8. 2. 2013

8. kapitola 1/3



 
 
 
Pár: Kei (Ai)/Shin, a.i.
Varovanie: 18+, sex,  smrť, duchárske, školské, kríza identity, kriminálne, zmienka o skupinovom sexe, tajný spolok
Obsah (skrátená verzia): Kei (16) žije so svojím otcom, jeho sestra Ai s matkou. Po sestrinej smrti (údajnej samovražde) sa však rozhodne načas prevziať jej miesto.





KEI sa pomaly odpútal od svojho priateľa. Vracal sa späť do miestnosti, v ktorej sa nachádzala jeho telesná schránka.
Toru mal hlavu mierne naklonenú na bok a spal. Nevedel, či to spôsobil Minori, alebo duchovia, ale rozhodne ho to veľmi potešilo. Chcel sa čo najskôr dostať z toho hrozného domu, aj keby mal pristúpiť na spoluprácu práve s týmto chlapcom.
Čo najtichšie prešiel okolo neho a nechal sa viesť stým pocitom, ktorý prenikal do celého tela ako lákavé varovanie, aby mu ani len nenapadlo vybočiť z vopred stanovenej cesty. Duchovia boli rozhodne istým spôsobom úžasní a nevypočítateľní. Teraz, keď stáli pri ňom cítil v sebe silu. Už sa nemusel báť členov rodiny ani toho, že ho opäť niekam zatvoria. Bolo príjemné myslieť si, že to všetko jednoducho nechá za sebou.
Niečo sa však primiešalo do tej príjemnej predstavy a rozbilo ju na kúsky. Kei pocítil ako sa prítomnosť vedúcich duchov vytrácala. Niečo temné preberalo vládu nad všetkým. Pokúšal sa zabudnúť na tú vec, čo mu zanechala Ai.
Na to čakajúce zlo, ale ono si ho opäť našlo a odohnalo pomocných duchov. Na tele cítil akési napätie, tetovanie takmer bolestne pulzovalo.
Nadvihol si oblečenie a pozrel sa na to. Na chvíľu sa musel oprieť o stenu, aby nespadol, keď si uvedomil, že to tetovanie sa ďalej rozširuje. Na takmer hladkom povrchu sa začalo niečo vytvárať, niečo čoho sa obával, čo len dotknúť.
S námahou sa odlepil od steny a pokračoval v ceste. Už to nebolo vôbec ďaleko. Musel to ešte chvíľu vydržať.
Po chrbte mu niečo prechádzalo, cítil to pod kožou a desilo ho to viac než čokoľvek predtým. S námahou sa dotkol dverí a otvoril ich.
„Kei, si v poriadku?“
Najprv svojho priateľa takmer nespoznal. Shin mal na sebe oblečený tmavý plášť a kapucňu mal natiahnutú tak, akoby sa práve chystal zúčastniť nejakého šialeného obradu. Stačil však jediný pohľad do jeho očí a nemal už viac žiadne pochybnosti.
„Nie, nie som. Niečo sa deje. Môj chrbát.“
Shin si ho okamžite pritiahol do náručia. Ovinul ruky okolo jeho krku a oprel sa oňho.
„Bojím sa.“
„To  bude dobré... Pozriem sa na to...“ opatrne sa od neho odsunul  a dotykom preskúmal pokožku. Zatváril sa dosť šokovane a napokon mu tiež len nadvihol oblečenie.
„Niečo také som ešte nikdy nevidel. Pozri sa na to.“
 „Teraz nemáme čas. Musíme sa, čo najskôr dostať k dodávke. Neviem, ako dlho ho tí moji duchovia udržia...“ chladne mu pripomenul Minori.
Ani on nevyzeral najlepšie. Vyzeralo to, akoby mal v energii stále niečo zapichnuté. Bol bledý a pohyboval sa dosť ťažkopádne.
Napriek tomu ich dokázal bezpečne previesť cez kľukaté chodby. Dostali sa až k miestu, pri ktorom musel niečo zašepkať a držať ruku hore,  jeho spoločníci museli ísť presne v jeho stopách a dávať si veľký pozor, aby nešliapli vedľa. Kei sa pevne držal svojho priateľa, stále sa cítil akosi čudne, ale počas neustáleho pohybu sa to trochu zlepšilo.
Napokon sa dostali k zadnej strane domu na akúsi bočnú cestu, kde na nich čakala biela dodávka. Shin a Minori spoločnými silami otvorili dvere.
Kei takmer spadol, keď sa pokúšal dostať dovnútra. Obaja mu museli pomáhať, aby sa mohol usadiť na zadné sedadlo.
Za volantom sedel Nobu a tváril sa mimoriadne vážne.
„Tak, čo už môžeme ísť?“
„Vzal si to, čo som ti kázal?“
„Áno. Pod sedadlom máš našu lekárničku. Môžeš si zobrať, čo chceš...“
„Dobre. Tak nás odtiaľto rýchlo dostaň.“
„S radosťou.“
Nobu naštartoval a dodávka vyrazila pomerne rýchlo a čo najďalej od domu.  
Mladý majster vybral akúsi malú taštičku a začal sa v nej prehrabovať. Najprv vytiahol akúsi masku a okuliare, podal ich bývalému spoločníkovi.
„Toto si daj, aby ťa nepálila tvár.“
Shin prikývol a okamžite si to nasadil. Kapucňu si posunul ešte viac do čela.
„Otoč sa ukáž mi tie tvoje nové zranenia. Pozriem sa na to a ošetrím to... Mám tu takmer všetko potrebné...“
Kei poslúchol.
Pocítil ako majstrove ruky jemne prešli po jeho tele.
„Dobre, teraz sa posuň,“ prikázal mu netrpezlivo.
Dotkol sa jeho chrbta.
„Nie je to vážne. Zdá sa, že duch, ktorého máš v sebe je iný, než sme si mysleli. Toto vyzerá ako počiatok krídel...“
„Čoho?“
„Duchovnej sily viazanej do krídel. Zdá sa, že ten tvoj duch sa stáva vyššou bytosťou. A niektoré z nich len tak náhodou majú akúsi formu krídel. Tvorenú z energie. Nie je nutné ti na to nič dávať. Hneď ako sa proces ukončí, prejde to samo...“
„Tá bytosť nie je dobrá, ako môže mať...“ opýtal sa Shin.
„Nielen dobré bytosti mávajú krídla.“