13. 8. 2013

Stalker 2. kapitola 1/3




varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus
pár: Gareth/John a i.
obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.  Kým on má všetko, Gareth žije v prázdnom dome, dostáva od matky na účet peniaze, aby mohol dokončiť školu, potom sa už o seba musí postarať sám... Po starých rodičoch mu ostal len dom, ktorý je nie práve v najlepšom stave...
No počas svojho pozorovania zisťuje, že veci nie sú vždy také ako sa zdajú...
predpokladaný počet kapitol: 10 (delené na 3 časti, po 2 str. 1 kap/6 str.) 
poznámka: prvá kapitola dokončená. Modrým písmom je naznačené to, čo sa odohráva na kamere, prípadne rozhovory, ktoré G. len počúva.  
varovanie pre túto časť kapitoly: 18+, sex-pwp, náznak rape

Posledný kus oblečenia napokon zmizol z jeho tela a on tam zrazu stál úplne nahý. Neskutočne sexi. To bolo slovné spojené, ktoré by Gareth použil práve v súvislosti s ním. Neubránil sa obdivu, jeho pevného a vypracovaného tela, zrejme starostlivo udržiavaného v takej kondícii, aby dokázal bez váhania upútať pozornosť mužov, ale aj žien. Snažil sa uchovať si v pamäti, čo najviac detailov. Jeho fantázia už začínala naplno pracovať, zúfalo túžil potom, aby sa mohol k nemu pridať.
Predstavoval si aké by to bolo, keby ho tie ruky držali s rovnakou istotou s akou odopínali každý gombík. Čo všetko by s ním asi dokázal urobiť, keby mu to dovolil. Ako ďaleko by spolu dokázali zájsť.
Jeho penis zapulzoval pod napätou látkou.
John otvoril sklenené dvierka vedúce do sprchy, bol obrátený tak, že Gareth mal možnosť dívať sa na jeho chrbát, pekne tvarovaný zadok a pomerne pevné nohy. 
Bol spokojný s tým, čo sa pred ním postupne odhaľovalo. Z tohto uhla to vyzeralo ešte lepšie než predtým. Chcel by ho mať v sebe, dostať pod kontrolu celé jeho telo. Ovládnuť ho a privinúť do seba tak, aby aj on bojoval s intenzívnou túžbou. Chcel by rozhodovať o tom, akým spôsobom a kedy prežije ďalšie potešenie.
Rukou si siahol na svoj rozkrok a jemne zatlačil, predstavujúc si, že to jeho ruka ho tak náhle pohladila.
Nemal v úmysle prestať, jeho telo si zúfalo vyžadovalo pozornosť, ale po chrbte mu zrazu prebehol akýsi neúprosný pocit, že niekto narušil jeho samotu. Kým to však bolo spracované a vyhodnotené ako hlúposť, alebo isté nebezpečenstvo, pocítil ako mu pred ústa niekto priložil akúsi látku.
Neočakával to. Bol natoľko zahľadený do toho príjemného obrazu pred sebou, až ho to zbavilo akejkoľvek ostražitosti. Dvakrát sebou zavrtel, ale to už jeho myseľ oťažievala pod vplyvom niečoho s intenzívne sladkastou vôňou. Keď látka opustila jeho nos, cítil len malátnosť a zvláštny zmätok.
Bol  zdvihnutý zo svojho miesta, nahradený inou osobou, stiahla mu nohavice, a drzo si ho posadila na seba. Nestihol si ho ani len poriadne obzrieť. Stihol zaregistrovať len to, že si útočník zrejme zvolil tmavé oblečenie, ale nič iné si nemal možnosť všimnúť.
Sledoval, ako si tá osoba zložila jednu čiernu rukavicu neďaleko klávesnice, rozopla mu zips a pevne zovrela jeho penis.
Tú druhú zanechala na jeho kolenách.
„Nie!“ vykríkol, keď to už začínalo byť bolestivé.
„Pustite ma...“ hlas mu slabol, nedokázal dlho udržať pozornosť. Pohyboval sa len veľmi pomaly a ťažkopádne. Nepodarilo sa mu uniknúť, aj keď sa veľmi snažil o to, premôcť slabosť svojho tela.
„Dívaj sa dopredu, a pokračuj... Trochu ti pomôžem...“ ten hlas sa mu takmer smial do ucha, ale on vnímal len to, ako sa tá ruka zvierala okolo pulzujúceho údu a prechádzala po celej jeho dĺžke. Začala ho nemilosrdne a tvrdo dráždiť. Bolo to lepšie ako jeho vlastná ruka, omnoho príjemnejšie, ten muž ho mal v rukách a mal pocit, že je veľmi blízko toho, aby sa urobil, aj napriek tomu, že sa s ním ešte stále pokúšal bojovať. Uvedomil si, že sám ešte omnoho viac rozkročil nohy, aby sa k nemu mohol dostať, stonal stále intenzívnejšie, a čoraz viac sa poddával jeho dotykom.
„Kto.. kto... kto... ste...“ dostal do seba po niekoľkých márnych pokusoch.
„Nie je nutné rozprávať, chlapče. To, po čo som si prišiel, moji ľudia už nájdu... Ja sa zatiaľ zabavím s tebou...“
