31. 7. 2013

Vlk (BONUS 9)



 
BONUS
varovanie: bonus k poviedke Vlk,  tzv. abusive relationship
pár: Danny/alfa dvojčatá
poznámka: pokus o sex-pwp, vlčí sex, trojka, 18+, uhryznutie





DANNY

Tmavovlasý mladík zložil kľúče na stôl. Rodičia neboli doma, v poslednom čase takmer vôbec. Od toho nedávneho súboja s alfa svorkou mali stále akosi naponáhlo. Práve preto mohol pokojne priviesť svoju návštevu do izby, kde by mali pokoj a dostatok pohodlia, na to, aby sa mohli spáriť. Nevedel, prečo to chce urobiť práve teraz, bol to taký momentálny impulz. Možno to bude neskôr ľutovať, ale túto noc si chcel užiť.  Aiden nervózne postával pri dverách, Ethan pôsobil mierne nedočkavo a jeho oči sa každú chvíľu menili na červené. „Poďte ku mne...“ požiadal ich pokojným hlasom.
Ethan poslúchol. Jeho brat ostal tvrdohlavo stáť na svojom mieste. Nenútil ho. Nechal svojho partnera, aby ho hladil cez oblečenie, aby ho bozkával. Sal jeho bradavky, jemná drsnosť, s ktorou sa im venoval ho prinútila zastonať. Ethan mu začal pomaly vyzliekať oblečenie, lízal ho, túto časť rozhodne zvládal veľmi dobre. Maznal sa s jeho telom, dával mu čas, aby si zvykol na jeho pozornosť a postupne ho prijal. Čoskoro bolo nahý v jeho objatí a  Danny takisto dôkladne objavoval telo svojho partnera ...
Pozrel na druhého brata, na dvojča ktoré si prialo ho zabiť. Díval sa naňho, keď vlhký prst pomaly obkrúžil jeho napätý otvor. Povedal mu, čo musí urobiť, aby ho to tak nebolelo... Nechcel ďalšie zranenia, musel byť pripravený aj na ich spojenú osobnosť... Jeho telo si však žiadalo viac.
„Aiden, prosím!“
Nechal svojho nového vnútorného vlka/vlčicu, aby ho zavolal k sebe. Tentoraz aj druhý brat poslúchol.
Pocítil ho za svojím chrbtom, jeho jazyk a zuby na svojom krku, jeho ruku, ktorá nemilosrdne prešla po hrudi, ostrý dotyk, vyvolávajúci neúprosný pocit nebezpečenstva.
Bol pripravený, spokojný a dožadoval sa ďalšej starostlivosti.
„Urob to... prosím, chcem ťa...“
Aiden sa presunul k nemu, sledoval ako sa zmiešali do jedného tela. Pomaly prenikli dovnútra.
Pevne mu zovreli boky a keď si boli istý, že si na nich už dostatočne zvykol,  postupne si ho priťahovali k sebe, a prirážali doňho tvrdšie.
Opäť ho bozkávali, a on cítil ako je jeho penis starostlivo uspokojovaný podobne ako celé jeho telo,  úplne pohltené prítomnosťou vlka. Neprestávali, nedopriali mu nič iné iba slasť a pocit úplnej plnosti.
Zaplavil ho slabý náznak bolesti, keď sa v ňom zrazu akosi zväčšili, ich pohyby sa opäť zmiernili, ale keď neúprosne zaťal nechty do ich chrbta, a začal sa im sám ponúkať, opäť sa doňho bez obáv ponorili.
Prijal ich. Duch vlka aj človek spokojne stonali a vťahovali ich hlbšie do svojho vnútra, nechceli ich ani na chvíľu pustiť. Uhryzol ich do pleca, hlbšie než očakával, na perách pocítil krv, pohyboval sa oproti nim a ďalej ich dráždil, až kým nepocítil ako obaja podľahli slastným pocitom.
Neoddelili sa, nešlo to, zmenili polohu a ich telá sa opäť na seba nenásytne vrhli, až postupne sa zmenšil natoľko, že sa od neho dokázal oddeliť. Prenikol ním zvláštny pocit straty, ale netrvalo to dlho, dvojčatá ostali pri ňom. Ethan ho objal a dovolil mu, aby si mohol uložiť hlavu na jeho hruď.
Ani presne nevedel, kedy zaspal, ale hneď po prebudení si uvedomil, že počas noci výrazne zmenili polohu a jeho ruka sa akosi ocitla na Aidenovom bruchu. Siahol nižšie až k opäť napätému údu. Majetnícky ho zovrel, nie príliš silno, ale dostatočne na to, aby prebudil vlka.
Spomínal na to aký veľký bol, keď sa ocitol v ňom v polovlčom stave. Neprekvapilo ho, že bol kvôli tomu zranený, teraz keď si dávali pozor a poriadne ho pripravili zvládol to, ale bez prípravy to bolo rozhodne príliš drsné. No nedostalo sa mu takej odpovede, akú by od partnera očakával.
„Prestaň!“ zavrčal mu do ucha.
„Prečo? Si tvrdý, dovoľ, aby som...“
„Medzi nami sa nič nemení. Dovolil som to, lebo nechcem natoľko podliehať Deucalionovi. Chcem mať zámienku, aby som ho nemusel poslúchnuť, aspoň pokiaľ ide o teba a môjho brata, ale ostatní sú stále v ohrození. Ešte sme nevyhrali... On nám to len tak nezabudne...“
„Nič sa nemusí zmeniť. Chcem ťa len potešiť...“
Tiež ho to trápilo, len dúfal, že Deucalion prežije rovnako príjemné pocity ako on, keď dovŕši svoje spárenie, aj keď čo sa týka Lydie, tak to nikdy nevie. Nebola nešťastná, že sa k nemu musela vrátiť, aspoň to jediné si všimol.
„Tak dobre...“
Odhrnul prikrývku a pohltil ho do svojich úst.
§§§
Po druhom prebudení,  spôsobenom budíkom v mobile, sa cítil úplne rozbitý. Okamžite naňho siahol a vypol ho. Nepôjde do školy, dnes rozhodne nebude vládať ani vstať. Aidenove slastné stony v noci zobudili Ethana. Vzal si ho zozadu, kým on pokračoval v lízaní a satí. A potom už akosi nedokázali prestať...
Prikrývky mal rozhrnuté okolo seba a dvojčatá sa začínali hýbať.
Dostal podprahový príkaz,  zabalený v nevinnej esemeske, nepochybne áno, inak by zrejme  nepristúpil k uhryznutiu. Šamani vyčerpali poslednú možnosť, keďže jednej osobe sa takýto príkaz mohol udeliť len raz. Tak to bolo limitované, aby sa z toho nestalo pravidlo a z ich členov iba cudzou vôľou ovládané bábky.
Každopádne využili to dobre, na noc plnú sexu sa rozhodne nemohol sťažovať. Aj keď to uhryznutie ešte teraz veľmi riešiť nechcel.
Ozvalo sa pípnutie, Ethan pozrel na svoj mobil. Bola to správa so siete, ktorú si vytvorili, aby sa správy medzi nimi šírili rýchlejšie.
Aiden takisto siahol na svoj mobil a našiel správu. Dialo sa rozhodne niečo, čo malo vplyv na všetkých členov svorky, inak by to neposielali cez hlavnú svorkovú sieť.


poznámka 2: tento bonus bude pokračovať kapitolou 5.2 poviedky Vlk, tam sa dozviete aká novinka k nim ráno došla.