16. 11. 2012

6. kapitola 3/3






Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: 18+, sex,  smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto. Kei cíti prítomnosť sestrinho ducha, niekedy sa mu zdá, akoby spolu zdieľali jedno telo. Verí tomu, že pokiaľ sa mu nepodarí zistiť pravdu, sestrin duch si nikdy neodpočinie.



MINORI stál na okraji priepasti.  Pod ním sa rozprestieralo rozbúrené more. Nedávalo to zmysel. Priepasť a more by predsa nemali byť na tom istom mieste, ale on ich vnímal obe s rovnakou intenzitou. Uvedomil si, že rozbúrené vlny sú tvorené jednotlivými tetovaniami.
Pod ním sa odohrával krutý boj, obrovské tetovania sa nemilosrdne spájali, rovnako nemilosrdne aj trhali všetko, čoho sa dotkli. Celé jeho vedomie sa ich dotýkalo a pokúšalo sa ich usmerniť. Zabrániť im, aby zničili samé seba.
Minori nebol dobrý v prenikaní do vedomia iných. Nie takýmto spôsobom. Bol bojovník, bol vrah, bol mladým majstrom mučiacich techník, ale komunikácia na takejto úrovni nepatrila k jeho schopnostiam. Dostať sa tak hlboko do seba, do svojich vlastných obáv, bolo ťažkou skúškou. Dokázal sa tam udržať len preto, lebo mu niekto pomáhal. Niekto ho tam držal. Tá sila ho teraz tlačila do chrbta a prinášala so sebou dôverne známu vôňu.
Najprv si myslel, že je to ona, že mu prišla dať posledné zbohom tak, ako to zrejme urobila so svojím bratom. Cítil ju z neho, ale nevedel ako sa k nej dostať. Nevedel ako potlačiť tú bolesť. Ai bola preňho dôležitá.
Napriek tomu aké správy jej písal, napriek tomu ako sa vyjadroval a čo prejavoval navonok, bola to prvá osoba, ku ktorej začal niečo cítiť, ale vedel, že táto vôňa nepatrí jej, že je to len odraz jeho vlastných predstáv, ktoré dokáže privolať jedine otcov obľúbený duch. 
Duša plačúcej ženy, ktorá rovnako ako ďalší zblúdenci prebývala v ich dome.  Patrila k tým, ktoré nedokážu len tak ľahko odísť a ich odchod by znamenal len veľkú bolesť, len príchod na miesto utrpenia.
Prvý majster jej ponúkol dohodu. Ochrana domu a jeho obyvateľov výmenou za miesto, kde sa môže pohybovať bez toho, aby niekomu spôsobovala škodu a utrpenie. Bol bez váhania prijatý. A tak sa jeho sila istým spôsobom zviazala s tou jej. A to ho upokojilo, aj keď vedel, že situácia s jeho telom a mysľou je veľmi zlá. Uvedomil si to hneď ako sa vynorila spoza jeho chrbta a zastala pred ním. Nikdy sa nevznášala, nikdy nič nehovorila, to bolo jednou z jej zvláštností, ale ona nežiadala pokoj, nechcela, aby ju pochopili, potrebovala len, aby si niekto občas  uvedomil jej prítomnosť. A to jeho otec často robieval. Bola spokojná, keď jej venoval svoj čas. Minori sa s ňou cítil bezpečne,  napriek jej desivému zjavu a smutným očiam.
„Čo sa to deje s mojím telom? Taký tlak predsa nemôžem vydržať. Zomieram?“
Sivý bezvýrazný prízrak pokrútil hlavou.
 „Spojenie...“ pošepla mu.
Nevysvetľovala, neodpovedala, vtedy, keď ju k niečomu vyzvali. A ani teraz nekonala inak. Len ho mierne postrčila...  Nebránil sa. Vedel, čo to znamená. Nebolo už cesty späť. Rozhodol sa využiť túto šancu, aj keby mala byť jeho posledná.
