pokúšal sa ho upokojiť. Hladil ho po vlasoch. Maznal sa s ním, ale on ho vôbec nepočúval.
Upokojil sa, až keď ho uložil na posteľ a dal mu injekciu.
„Prepáč mi to. Neopúšťaj ma...“ pošepol mu.
„Urobil ti niečo?“ Jered obrátil pozornosť k Sethovi.
Mladík pokrútil hlavou.
„Ak áno, nesmieš to zatajovať. Doplatíš na to...“ vyhlásil prísne.
Jered s hrôzou sledoval, ako si Seth vyhrnul oblečenie. Všetko mu povedal. Do najmenšieho detailu.
Jered sa naňho nedokázal pozrieť. Reakcia jeho priateľa bola viac než tvrdá.
Pripútal ho. Dal mu ruky za chrbát a nasadil mu masku, aby nič nevidel.
„Pôjdeš do  izolačky a rozlúč sa s návštevami...“
„Nepremiestnite ho odtiaľto?“ opýtal sa Seth.
„Budem o tom uvažovať... O tejto veci viac nechcem počuť. Ty sa priprav o chvíľu pôjdeš do sprchy...“
„Ale...“
„Povedal som čo ťa čaká, chceš my aj ty robiť problémy!“
„Nie.“
„Výborne. Tak sa priprav.“
Jered cítil ako ho Jensen nešetrne zdvihol. Ocitli sa vonku skôr než stihol niečo povedať, aj keď ani sám nevedel, akoby sa v tejto situácii bránil.
Hnev jeho priateľa bol očividný, keďže ho ťahal dopredu tak rýchlo, až kvôli svojej slepote do niečoho neustále narážal.
Izolačka bola omnoho horšia ako kocka. Rozhodne sa na niečo také vôbec netešil. Jensen ho zaviedol do malej miestnosti neďaleko doktorovej ordinácie. Otvoril jednu z izieb a dostrkal ho dovnútra. Donútil ho ľahnúť si na posteľ, ku ktorej ho pripútal. Po lieku sa mu chcelo spať, neriešil to. Nevadilo mu absolútne nič. Okrem bolesti, ktorú ešte stihol uzrieť v partnerových očiach.
„Pokiaľ ešte niečo také urobíš, postarám sa o tom, aby ti doktor dal lieky, po ktorých sa ti vôbec nepostaví. Bolo to prvý raz, čo som ťa prichytil niekoho takto násilne... A aj posledný, tým si buď istý...“
Prikývol.
Viečka mu klesli a prestal si uvedomovať, čo sa deje s jeho telom.
Jensen stál nad jeho posteľou. Pokúšal sa prekonať zlosť. Zabrániť tomu, aby ho prinútila ďalej ho trestať.
Doktor mu niečo dlhuje. Majú spolu istú dohodu. Postará sa o jeho liečbu, ale daná vec sa nateraz nebude vôbec hlásiť. Raz to preňho urobí, to mu už sľúbil, keby nastali komplikácie, ale netušil ako to urobí s tou izbou. Nováčik musí ostať, keby ho preložil, znamenalo by to že tam nastali nejaké komplikácie, a to si vzhľadom na daný stav nemohol dovoliť.
Každopádne akosi nevedel, komu by mohol v tejto veci dôverovať. Nebolo také ľahké vybrať ľudí, s ktorými by si jeho priateľ rozumel. Túto vec bude musieť ešte dôkladne zvážiť. Každopádne doktor posúdi ako dlho bude v izolácii a zrejme mu dá dostatok času na to, aby sa z toho spamätal. Dovtedy snáď zistí, akoby to všetko mohol vyriešiť bez zbytočných ťažkostí.
Zatiaľ ostane na samostatnej izbe, Jensen bude chodiť za ním a časom uvidí, ako bude prebiehať jeho správanie.
Jered bol jedným z predátorov, už raz zabíjal počas sexu a podľa jeho výpovede sa mu to páčilo. Túto možnosť nemohol riskovať.
Chcel mu dať najprv šancu, aby mu všetko porozprával. A vyjadril sa k svojmu konaniu, ale až neskôr, keď sa mu podarí, prestať sa naňho kvôli tomu hnevať.