Vlhkým prstom sa jemne dotkol napätého vstupu. Nikto sa ho tam ešte nikdy nedotýkal. Ani on sám sa neodvážil urobiť niečo také.
„Prestaň!“ stiahol sa, pokúšal sa uniknúť, ale jeho telo takmer bezmocne vyrazilo oproti ruke, ktorá ho stále skúsene stimulovala.
„Len pokojne, to bude dobré...“
Prst prenikol dovnútra. Napätý otvor ho do seba nespokojne prijal.
Gareth opäť vykríkol. Nebolo to príjemné, len to bolelo. Opäť prosil, aby ho ten muž pustil, ale on ho len nútil, aby sa aj naďalej díval pred seba.
Jednou rukou sa dotkol monitora. Sledoval, ako pán B starostlivo prechádzal po svojom tele a ... Dotýkal sa samého seba, skôr než...
Opäť sa upriamil na tie predstavy spojené s ním. Uvoľnil sa. Podrobil sa láskaniu, ktoré mu prinieslo búrlivý orgazmus.
Keď ho opustila tá sladká bezmocnosť, úplne sa prestal brániť.
„Chceš sa ešte urobiť, maličký...“
„Áno, prosím...“
Gareth cítil, ako ho útočník zvnútra jemne masíruje a preniká hlbšie, otočil sa, jeho pohľad sa stretol s druhým mužom, on poklop nikdy nezatváral, keď bol dole a nateraz pochopil, že to radšej mal urobiť, ale bolo už neskoro o tom uvažovať. Vstúpil tam ďalší muž, a díval sa priamo naňho. Mal na sebe čierne oblečenie, nevýrazné, a takisto aj masku, niečo čo vyzeralo ako kukla, ktorú používali policajti zo špeciálnych jednotiek.
„Nie je to v horných izbách... Hľadali sme všade, už len táto miestnosť...“ oslovil Garethovho väzniteľa.
„Dobre, neskôr to prehľadáme aj tu, ale teraz mi povedz, čo si myslíš o tomto...“
Gareth zastonal, keď sa dotkol miesta v ňom, ktoré definitívne zmazalo bolesť. Už bol preňho pripravený. A ďalšie dráždenie opäť prebudilo aj jeho penis.
Druhý muž od neho nedokázal odtrhnúť zrak.
„Je to malý zvrhlík, pane... Potrestáte ho?“
„Áno, veľmi rád... Obaja si ho vychutnáme...“
„Nie!“
„Tíško, maličký...“ muž pustil jeho penis a hravo ho klepol po líci.
„Spolupracuj ako doteraz a pekne si to užijeme.“
„Nemôžem... ja...“
Nižší muž si stiahol čierne nohavice a rozopol si zips. Opäť sa pokúšal brániť, keď si uvedomil, že sa k nim začal približovať len preto, aby si s ním mohol užívať.
Telo ho však neposlúchalo, po toľkých prudkých pohyboch sa mu opäť rozkrútila hlava, slabosť ho premáhala, a on bol stále bližšie a bližšie.  
Nový milenec mu dal nohy viac od seba, oprel mu ich o operadlá stoličky. Bol pred ním úplne odhalený a bezmocný.
„Nie, prosím!“ opäť zaprotestoval, keď boli prsty postupne nahradené niečím, čo zľahka našlo cestu do jeho tesného otvoru. Jeho telo bolo naďalej dráždené, stimulované tak, aby ho opäť začínali napĺňať slastné vlny túžby.
Mužove ruky pevne zovreli jeho boky, a neúprosne si ho priťahovali bližšie, až kým tesne neobklopoval jeho penis.
„Dívaj sa naňho, dívaj sa tam...“ muž na ktorom sedel, mu otočil hlavu, tak aby ďalej videl na monitor.
Pán B práve vychádzal zo sprchy... Siahal po svojom uteráku.
Gareth ďalej kričal, prosil, nariekal, opäť bolestne zastonal, keď jeho telo prijalo neželanú pozornosť. Na jeho ústa sa prisali cudzie pery. Prenikol mu do nich neodbytný jazyk. Obaja muži ho striedavo bozkávali.  
§§§
Osamelá postava sa vliekla po stanici metra. So sklonenou hlavou prechádzala na poloprázdne nástupište.
Bolo ešte príliš skoro, ale mama si priala, aby prišiel ešte pred otváracími hodinami, cesta trvala takmer polhodinu a potom ešte musel prejsť ďalej od centra do takej zastrčenej uličky. Preto si radšej zvolil skorý ranný vlak.
Telo mal rozboľavené, ťažko sa mu kráčalo. Každý krok mu pripomínal to, čo sa stalo počas tej noci.
Bol unavený, keďže vstal takmer na svitaní, prehraboval sa cez tú nekonečnú horu škatúľ, len preto, aby sa zbavil tých pocitov, ktoré ho neprenasledovali. Napokon vyhodil skoro všetko, od zlosti to nahádzal do koša a ani to poriadne nepotriedil. Hneval sa sám na seba, aj na svojho starého otca. Nemal sa zapliesť s takými ľuďmi.
Nechcel myslieť na to, čo sa tam stalo. Neexistovalo to. Pokiaľ šlo oňho k ničomu tam nikdy nedošlo.
Nahrávka, po ktorú si tí ľudia prišli, už bola bezpečne v ich rukách. Nevedel, prečo si vzali viac než potrebovali, pohrali sa s ním a opustili jeho dom, akoby to všetko vôbec nič neznamenalo, nikto mu na to neposkytol tie správne odpovede.