7. 11. 2013

Dúhový chlapec II. 5. kapitola 2/3




 
FINÁLOVÁ KAPITOLA

Pár: Gareth/John
Varovanie: 18+, vzťah adoptívny/otec a syn, nestabilný vzťah
Obsah: Pokračovanie Dúhového chlapca. Je to len doplnenie k poviedke Dúhový chlapec I. 
Poznámka: Dostávame sa do veľkého finále. 

Hodnotenie



Neskôr...
Ležal vo vírivke. Pohár so šampanským mal hneď po ruke. Zvyčajne si na takéto veci nepotrpel, ale firemný večierok bol dosť zdĺhavý, prišlo veľa hostí, musel sa stále usmievať, pôsobiť šarmantne a prirodzene, zabávať spoločnosť a prezentovať sa ako slušný mladý dedič. Pre istotu ani nič nepil, aby mu nevykĺzlo niečo nevhodné, potreboval mať kvôli celej tej paráde čistú hlavu.
Od usmievania ho takmer bolela tvár a to, koľko slovných narážok a všelijakých možných záležitostí musel vyriešiť, ho dokonale unavilo. Na nálade mu nepridal ani fakt, že pána B neustále balila jedna z nových spoločníčok, akási Angelina. Neprekážalo by mu to, keby nebola taká krásna a žiadaná, bolo vidieť, že celá miestnosť s napätím očakáva, ako sa to medzi nimi vyvinie. Počas celého večera musel počúvať reči o tom, aký by z nich bol krásny pár, a že Angelina je mimoriadne zaujímavá mladá žena, ktorá toho ešte veľa dosiahne.
Nalepila sa naňho a počas celého večera ho všade nasledovala ako verný pes. Poriadne ho to nahnevalo, po celý večer z nich nedokázal spustiť oči. Neodvážil sa jej priamo naznačiť, aby ho nechala na pokoji, no prinútil aspoň jedného z čašníkov, aby jej oblial šaty červeným vínom, čo jej aspoň trochu znepríjemnilo život, no veľmi rýchlo sa z toho otriasla a nerobila si z toho vôbec ťažkú hlavu.
Chcel ju zabiť, za to ako sa dotkla jeho ruky, za to, že s ním tancovala. A zvodne sa naňho usmievala. Nikto nemal právo niečo také robiť s jeho milencom, nikto okrem neho. S hrôzou si uvedomil, že si niekoľkokrát predstavoval, ako berie svoju novú dýku, ktorú nedávno dostal od pána B ako darček, a zabíja ju vlastnými rukami.
No pre začiatok sa možno uspokojí s tým, že jej zničí život, ak nedá svoje ruky preč od jeho milenca a ešte raz sa ho pokúsi vyhľadať.
To ho trochu upokojilo, no aj tak nebol ešte celkom spokojný.
Spokojne si odchlipol ešte jeden dúšok a venoval kritický pohľad svojmu telu, ktoré bolo pohodlne opreté v teplej vode.
Začínal uvažovať nad tým, že možno sa na ňom prejavuje nejaký vážny nedostatok, že možno už pre svojho partnera nie je dostatočne príťažlivý, no nenašiel nič nezvyčajné, vyzeral tak ako zvyčajne a práve to bolo možno problémov, nemal prsia a nebol modelka ako vystrihnutá z katalógu.
Trochu ho upokojilo až to, keď partner obsadil miesto vedľa neho.
„Bude si mladý pán niečo priať,“ opýtal sa pán B, keď si všimol, ako sa naňho vrhal nespokojné pohľady.
„Tá ženská, kto to bol...“ nahnevane sykol Gareth.
„Dcéra jedného akcionára, nedávno sa vrátila s francúzska a ešte tu takmer nikoho nepozná...“
Posunul sa tak, aby sa dostal bližšie k nemu.
„Zaujíma ťa?“
„Nie, viac než ostatní z našich hostí. Prečo?“
„Siahala na teba!“ rozčúlil sa Gareth.
Pán B si ho namiesto odpovede posadil na seba. Položil pohár a nechal sa objať.
„Čo by si jej chcel urobiť?“
„Ani sa nepýtaj...“ sykol stále ešte nahnevaný, ale partnerovi pery na jeho krku a jeho ruka hladiaca ho po tele, naňho začínali pôsobiť.
