25. 10. 2013

Stalker 6. kapitola 3/3





varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus, rape non-con
pár: Gareth/John a i.

obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina. Kým on má všetko, Gareth žije v prázdnom dome, dostáva od matky na účet peniaze, aby mohol dokončiť školu, potom sa už o seba musí postarať sám... Po starých rodičoch mu ostal len dom, ktorý je nie práve v najlepšom stave...
poznámka: táto časť bola editovaná. 
incest, otroctvo, zvrhlé, maniacke

Hodnotenie





Takada cítil ako mu myseľ zaplavuje zvláštna bezstarostnosť. Tvár jeho priateľa mu pred očami tancovala. Telo mal citlivé na dotyk, prekážal mu aj zapnutý pás, cítil sa nepohodlne a istá časť jeho tela začínala znepokojivo rýchlo reagovať. To ho priviedlo na myšlienku, že s ním nie je všetko v úplnom poriadku.

Pozrel na svoje ruky, sústredil na nich pozornosť tak dlho, až kým si nevšimol malý škrabanec na malíčku pravej ruky. Vyzeralo to tak, že informácie, ktoré mu zveril Carson neboli tak úplne zadarmo. Pri odchode mu podal ruku, nič necítil, ale teraz, keď sa na to tak díval, bol si istý, že on mu spôsobil to drobné poranenie. Aspoň tak mu to vychádzalo, keďže divne sa začal cítiť ešte skôr, než uvidel Joela. Najprv si myslel, že to v ňom vyvolali oživené spomienky na väzenské prostredie, až teraz mal pre sebou pravú príčinu. 
„Takže ste sa na mňa pripravili....“ dostal so seba s viditeľnou námahou. Naďalej tvrdohlavo hľadel na svoje ruky.
„Túto drobnosť myslíš? Nuž áno, tušil som, že sa zastavíš za mojím bratom, tak som mu naznačil, že budeš potrebovať trochu povzbudenia.“
„Čo ste mi to dali?“ márne bojoval s tými pocitmi, ktoré sa ho čoraz intenzívnejšie zmocňovali.
„Ja to volám la petite mort.“
„Takže malá smrť?“
„Potešenie, ktoré ťa vo väčšej dávke môže zabiť.“
„Akú dávku som dostal ja?“ opýtal sa rozochveným hlasom.
„Primeranú na to, aby sme sa mohli ešte chvíľu pozhovárať.“
Takada cítil ako mu to otupuje zmysly, pochopil, prečo sa vôbec nebránil, prečo nekládol takmer žiadny odpor, aj tú svoju prehnane precitlivelú náladu, zrejme to boli len sprievodné príznaky. Prinútil sa pozrieť na svojho únoscu.
„Ponúkam ti vyslobodenie z tejto situácie,“ navrhol mu.
„Predpokladám, že za určitých podmienok...“ tlmene vzdychol, keď auto mierne nadskočilo. Začínal tušiť, že sa blížia skôr do opustených oblastí. A to nespelo k ničomu dobrému.
„Presne tak. Zanecháš svoje vyšetrovanie a dovolíš mi, aby som upratal tak, aby sa to nikto nesnažil viac vyťahovať.“
Joel sa naklonil bližšie k nemu, priložil ruku do jeho rozkroku a jemne ho stisol. Slasť sa mu rozliala po celom tele, príjemné pocity ho zaplavili natoľko, že si želal, len to, aby tá ruka zašla ešte ďalej. Jediný dotyk ovládol jeho telo.
„To však nie je všetko, aby som sa ubezpečil, že budeš poslušný a náhodou neskrížiš cestu môjmu bratovi vrátiš sa do Japonska, spolu s Ianom.“
