3. 8. 2013

Epilóg (dokončené)



 
FINÁLE

Pár: Gareth David/John B. (Ianto Johnes/Jack Harkness z Torchwoodu)

Varovanie: 18+, ostatné veci ešte bližšie nešpecifikované, ale rozhodne vzťah poručník/zverenec !

Obsah: Gareth David L. (17) žil už od narodenia v detskom domove, jeho matka ho opustila, otec sa vzdal rodičovských práv a nikdy ho nenavštevoval. Bol rovnaký ako všetky tie ostatné deti, ktoré sa stali súčasťou systému. Pred  dvomi rokmi sa však objavil muž, ktorý sa stal jeho poručníkom, a on sa akosi nevedomky stal súčasťou života toho bohatého a privilegovaného muža. 
Poznámka:  Máme tu finálovú kapitolu. 


Neskôr...
Mal svoju rodinu.
(Niekedy) Mal na svojej strane šialeného doktora.
Mal všetko, čo by si len mohol mladý dedič veľkej spoločnosti priať.
Bol však zbavený svojej vôle a úplne bezmocný. Pripútaný k posteli v rámci ďalšej príjemnej hry.  Telo príjemne rozboľavené od neúprosných bozkov. Trest sa preňho stával odmenou. Nedokázal si pomôcť...
„Rozviaž ma!“ zaprosil nespokojne. Tak veľmi sa ho chcel dotýkať.
„Nezabúdaj na svoj trest. Ešte sme spolu neskončili...“
„Veď sa jej nič nestalo. Len skončila v nemocnici...“
„Mohla sa otráviť...“
„Ja som si myslel, že po tebe, ide, tak som to nevydržal a... Trochu som jej okorenil jedlo... Au...“
Gareth pocítil, ako ho partner udrel po zadku. Nie príliš silno, ale dostatočne na to, aby zvážil to, či niečo také ešte urobí.
„Samantha je len moja obchodná partnerka, nič viac...“
„Je to tvoja chyba, John. Nemal si ju pozývať k nám domov! A bolo to len preháňadlo... nič viac...“
Žiarlil nemohol si pomôcť. Príliš sa naňho usmievala a nedala mu pokoj a neustále sa snažila, aby ostala s jeho pánom B osamote, to skrátka nemohol dovoliť.
„V niektorých oblastiach sme si naozaj podobní...“
„Áno, to teda sme. Nemusím ti snáď pripomínať ako tvoji ľudia vystrašili Chrisa, keď nechcel ustúpiť... Chudák, prešiel na inú školu...“
„A to ešte dobre dopadol...“
„Tak prečo ma trestáš kvôli nej? Sakra, John ja ťa chcem... a takto nemôžem nič...“
„Nechcem, aby si sa zaplietol so zákonom.  Netrénujem ťa preto, aby si mal problémy takéhoto druhu. A ak ťa Simon naučil niečo, čo v tvojej škole neučia, tak aj s ním sa porozprávam.“
Gareth radšej nechcel pomyslieť na to, čo by sa stalo, keby prišiel na to, čo všetko o Simon učil.

Vychádzali spolu celkom dobre, vzhľadom na to, že mu v podstate zachránil život. Preto s ním bol teraz v kontakte viac, ako pán B, keďže čo sa týkalo medicíny mal isté znalosti, ktoré by sa mu zišli. Aby odpútal pozornosť, radšej sa nechal uniesť do tajných izieb a bránil sa len trochu, aby mali z toho obaja aspoň nejaký zážitok. Simon zatiaľ stihol nepozorovane zmiznúť z domu.

„Sľubujem, že si budem dávať väčší pozor...“
Nebol úplne imúnny voči pokušeniam dospievajúcich, ale  obom im už začínalo byť jasné, že žiadnu bežnú tretiu osobu do svojho vzťahu jednoducho nepustia, aspoň nie na dlho a keď sa aj niečo také vyskytlo, obaja začali uvažovať o tom, ako sa možnej hrozby čo najrýchlejšie zbaviť.

koniec

Poznámka:  Máme tu koniec oficiálnej poviedky. Očakávajte ešte sľúbenú bonusovú sériu, obrázok k nej som uvádzala v poslednej kapitole. Ďakujem všetkým čitateľom, ktorí si našli čas túto poviedku prečítať, prípadne aj okomentovať.
Spúšťam aj jeden nový projekt s týmto párom, ale opäť v tak trochu iných súvislostiach. Bližšie info je v zbernici nápadov, článok séria krimi. Obrázok, pre tých čo si ho zatiaľ nevšimli pridávam sem. 
Nová poviedka bude mať približne 10 kapitol, keďže som zistila, že do menšieho rozsahu sa akosi nezmestím :)