Spokojne privrel oči a jeho telo sa pohybovalo v súlade s rukou, ktorá ho dráždila.
Otočil sa tak, aby ho mohol pobozkať, majetnícky sa prisal k jeho perám a priam ukážkovo ho ochutnával.
Poddal sa, bez váhania sa odovzdal do jeho rúk a keď pocítil, ako sa s ním spojil partnerov penis, zabudol na akékoľvek pochybnosti.
„Som tu s tebou, Gareth... Cítiš to, však?“
„Áno,“ tlmene hlesol mladý dedič.
„Tak otvor oči...“
Poslúchol.
A uvidel niečo, čo v žiadnom prípade neočakával.
Ďalšieho bojovníka, s podobnou výstrojou, akú používali aj oni. Pokojne si sadol ďalej od nich a upieral na pobavený pohľad.
„Počkám, kým skončíte...“ zložil si masku.
 „Noel?“ šokovane hlesol Gareth.
Nakrivo sa usmial.
„Gareth, toto je Liam,“ predstavil mu ho pán B.
„Ten Liam... ale veď on...“
„To je v poriadku... nevšímaj si ho...“ pošepol mu.
Partner sa s ním neprestával milovať, jeho telo začínalo opäť podliehať rozkoši. Bol v bezpečí. Niečo mu očividne unikalo, no jeho telo to ani trochu netrápilo.  Urobil sa pri pohľade do očí druhého bojovníka, nemohol tomu zabrániť, takmer naňho zabudol, keď sa celá jeho pozornosť, opäť presunula k jeho milencovi.
Pán B ho napokon osušil a odniesol do postele.
„Ale on...“
„Radšej ostaň tu, Gareth. Ja to s ním vybavím.“
„Takže ty si vedel, že on je Liam?“
„Áno, už nejaký čas, preto som ťa tak priviazal, keď som videl tú fotku v novinách. No nemohol som ti nič povedať, je to vodca rádu.“
„Nenechám ťa s ním samého.“
„Ostaneš tu!“ nekompromisne mu prikázal pán B.
Nespokojne sa zvalil do prikrývok a rátal nekonečné minúty, kým jeho partner viedol rozhovor s nebezpečným zabijakom, ktorý napohľad pôsobil tak nevinne, a rozhodne vedel svoju úlohu hrať veľmi dobre.
Trvalo dosť dlho, kým sa dvere na izbe opäť otvorili. John sa naňho spokojne usmial. Nebezpečenstvo pominulo a všetko bolo opäť v poriadku.
Gareth sa mu bez váhania hodil okolo krku, už sa oňho začínal naozaj veľmi obávať.
„Čo od nás chce?“
„Prišiel nám poďakovať za zničenie spisov, vyzerá to tak, že jeho úloha sa tu skončila a vracia sa späť k svojim ľuďom. Budeme mať od neho na dlhší čas pokoj. Podarilo sa nám získať si jeho dôveru... Preto pred tebou odhalil svoju totožnosť. Uznáva ťa za môjho nástupcu.“
Nezdalo sa, že by táto časť až tak veľmi tešila pána B. Skôr to vyzeralo tak, že by bol radšej, keby sa nikdy vo svojej pravej podobe neukázal.
§§§
Na druhý deň...
Gareth sedel v otcovej kancelárii, popíjal kávu a čakal naňho pohodlne rozvalený v jeho koženom kresle.
Lucy sedela za počítačom a písala si s Oliverom. Bola oblečená veľmi elegantne ako vždy, keď šla do práce. A všetci vo firme sa k nej správali takmer ako k šéfke, vďaka posledným udalostiam si získala značný rešpekt.
„Tebe to, ale pristane,“ žmurkla na brata, keď si všimla, ako odhodlane napodobňuje zvyčajný postoj pána B.
„Skús napodobniť riaditeľa marketingu, urob to ešte raz a len pre mňa...“ zaprosila.
Gareth sa trochu viac nahrbil, nafúkol líca a začal.
Chvíľu sa bavili na tom, aké hlášky zo seba vždy dostával.
Obaja sa smiali, a práve boli v najlepšom keď vošiel spomínaný pán spolu s ich otcom. Obaja strnuli uprostred pohybu, a previnilo sklopili uši.