8. 8. 2012

Vulkán III 2.1/4


Fandom: Star trek 2009
Pár: Kirk/Spock, T´Pring a.i.
Varovanie:  15+, academy AU
Obsah: Pokračovanie Vulkánu I a II, James T. Kirk zisťuje, čo všetko obnáša puto s dvomi ľuďmi.
Poznámka: poviedka ešte neprešla  AP. 
Jim počas cesty začal pociťovať menšie nepohodlie. Spôsobené trením istého miesta. Potlačil slastné zastonanie. T´Pring ho niekoľkokrát pohladila cez nohavice. Vzrušovalo ho to. Ženy mal stále rád, aj napriek svojmu vzťahu so Spockom. A stimulácia istých miest naňho pochopiteľne poriadne zaúčinkovala. Toto správanie však akosi nezodpovedalo jeho predstave o vulkánskych ženách. Chcel niečo povedať, ale nebolo mu to umožnené. Spock zastavil vznášadlo v polovici cesty. Odbočil niekam medzi stromy. To bolo natoľko nelogické, že mu začal venovať pozornosť.
„Spock?“
„Áno, Jim?“
„Mali by sme ísť za ostatnými...“ pokúšal sa dostať jej ruku preč. Teraz naozaj nebol čas na takéto veci. Nemala by niečo také chcieť, potom ako ledva unikla z rozpadávajúcej sa budovy. Takisto mu akosi nesedelo ani to, že Spock stmavil okná, aby dovnútra nebolo nič vidieť.
„To nie je potrebné. Je nutné urobiť niečo iné.“
Nepochyboval o tom, že občas by si spolu mohli niečo vyskúšať, dokonca aj v trojici, ale počas ohrozenia jeho rodnej planéty, to vyzeralo akosi podozrivo. Cítil ako sa sedadlo pohlo viac dozadu. Vytvorilo sa tým dostatok prázdneho priestoru, ktorý  pokrýval akýsi mäkký materiál. T´Pring ho do toho stiahla.
„Si si tým istý? Mali by sme...“
„To počká.“
„Ja viem, ale takéto impulzívne správanie mi...“
Spock sa k nim pridal. Jim pocítil jeho pery na tých svojich. T´Pring sa už úspešne dostala do jeho nohavíc. To, čo sa jej nepodarilo rýchlo vyzliecť jednoducho roztrhla. Jim stále pochyboval, vedel, že na tom niečo nesedí, ale celé jeho mimoriadne citlivo reagovalo na ich dotyky. Okrem toho sa mu istým spôsobom páčilo byť rozmaznávaní, dvoma osobami, ktoré presne vedeli, čo by práve teraz potreboval. Ani si presne neuvedomil, kedy sa aj oni zbavili oblečenia. Nechal stenu spadnúť a oboch ich vpustil hlboko do svojej mysle...
O niekoľko hodín neskôr...
Bolo mu dobre. Spokojne spal prepletený v príjemne tesnom objatí. Nechcel sa zobudiť. Nepotreboval sa ani len pohnúť. Spomínal si na to, ako po dlhom čase ochutnal objatie ženského tela, ale zároveň neprišiel ani o pozornosť svojho partnera. Boli jedným neoddeliteľným celkom. Cítil Spockovu ruku umiestnenú okolo jeho pása. Spomínal na to, koľko rozkoše jeho telo dostalo od milovaného partnera. T´Pring nemiloval, ale akceptoval ju ako súčasť puta.  Všetky tie okamihy plné vášne mu opäť prechádzali mysľou a on cítil príjemnú únavu. Niekde na pokraji sna a bdenia si uvedomil, že obaja spali so ženou bez ochrany. Niekoľkokrát za sebou, to, čo robil on súkromne so Spockovom už ani len nepočítal. To nebolo až také podstatné, keďže muži spolu nemohli mať deti. Táto myšlienka ho katapultovala z blaženého oddychovania, hneď do krutej reality. Položil ruku na Spockovu tvár a zasyčal mu do myšlienok.
Zabudli sme na ochranu.
Chvíľu trvalo, kým mu partner odpovedal. Zrejme sa ani jemu nechcelo vstávať.
Vznášadlo je dobre chránené. Zapol som bezpečnostné systémy. Nikto sa sem nedostane bez nášho súhlasu.
Jim pokrútil hlavou. A vysvetlil mu to tak, aby sa nemal na čo vyhovoriť. Spock nadvihol obočie a chvíľu naňho hľadel.
Fascinujúce. Neplánoval som žiadnu podobnú aktivitu. Ani neviem, prečo sme to urobili práve teraz. Bolo to ako impulz, ktorému som nemohol odolať. Počul si tiež ten zvuk?
Aký zvuk?
Hneď ako sme sa priblížili k budove tak som to začul. Bolo to veľmi stimulujúce. Znelo to ako nejaká pieseň.
Nič som nepočul.
Pozoruhodné.
Mali by sme ísť. Ktovie, čo tá hudba ešte spôsobila.
Spock prikývol. Prešli do obyčajnej reči, lebo v takom tesnom spojení by mohli zasahovať do spánku T´Pring. Ona rozhodne potrebovala viac oddychu. Jej zranenia vnímali počas ich spojenia veľmi intenzívne.
„Vrchná časť mojej uniformy. Netušíš, kde ju nájdem?“
Jim mu zamával pred očami roztrhanými kusmi látky.
„Predpokladám, že už nenájdeš...“
„Máš tu komunikačné?“
„Áno, tam vpredu. Komu chceš volať?“
„Len McCoyovi, aby nám sem hodil náhradné uniformy. Snáď zoženie aj niečo pre T´Pring. Naši by nás nemali takto vidieť.“
„Súhlasím, ale nie som si istý, či nám pomôže. Nepáčilo sa mu, keď si tú fľašu včera takmer rozbil o jeho hlavu.“
„Najprv sa mu ospravedlním.“
Jim sa presunul k prednej časti a nastavil frekvenciu, ktorá by mala viezť do ich izby. Nebol si istý, či komunikácia bude po Nerovom útoku fungovať, ale bola to jediná nádej na to, aby sa dôstojne vrátili k svojim povinnostiam.