Minori cítil, ako sa mu vracia vedomie. Telo sa pohlo, oči sa otvorili... Bolesť ich opäť zavrela, ale on ju prekonal.  Vrátil sa späť silnejší než predtým. Plačúca žena ho naplnila svojou silou. Dovolila mu sa z nej napiť, ale napriek tomu sa nedokázal vôbec pohnúť. Telo mal pripútané, celé rozboľavené a nad ním sa nakláňal tretí majster. Rozmiestňoval nástroje po jeho tele. Pochopil z čoho pramenila tá veľká bolesť... A rovnako silný pocit nepohodlia...
Zároveň si však uvedomoval svoje vzrušenie, chlad, ktorý ho hladil na pokožke, reakcie svojho tela, ktoré sa pokúšalo získať čo najviac príjemnej pozornosti, ale z tesného zovretia sa nemohlo vymotať. Tsutome mal otvorenú celú jeho energiu, tetovania boli poprepichované, rozovreté po celom tele, len na bruchu sa nachádzalo akési miesto prerušenia.
„Čo to so mnou... čo to...“ zdesene rozšíril oči, keď si uvedomil, čo sa s ním zrejme bude diať. Prinavrátená sila nemohla zabrániť tomu, čo sa tá zvrátená osoba chystala vykonať. Každé trhnutie jeho tela spôsobilo mierne zachvenie a pohnutie nástrojov. Z niektorých rán stekali pramienky krvi...
„Je dobré, že si sa prebral, Minori. Aspoň uvidíš, čo všetko mám pre teba pripravené...“
„Prečo to všetko spôsobuješ členovi svojej rodiny? Čo tým chceš dosiahnuť? Vždy sme boli na tvojej strane. Vždy sme ti pomohli, keď si to potreboval. Prečo si...“ potreboval ešte chvíľu času, kým si duch zvykne a dokáže sa preniesť cez problémy jeho týraného tela.
„Nikoho som nezradil. Chcem nás len spojiť.“
„Spojiť celú rodinu! Zbláznil si sa!“
„Nie, Minori, ja viem veľmi dobre, čo robím a dostanem všetko, čo chcem... Ani ten tvoj malý prízrak ti nemôže zabrániť tomu...“
Pery tretieho majstra sa ho vyzývavo dotkli. Prechádzali krvavou cestou. Prsty zovreli mierne navretú bradavku. Nemilosrdne potiahli kovový krúžok, až za hranicu únosnosti. Minori zdesene hľadel na tú ozdobu. Niečo také by si urobiť nikdy nedal. Za žiadnych okolností. Majstrove pery sa odtrhli od jeho hrude. Prisali sa na jeho pery a drzo si vynútili vstup. Celým telom mu trhalo, svaly sa napínali... Reflexne sa pokúšal urobiť čokoľvek, len aby tomu zabránil, ale pevné zovretie mu vtom tvrdohlavo bránilo. Tsutome naňho tlačil svojím telom, nástroje sa zabárali hlbšie, panika a strach ho prinútili spolupracovať. Bozkávali sa drsným spôsobom, zrýchľovali tempo. Zdalo sa mu, že prešla takmer celá večnosť, kým sa od neho odtrhol. Spolu s ním však z jeho tela vyprchala aj tá príjemná energia. Plačúca žena bola odohnaná. Nevedel odkiaľ tretí majster vzal takú strašnú silu. Netušil, akoby mal proti nej bojovať v takomto stave.
Tsutome si utrel ústa a chvíľu naňho len hľadel. Mal ten pohľad, ktorého sa všetci obávali, ten pohľad, ktorý znamenal, že je schopný naozaj všetkého.
„Zdá sa, že teraz nám už nič nezabráni celú situáciu uzavrieť...“ položil ruku na jeho hruď, na miesto, ktoré ako jediné ostalo nepoznačené.