5. 9. 2012

3. kapitola 1/3



Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie. Počas svojho pátrania stretáva aj osobu, do ktorej sa zamiluje (čiže sem-tam aj romantika, platí aj to, čo bolo napísané v dlhšom obsahu)
Predpokladaný počet kapitol: 8 + prológ, epilóg
Poznámka: poviedka neprešla AP. 
18+ pre túto časť



SHIN sa vracal do svojej izby, bočnými chodbami vytvorenými v stenách. Boli určené hlavne pre potreby pohybu spoločníkov, ktorých, pokiaľ boli v službe nikto cudzí nesmel vidieť a nebolo im dovolené pohybovať sa po chodbách určených pre rodinu. Telo mal už doliečené, všetko sa zahojilo tak rýchlo, ako to predpokladal. Cítil v sebe ešte istú mieru slabosti, ale nie natoľko, aby sa nechal aj naďalej obskakovať hojičmi rán, ktorí ho na príkaz mladého pána ešte raz dôkladne prezreli a doliečili. Nemohol sa zmieriť z jeho príkazom, nie potom ako zakúsil život tam vonku, obyčajný život normálneho študenta strednej školy, ale nemohol opustiť dom bez dovolenia. Prípadne bez osoby, ktorá ovládala duševnú silu natoľko, aby mu otvorila vchod. Dozvedel sa o príchode Ai a chcel ju požiadať, aby mu pomohla. Zvyčajne bola ochotná pomôcť mu. To ona presvedčila mladého pána, že aj Shin by mal mať šancu na chodenie do školy. Dúfal, že aj tentoraz mu pomôže. Chcel totiž ujsť. To bola jediná cesta ako sa z toho celého dostať, kým mu opäť nenavlečú oblečenie. Mohol sa pozrieť či náhodou niečo nepotrebuje, to bolo dovolené, ale teraz, keď zistil, že to vôbec nie je Ai a má väčšie problémy než on sám neostávalo mu nič iné len vrátiť sa do izby a nechať sa obliecť. Keby tak pán prišiel o niečo neskôr, už by mohli byť preč. Nebol si istý, ako dlho to Kei vydrží ani čo s ním zamýšľajú urobiť. Dúfal, že bude rovnako rozumný ako Ai a nejakým spôsobom sa z toho dostane. On sám zatiaľ žiadnu nádej na vyslobodenie nemal.
Hneď ako vošiel do izby, uvidel na posteli rozložené oblečenie spoločníka. Pocítil prudké bodnutie kdesi u srdca, keď uvidel slúžku, ktorá mala tieto veci zvyčajne na starosti. Nemala dovolené sa s ním rozprávať. Jej povinnosťou bolo len starať sa o odevy spoločníkov a obliecť ich, počas každého dňa, keď robili spoločnosť členom rodiny a ich priateľom.
Shin pocítil takmer fyzický odpor, keď mu slúžka naznačila, aby zo seba všetko stiahol a zdvihol ruky do požadovanej pozície. Urobil to. Ak by sa bránil, mal by z toho len zbytočné problémy, všetko by hlásili mladému pánovi a ten by si s ním už vedel poradiť. Počas otcovej prítomnosti by k nemu nebol ani zďaleka taký zhovievavý.
Slúžka zobrala z postele prvý diel základnú konštrukciu zloženú z remencov. Prevliekla mu ich cez nahé telo a začala ich zapínať na príslušných miestach. Pracovala rýchlo a precízne bez akýchkoľvek nevhodných dotykov. Shin sebou aj napriek tomu trhol, keď mu navliekala časť určenú namiesto spodného prádla. On sám sa odevu nesmel ani dotknúť, inak by museli začať odznova. Neznášal všetky tieto nezmyselné pravidlá, ale rozhodne sa nepokúšal urobiť ani najmenší pohyb, aj keď ho zapínanie na istých miestach trochu tlačilo.
Látkovú časť, ktorá vyzerala podobne ako dlhé šaty, až na to, že bola pomerne širšia a voľnejšia. Nechal sa pozorne pozapínať. Šaty neboli vôbec hrubé, skôr tenšie, ale aj tak sa dosť komplikovane obliekali. Keď bol hotový, nútila ho otáčať sa do všetkých strán, aby sa ubezpečila, že na nič nezabudla. Potom sa jeden druhému uklonili a slúžka opustila izbu spolu so starými šatami. Obliekala ho do slávnostného, preto začínal mať akési nepríjemné tušenie, že dnes nebude slúžiť len na zvyčajné maznanie a podobné veci. A jeho podozrenie sa potvrdilo, keď do izby vošiel mladší spoločník, ktorý bol ešte v priebehu štúdia. Shin už mal všetko za sebou. Počas jedného roka sa dozvedel všetko, čo by mal potrebovať a po dovŕšení veku, ktorý bol u spoločníkov určený a v jeho prípade už aj tak došlo k menšiemu odloženiu, tentoraz mu mladý pán zrejme neodpustil natoľko, aby ho od toho naďalej šetril.
„Shin-san, bolo vám určené postarať sa o potešenie hosťa.“
„O koho ide?“
„Tsutomu-sama dorazil pred niekoľkými minútami a vyžiadal si do svojej izby okamžitú prítomnosť spoločníka.“
Shin neveriacky pokrútil hlavou. Celé telo ho opäť rozbolelo, akoby sa ho hojiči rán vôbec nedotkli. Tsutomu-sama nebol členom rodiny, bol to spoločník ich pána, ktorý bol za člena čiastočne považovaný a ako dlhoročný priateľ otca mladému pána mal aj isté špeciálne privilégiá. Jedným z nich bolo potešenie ponúkané spoločníkmi.
„Na ako dlho je požadovaná moja spoločnosť?“
„Minori-sama, vás stanovil za jeho spoločníka...“
Shin tušil, že tentoraz musel mladého pána naozaj veľmi rozčúliť. Inak by ho doslova nedaroval osobe, ktorá mu nebola absolútne sympatická. Tá veta znamenala v jeho prípade aj niečo iné. Pokiaľ Tsutome zase odíde, môže si ho zo sebou zobrať. Podľa týchto zistení, zrejme mladý pán videl tie videá a prehodnotil svoju milosrdnosť.
„Koľko mám času?“
„Tsutome-sama prikázal, aby sme vás priviedli hneď...“
Shin prikývol. Rozhodne tam nechcel ísť, ale čo iné mu ostávalo. Nechať sa odviesť na silu, nebolo to najrozumnejšie riešenie. Nechal sa odviezť delegáciou mladších spoločníkov, ktorí ešte neboli vybraní do konkrétnej rodiny.
Doviedli ho až do izby toho muža. Dovnútra však musel ísť sám. Tsutome samoľúbo posedával vo svojom kresle a tváril sa mimoriadne spokojne. Nemal na sebe ani kúsok odevu a jeho penis prezrádzal, že zrejme nebude chcieť strácať čas.
Shin ostal stáť pri dverách, neschopný pohybu. Prial si z domu odísť, ale ako slobodný človek, nie ako hračka toho muža.