Takada cítil ako tie slová prenikli do jeho utrápenej mysle. Bolo mu jasné, že ak odmietne, už ho nikdy nikto nenájde a Ian, k tomu sa opäť dostanú ľudia, ktorí ho mučili. Vedel, že Joel by bol schopný im ho vrátiť. A dívať sa ako pokračujú až kým by ho úplne nezničili. Nemusel mu to povedať, bol si istý tým, že nikto z jeho priateľov, by sa o jeho mladého milenca nepostaral tak ako on sám a nechcel ho stratiť, nechcel teraz zomrieť a nechať ho vtom samého. Joel mu doprial dostatok času na to, aby o tom mohol porozmýšľať, bolo to ťažké, otupená myseľ sa krútila stále v rovnakých kruhoch.
„Poslúchnem ťa,“ dostal so seba asi po polhodine uvažovania.
„Odídem do Japonska a už viac o mne nebudete počuť. S vyšetrovaním som skončil.“
„Takto sa mi to páči, som rád, že si rozumieme. Budeš mi musieť niečo podpísať, aby sme sa vyhli problémom.“
Naklonil sa k nemu a pobozkal ho na čelo. Cítil ak osa mu z toho miesta začali do tela opäť šíriť bolestné teplo.
Potom mu podal akýsi dlhý dokument a vtisol mu do ruky pero. Naškrabal podpis len po letmom prečítaní, riadky mu preskakovali pred očami, vynaložil všetko svoje úsilie na to, aby udržal svoju ruku vo vhodnej pozícii.  
Joel mu rozopol kabát aj košeľu, natiahol sa po niečo, čo mal zrejme ukryté pod sedadlom. Takada uvidel pomerne hrubý čierny obojok. Netrvalo dlho a mal ho starostlivo upevnený okolo krku.
„Čo to má byť?“
„Taká malá poistka.“
Joel ho chvíľu nechal na pokoji, zobral svoj mobil a niečo doňho vravel, bolo to po japonsky a znelo to ako:
„Zásielka je pripravená na odoslanie. Stretneme sa na plánovanom mieste. Potrebné dokumenty mám so sebou, lietadlo odletí podľa plánu.“
„Joel?“
„Áno, zlatko?“
„Ten obojok, čo...“
„Pochop, že ťa nemôžem nechať úplne bez dozoru. Mohlo by pre teba byť ťažké sa mi nepliesť do cesty, keď môj malý dar z teba vyprchá. Preto ťa zverím do rúk jedného z našich zahraničných spoločníkov. Súhlasil, že si vezme teba aj Iana.“
„Nie, to nemôžeš...“ pokúsil sa naňho vrhnúť, ale úplne zabudol na pás aj na to, že jeho priateľ dokáže poriadne udrieť, pokiaľ ho niekto provokuje. Netrvalo dlho a klesol späť na svoje sedadlo.
Všade okolo neho krúžili temné vízie, jeho telo sa zúfalo chvelo, túžil po dotykoch, po bozkoch, ktoré by zabránili tomu, aby sa cítil stratený vo svojich predstavách.
Auto napokon zastalo. Joel mu odopol pás a podoprel ho tak, aby sa mohol dostať von. Bol oslepený svetlom, no aj tak počul hlas, ktorý dokázal preniknúť cez tú vrstvu nepokoja.
„Takada!“
Cítil ako sa mu okolo pása ovinuli dychtivé ruky. Uvidel Iana, bledého a vystrašeného, ale zároveň šťastného, že sa k nemu dostal. Netušil, ako ho mohli získať. Doviedol ho na miesto, ktoré bolo bezpečné a nenechával ho bez dozoru, ale to Joela zjavne nezastavilo. Nepochybne mal svoje spôsoby, ako si nájsť ľudí, pokiaľ to skutočne chcel.
„Ublížili ti?“ opýtal sa neisto.
„Nie, nič mi nie je, ale ty si...“ zúfalo sa k nemu tisol.

