8. 9. 2013

Stalker 4. kapitola 2/3







varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus, rape non-con
pár: Gareth/John a i.

obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.  Kým on má všetko, Gareth žije v prázdnom dome, dostáva od matky na účet peniaze, aby mohol dokončiť školu, potom sa už o seba musí postarať sám... Po starých rodičoch mu ostal len dom, ktorý je nie práve v najlepšom stave...






„Dosť...“  napokon ho od seba odsunul, ale podarilo sa mu to, až keď ich bozky nadobudli na intenzite a už to vyzeralo, akoby šlo len o mileneckú hádku, ktorá sa vyriešila rýchlym zmierením.
Tak dobre, na dnes už toho na teba bolo viac než dosť. Bude lepšie, ak všetci pôjdeme domov.“
Nič viac nepotreboval počuť, keď bol prepustený z objatia, okamžite sa presunul k svojmu oblečeniu, B sa takisto začal obliekať.
Gareth ho ani na chvíľu nespustil z očí, nemohol mu dôverovať, tušil, že je schopný urobiť aj horšie veci ako takto sa zahrávať s iným človekom. Bol to jednoznačne typ násilníka, patriaci k omnoho nebezpečnému druhu, akým bol Gareth. On len pozoroval, nikdy sa nemal k činu, stačilo mu dívať sa a predstavovať si, no B očividne svoje fantázie menil na skutočnosť.
§§§
Nasledujúce ráno takmer rozpučil svoj mobil, keď sa ozval budík so zvučkou, ktorú si nastavoval vždy, keď mal ísť do školy. Externé štúdium začínalo už o siedmej, keďže musel počas dňa zvládnuť viacero predmetov. Zvyčajne s tým nemával žiadne problémy, ale dnes to bolo trochu iné.
Nemal by si robiť žiadne starosti, keďže rozvrh bol dnes v pohode, nemal ani žiadne preskúšania, a cestu do školy mal absolvovať na svojej motorke, no kvôli udalostiam posledných dní, sa necítil práve najlepšie. Práve dnes si prial žiť ako ktorýkoľvek iný pracujúci študent, a neriešiť nič, len to, čo bude mať dnes na obed prípadne, kedy sa skončí škola a či si dnes dokáže poriadne robiť poznámky, keďže má akosi problém obsedieť na svojom výnimočnom zadku.
To však ani zďaleka nebolo všetko, čo sa vymykalo z jeho bežnej rutiny. Neisté zaklopanie nasledované váhavým zamumlaním zaznelo z chodby.
„Môžem...“
„Poď ďalej...“
Gareth sa posadil na posteli. Tie dvere sa otvárali a on začínal mať pocit, že urobil chybu, keď mu tam dovolil prespať. Všetko sa vracalo späť rovnako silné a intenzívne ako to bolo včera. Issac bol opäť rozkošne rozstrapatený, pôsobil unavene a celkovo skôr ako stratený chlapec, než ako jeho zamestnávateľ. Nehovoriac o tom, že mal na sebe jeho čierne pyžamové nohavice a okrem toho už vôbec nič.
Prešiel pohľadom po jeho odhalenej hrudi, páčil sa mu, stále nemohol pochopiť, ako sa mu potom všetko ešte môže páčiť, ale zdalo sa, že jeho telo malo iné názory na niektoré veci. A nebol jediný, z ich rodiny, aj jeho otec sa rýchlo prispôsobil väzenskému prostrediu, Gareth vedel, že tam má milenca, aj keď predtým bol proti takýmto veciam dosť zaujatý. O takýchto záležitostiach mu dlho ani len nemohol hovoriť, ale keď strávil vo väzení dlhší čas a prišiel tam istý muž, s ktorým si začal dobre rozumieť, napokon bol svedkom toho, ako mu ho otec istým spôsobom predstavil, počas voľnejšieho dňa návštev. No jeho otec aj tak tvrdil, že jediný dôvod prečo si vybudoval takýto vzťah je ten, že nemá veľmi na výber. Kvôli svojej situácii by sa k nemu nepripútala žiadna žena a on to ani len nevyžadoval. Cítil sa podobne ako on, akoby ani G nemal celkom na výber, než pripustiť, že isté veci sa budú zrejme v jeho živote diať aj naďalej. A jednou z nich bolo aj to, že bude mať stále istú slabosť pre svojho mladého šéfa.
Nemal to srdce nechať prísť domov takého rozrušeného, jeho otec by zrejme zistil, že sa s ním niečo dialo. Bol natoľko zasiahnutý tým, čo s ním urobili, až sa takmer úplne zložil, a dával to najavo dostatočne na to, aby si doma vyrobil poriadny problém.  Musel ho niekam odpratať, keďže pre Issaca táto noc znamenala, aj istý posun čo sa týkalo jeho sexuálneho života. Nikdy predtým nebol s mužom takýmto spôsobom, zrejme si takúto možnosť ani len nepripúšťal. No to neznamenalo, že sa k nemu bude správať akoby sa nič nestalo. Issac mu vysvetlil, ako to bolo, povedal mu tú svoju verziu pravdy, o tom ako si bral viac peňazí z predajne a tá sa dostala do miernej straty, keďže nevedel toľké peniaze nahradiť, kontaktoval rôznych kamarátov, ktorí mu sľubovali, že mu pomôžu odniekiaľ získať peniaze, a napokon mu zavolal niekto, kto tvrdil, že mu povedali o jeho situácii a má preňho riešenie.
Údajne netušil, čo všetko to bude znamenať. Stretol sa len s nejakým chlapcom, ktorý o sebe tvrdil, že s Garethom chodí. Povedal mu, že nemá problém s tým, čo spolu robia a nikomu to nepovie, pokiaľ preňho urobí menšiu láskavosť. Prisľúbil mu zároveň aj priateľskú pôžičku bez akýchkoľvek papierov. To bola dostatočná motivácia na to, aby ho nezaujímali žiadne ďalšie detaily.
Tvrdil, že ho chce len prekvapiť, ten mladík, teraz už vedel, že to bol Seth tvrdil, že má rád také nečakané prepady a keďže sa mu to v práci páči, chce mu na narodeniny len pripraviť prekvapenie. Tak to celé údajne začalo, ako nejaká nevinná zábava... S plačom sa mu ospravedlňoval a tvrdil, že nevedel o tom druhom. Údajne pustil do skladu len Setha.  Mal ho len priviesť, aby si to spolu tak trochu užili, uznal, že bol trochu nahnevaný kvôli tomu, že Seth pozná ich tajomstvo a chcel ho za to vytrestať, ale neplánoval urobiť niečo také, ako stať sa súčasťou takej nebezpečnej hry.
„Potrebuješ niečo?“ stálo ho dosť premáhania, aby sa ho na to len opýtal.
„Nie, ja len...“
Bol úplne roztrasený a zmätený.
Prichytil sa pritom ako prekonal neviditeľnú prekážku medzi nimi a objal ho. Issac sa k nemu inštinktívne privinul a nechal sa hladiť po chrbte, akoby to bolo preňho úplne prirodzené.
„Prosím, chcem aby medzi nami bolo všetko v poriadku...“ pošepol mu.
„Neviem, či to pôjde. Teraz bude lepšie, ak sa o tom nebudeme baviť. Pôjdeme sa spolu naraňajkovať,  dobre?“
Issac prikývol.
Možno to malo byť takto, oni dvaja v jeho dome, takmer ako šťastný pár po spoločne prežitej noci.