4. 8. 2013

Vlk bonus 10




 
BONUS


varovanie: bonus k poviedke Vlk,  tzv. abusive relationship
pár: Danny/alfa dvojčatá



DANNY
„Musíme ísť...“ chladne vyhlásil Aiden. Okamžite vytlačil svojho brata z postele a prinútil ho, aby sa začal obliekať.  Ethan nevyzeral vôbec nadšene, nechcelo sa mu, stále hľadel na Dannyho, akoby od neho očakával podporu.
Ich partner sa však len obrátil na druhý bok. Pokiaľ chceli odísť, tak to bolo v poriadku. On radšej bude ďalej spať, akoby sa mal trápiť niečím ďalším. Šamani už predsa predali jeho zadok alfa dvojčatám, zaslúžil si za to aspoň jeden voľný deň.
„Nemôže tu ostať sám...“  namietol Ethan, ale aj tak si začal obliekať nohavice. Bratova nepríjemná nálada, bola dostatočným dôvodom na to, aby aspoň vstal z postele a predstieral, že plní jeho príkazy.
„A čo také by sa mu asi mohlo stať?  Exploduje mu snáď zadok?“
„Nemal by si tak hovoriť o našom partnerovi...“
„Budem o ňom hovoriť, tak ako sa mi bude chcieť!“ zavrčal naňho.
„To je v poriadku. Nič mi tu nehrozí...“  neochotne prerušil ich naťahovanie. Sklopil zrak, keď naňho pozrel Aiden, vyzeralo to rozhodne tak, že práve teraz mu hrozí niečo nepochybne nebezpečné.
„Ethan, môžeš nás nechať chvíľu o samote?“
„Jasné, ale...“
„Len choď. Hneď sa k tebe pridám...“ ubezpečil ho Aiden.
Chvíľu im trvalo, kým ho presvedčili, ale napokon usúdil, že tak to bude zrejme najlepšie a poslúchol ich.
„Tak, čo chceš?“
Aiden zotrvával vo svojom bojovom postoji a dával mu najavo svoju nadradenosť pred ktorou by sa mal skloniť, ale on nebol vlkolak, mal len prepožičané schopnosti, a dodržiavanie hierarchie ho nezaujímalo o nič viac, ako to čo bude mať zajtra na večeru. Každopádne začal si konflikt s nazúreným vlkom, nebolo práve najlepšie, tak si zvolil inú formu protiútoku.
„Teba.“
„Som tvoj,“ vyhlásil takmer bez záujmu. Nepáčilo sa mu to rozčuľovalo ho to, ale nemohol to popierať. Bol pripravený začať hádku, ale rozhodne nie na to, že sa ho partner dotkne. A pokúsi sa upokojiť rozhnevaného vlka v ňom.
 „Ešte nie si, ale budeš...“
„Mňa nedostaneš.“
No nebránil sa rukám ovinutým okolo jeho krku ani tesnej blízkosti partnerovho nahého tela. Ani jemnému bozku, ktorý prepojil ich pery. Nežne. Takmer, akoby ho chcel ubezpečiť, že nestojí o to ovládať jeho vlka. Opatrne sa odtiahol.
„Chcel by som s tebou uzavrieť mier. Daj mi aspoň šancu, aby sme sa naučili spolu vychádzať...“
Nastalo ticho. Obával sa toho najhoršie, že ho poníži, ublíži mu, aj keď v noci to medzi nimi rozhodne nevyzeralo ako otvorené nepriateľstvo.
Aiden zúril ako ešte nikdy.
„Nemôžem ti dať šancu... Spútal si môjho vlka, ale odo mňa sa ničoho dobrého nedočkáš. Pri prvej príležitosti ti vyrvem hrdlo. Ak ešte niekedy budeš naliehať na môjho vlka, budeš to ľutovať! Je to jasné?“
„Áno, úplne jasné...“

XI.

Na vylepšenie nálady, video z YT je rozhodne skvelé, odporúčam.