26. 12. 2012

7. kapitola 1/3







Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: 18+, sex,  smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto.







O niekoľko hodín neskôr...
KEI cítil ako sa niečo dotklo jeho krku. Chladný závan vzduchu a akési nepríjemné napätie, ktoré naňho chvíľu tlačilo, ho prinútilo prebrať sa z hlbokého spánku. Niečo tam bolo, niečo s čím sa nakrátko spojil, ale hneď ako si to uvedomil, zmizlo to. Nachádzal sa v akejsi izbe, ktorú akosi nedokázal nikam zaradiť a ležal v posteli s nejakým neznámym mužom. Mysľou mu prebehli udalosti posledných dní, to všetko čo sa s ním stalo, keď sa dostal do kontaktu s tými ľuďmi. Nemal však možnosť nad tým príliš dlho uvažovať, lebo muž, ktorý s ním zdieľal posteľ sa posadil na posteľ a pobavene si ho premeriaval.
Kei sa od neho odsunul, čo najďalej a ostražito si ho premeriaval. Rozhodne sa s ním necítil vôbec bezpečne.
„Kto ste?“
„Moje meno je Toru. Som hlavný spoločník vášho partnera. Bolo mi povedané, aby som vás pripravil na to, ako budete ďalej reprezentovať túto rodinu.“
„Nemám záujem,“ odsekol Kei. 
„Obávam sa, že nemáte na výber. Puto bolo uzavreté. Pozrite si svoje telo... Uvidíte sám, že nemá zmysel proti tomu akokoľvek namietať...“
Kei nazrel pod prikrývku. Nové tetovanie pokrývalo dosť veľkú oblasť. Úplne sa zmenilo a vyžarovala z neho sila.
 „Čo to všetko znamená?“ pýtal sa, akoby nič z toho neprežil, akoby dúfal, že mu ten muž povie, že to celé bola len nejaká šialená predstava.
„Teraz už bude všetko v poriadku. Rodina si vyriešila svoje záležitosti a dohody boli uzatvorené. Všetci sa upokoja a konečne budete mať možnosť sa naučiť všetko, čo potrebujete.“
Toru si ho privinul bližšie k sebe. Položil ruku na hlavnú časť tetovania. Jemne prechádzal nižšie, stále neopúšťajúc citlivú oblasť.
„Mojou úlohou je aj oboznámiť vás s našimi zvyklosťami a pravidlami, ale až neskôr. Teraz si len užívajte to, čo nás odteraz spája. Uvidíte, že sa vám to bude páčiť...“
„Nie, teraz nie. Radšej by som chcel vedieť, kde je Shin...“ Kei odsunul jeho ruku a pokúšal sa ovládnuť svoje nespokojné telo. Len obyčajný dotyk na pokožke by ho nemal predsa natoľko vyviezť z miery, ale stalo sa to. Ledva sa dokázal ovládnuť, aby nedošlo ešte k niečomu omnoho intenzívnejšiemu.
„Ako rozkážete, Kei-sama. Prinesiem vám oblečenie, naraňajkujete sa  a potom môžeme začať,“ poslúchol Toru, ale zmienka o Shinovi ho aj tak poriadne nahnevala. Kei cítil, že sa naňho už nedíva tak láskavo. Napriek tomu sa nenechal zastrašiť.
„Neodpovedali ste mi na otázku.“
„Stali sa isté veci, ktorým ešte nemôžete rozumieť. Večer na hlavnom zhromaždení sa všetko dozviete. Teraz sa od vás očakáva len to, aby ste sa obliekli a naraňajkovali. Potom začneme s vašim vzdelávaním.“
„Ak ste mu ublížili...“
„Ubezpečujem vás, že Shin sa má dobre. Možno až príliš.“
Toru zliezol z postele a priniesol svojmu mladému pánovi oblečenie a nejaké čisté uteráky.
„V sprche nájdete všetko, čo budete potrebovať. Tetovanie sa môže bez problémov umývať, ale dávajte si pozor na to, aby ste na citlivé oblasti netlačili. To by sa vám nemuselo vyplatiť.“
„Pomôžete mi s tým...“ takmer bez rozmýšľanie vyhŕkol Kei. Nebolo mu jasné, prečo niečo také povedal. Prichádzalo to akoby z menej racionálnej stránky jeho osobnosti a ani keď tú situáciu neskôr pozorne zrekapituloval, nedokázal prísť na to, čo ho vtedy k tomu viedlo.