§§§
Po niekoľkých týždňoch...
 „Môj brat odviedol dobrú prácu, čoskoro budeš pripravený na návrat domov...“
Gareth si zvedavo obzeral druhého pána B. Radosť z toho, že je Joel nažive vystriedala nespokojnosť s tým, čo od neho jeho druhý pán vyžadoval. Už po jeho príchode bolo zjavné, že ich vzťah nebude v žiadnom prípade taký ako predtým. Práve on bol tým, kto ho nadšene trestal, keď sa odvážil proti nim bojovať. Pochopil, že nikto poňho nepríde, keď sa dozvedel, čo sa stalo s Takadom, a ako sa voči celej tej veci postavila jeho matka, bol zhrozený a nedokázal pochopiť, prečo ho celá jeho rodina tak veľmi nenávidí. Teraz už vedel, že sú tak trochu mimo zvyčajných tabuliek normálnosti a robia tieto veci prevažne preto, aby dokázali udržať pod kontrolou svoje zvrátené túžby. Druhou motiváciou v ich prípade bol nepochybne aj zisk, už mal aký-taký prehľad o tom ako pracujú, keďže nebol jediným otrokom, ktorý v tomto dome prechádzal výcvikom. Mal možnosť všetko pozorovať, od prvého odchytenia obete, až po to, ako sa pomaly začínala lámať vôľa vybraného jedinca. On sám už bol na pokraji svojich síl, prevažne plnil to, čo sa od neho očakávalo a dovolil im všetko, čo od neho požadovali. Nikto okrem Johna, s ktorým si teraz rozumel lepšie ako s jeho bratom naňho nebral ohľad.
 Už vedel, že mu nikto nepomôže sa odtiaľ dostať, keďže podľa oficiálnej verzie ušiel so svojím milencom Issacom. To si teraz všetci mysleli a nikto sa ani nesnažil ho hľadať. Nikoho už nezaujímalo čo by chcel, jedinou jeho prácou bolo napĺňať ich túžby a vedel, že aj keď sa vráti domov, ako to oni nazývali, nič sa na tom nezmení. Povedali mu, že Issac tam naňho už netrpezlivo čaká, keďže aj on nedávno dokončil svoj výcvik a už sa nebránil ich pozornosti. Tešil sa na to, že ho opäť uvidí. Aspoň to mu dodávalo silu. Dúfal, že spoločne nájdu nejaký spôsob ako túto situáciu zvládnuť.
Práve teraz bol však v Joelových rukách a vedel, že akýkoľvek náznak nespokojnosti s jeho osobou by znamenal krutý trest preto ho radšej , poslúchal na slovo a dovolil, aby sexuálna hračka prenikla do jeho tela. Časť z neho si to bezmedzne užívala, aj keď by to len ťažko mohol nazvať láskyplným vzťahom.
Hračka opustila jeho telo a on bol roztiahnutý natoľko, aby mohol prijať pozornosť osoby v maske, ktorá na to už netrpezlivo čakala. Svetlé vlasy, ktoré spod nej trčali, jasne naznačovali o koho ide. Práve bol pripravovaný pre Setha, ktorý mu už predtým nasadil na penis, akúsi tmavú vec, tak intenzívne pulzujúcu, že nedokázal prestať so slastnými stonmi.
„Prosím...“ zamumlal rozochvene, keď pocítil, ako mu Joel vydal pokyn, aby klesol na všetky štyri. Bez váhania to urobil, ponížene sklonil hlavu tak, ako ho to pán naučil a žiadal o to, aby doňho vstúpil čo najskôr, prosil o to, aby si ho vzali, tak ako to od neho vyžadovali.
„Myslím si, že máš pravdu, je to dobrý otrok...“ súhlasil Seth. Pohladil ho po boku a pritisol sa naňho. 
Gareth pocítil, ako jeho penis prenikol hlboko do jeho rozdráždeného otvoru. Nabodol sa naňho tak prudko, až ho to prinútilo vykríknuť. Celé telo mal ako v ohni, potom, ako sa s ním Joel pohral a stále nebol úplne uspokojený, keďže to bola odmena, ktorú získal, až keď mu to jeho majitelia dovolili.