Toru prikývol. Značne potešený jeho ponukou. Kei sa to chystal odvolať, ale nedokázal sa k tomu prinútiť. Niečo mu vtom bránilo a on nenachádzal v sebe silu tomu vzdorovať. Zdalo sa, že jeho spoločníka to vôbec neprekvapilo.
Toru otvoril dvere do pekne zariadenej kúpeľne, ktorá okrem sprchy obsahovala aj pomerne veľkú masážnu vaňu a dalo by sa povedať, že to bol rozhodne vyšší štandard, ako ten, na ktorý bol Kei zvyknutý.
Dizajn kúpeľne ho však momentálne vôbec nezaujímal a dokonca ani veľké zrkadlo, ktoré bolo schválne umiestnené tak, aby sa v ňom dobre videl. Trápilo ho to, čo práve vypustil z úst a stále akosi nedokázal prísť na to, čo by mal urobiť, aby sa z tejto situácie vyvliekol. Jeho telo proti tomu natoľko protestovalo, až sa zľakol, či mu to puto náhodou nepoškodilo mozog.
„Tá vec, ona ovplyvňuje to, čo robím? Tiež sa zo mňa stáva otrok?“ opýtal sa znepokojene.
„Rozhodne pôsobí inak na majstrov a inak na osoby, ktoré sú len ich partnermi. Spojenie, ktoré spútal Tsutome-sama mierne zvyšuje sexuálnu túžbu. Nie je to však nič neobvyklé a nemá to nič spoločné s otroctvom. Pokiaľ máte na čokoľvek chuť som vám k službám, ale môžete aj odmietnuť. Dalo by sa však povedať, že zintenzívňuje všetko, čo by ste bežne prežívali. A rozhodne vás nedonúti začať si s niekým kto vás fyzicky absolútne nepriťahuje.“
To ho ani trochu nepotešilo. Muž, ktorý sa práve presunul k nastavovaniu správnej teploty vody, mu príťažlivý rozhodne pripadal.
Jemný prúd vody vytekajúci zo sprchy mu pripomenul, že by o niečom takom rozhodne nemal práve teraz uvažovať.
Toru ho nastavil na príjemnú masážnu rýchlosť. Kei omámene siahol po mydle a presunul sa hlbšie pod sprchu. Obával sa, že ho bude telo na miestach, kde mal tetovanie páliť, ale nestalo sa tak. Namiesto toho cítil len teplo a až príliš mu to pripomínalo príjemné hladenie, o ktoré sa predtým pokúšal Toru.
Kei ho opäť chcel poslať preč. Hľadal tie správne slová ako ho poslať preč, ale nedokázal zo seba nič dostať. Jeho telo túžilo po niečom, čo nedokázal kontrolovať. Bolo to akoby sa v ňom prebudilo všetko doteraz potláčané a prevážilo dokonca aj mierne znepokojený hlas rozumu.
Rozhodne sa bolo na čo pozerať. Toru patril k mužom, o ktorých by si za normálnych okolností ani nedovolil snívať.
Kei bol už takmer celý od mydla, keď pristúpil k nemu a postaral sa o citlivú oblasť tetovania. Užíval si každú sekundu a zvádzal boj o to, aby toho nechcel ešte omnoho viac, napokon sa mu však podarilo potlačiť akékoľvek neželané túžby a dokázal hlavného spoločníka požiadať, aby ho počkal vonku. Zvyšok umývania už dokončil sám a potom už len doladil pár detailov, osušil sa a do izby sa vrátil takmer ako nový človek.
V kúpeľni sa držal dosť dlho, aby sa upokojil a vyšiel z nej, až keď si bol istý, že má svoje telo opäť pod kontrolou.
Toru už mal preňho pripravené raňajky. Sadol si za stôl, ale skôr než sa pustil do jedla ešte raz sa obrátil k svojmu novému učiteľovi.
„A kde je Tsutome? Pokiaľ teda aj to, nie je nejaké tajomstvo?“
Ukázalo sa, že to bola úplne zbytočná otázka, keďže druhý tanier, ktorý na stôl naservíroval Toru, nebol určený preňho, ale pre jeho pána.
„Tu som, Kei. Som rád, že si si na mňa spomenul.“
„Dobré ráno, Tsutome-sama.“
Toru sa horlivo ukláňal svojmu spokojnému pánovi.
„To je v poriadku. Pokojne si sadni k nám.“