18. 12. 2013

Stalker 10. kapitola 3/3




 
FINÁLOVÁ ČASŤ

varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus
pár: Gareth/John a i., Gareth/Matt (pravý Jack H. z jednej časti)
obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.
Poznámka: Tretia časť finálovej kapitoly je na svete. Už nám ostáva len  epilóg, potom trochu doeditovať zvyšné časti a bude pdf knižka.
Pdf k Premene už vyrábam, teda už opravujem 4. časť takže tá asi bude skôr a až potom.


 Hodnotenie





 venované sanasami a ell



Pán pohladil monitor, na ktorom videl svojich obľúbených otrokov. Tisli sa k sebe a niečo si šepkali. Boli rozkošní, obdivoval ich odhalené telá, ale aj ich odhodlanosť postaviť sa proti nemu aj napriek tomu, čo všetko kvôli nemu podstúpili. Neboli ešte úplne zlomení, urobilo naňho dojem ako tvrdo proti nemu bojovali, a práve preto ich oboch miloval ešte viac než predtým, keď si ich vybral za svojich najbližších.
No nemohol sa po celý čas zaoberať len svojimi milencami, prišiel čas, aby navštívil svojho Správcu, osobu, vďaka ktorej dokázal predstierať, že je otrokom. A zároveň aj muža, ktorého veľmi obdivoval a vážil viac než vlastného otca.
Práve preto zamieril do časti určenej pre experimenty,  do dolných pivníc, ktoré boli pre mnohých zlým snom, ale jemu to pripomínalo tie časy, keď vchádzal do podzemnej rieky, a navštevoval stvorenia žijúce v najspodnejších častiach jeho mesta. Boli tu skôr než oni, a preto si ich nesmierne vážil a bol pripravený sa postarať o to, aby mali vždy dostatok podpory a pohodlia... No nateraz sem neprišiel kvôli rozkoši, ktorú poskytovali, šiel rovno za Správcom do jeho pracovne.
Tom, jeho falošný pán, s ktorým si počas svojho predstieraného otroctva užil hodiny nespútaného sexu, ho netrpezlivo vtiahol do svojho objatia. On jediný ho mohol vidieť slabého, tíšiť jeho bolesť, uskutočňoval jeho sny a chránil ho. Bol však aj dôležitým článkom v hierarchii a on chcel nejaký čas stráviť s ním, a dozvedieť sa ako pokročili jeho experimenty.
„Už si sa tu zabýval?“ opýtal sa ho, keď sa jemne, ale dôrazne vymanil z jeho objatia.
„Áno, mám všetko čo potrebujem...“
„To ma veľmi teší.“
Issac sa usmial, nebolo to vidieť, lebo mal stále na tvári masku, a ani teraz ju nemienil len tak zložiť.
„Ukážeš mi ako si pokročil?“
„Áno, samozrejme... Už sú pripravení, čoskoro sa nasýtia...“
Odtiahol stenu, okamžite sa ozval pridusený nárek. Uvidel troch mužov visiacich vedľa seba, boli úplne nahí a okamžite sebou začali zmietať. Jedného z nich bol predtým dôveryhodným obyvateľom a tí ostatní, rozhodne bolo zaujímavé vidieť takto arogantného Matta, pohľad na zmietajúceho Whyatta bol takisto nesmierne príjemný. 
Pán pristúpil k nim.
„Je to veľká škoda... Ste nádherní, viete to však? No vaše previnenie je vážne...“ hladil ich a dráždil.
„Ale pokus o útek je ťažký zločin... Chceli ste mi vziať mojich milencov... To vám musím k tomu všetkému ešte prirátať... Teba Whyatt si nechám až na koniec... A ty si im pomáhal Sean... si v mojom meste už dosť dlho na to, aby si vedel, ako naložím s takými ako si ty...“
Potom obrátil svoju pozornosť k Mattovi.
„O tebe ešte uvažujem... Popros ma o milosť... Ak ma pekne poprosíš, Tom sa o teba postará ako tvoj pán... Bude sa o teba starať tak, ako doteraz...“
Pokynul Správcovi, aby mu rozviazal ústa.
„Ty špinavý...“
Prudko ho udrel päsťou do tváre. Pánovo meno bolo posvätné, nebolo nikomu dovolené o naňho čo i len zdvihnúť hlas.
„Oboch priprav, mrzí ma to, ale tvoj priateľ nemá v sebe dostatok pokory na to, aby prežil. Zoženiem ti nového, omnoho lepšieho otroka...“
Sadol si na svoje miesto.
Tom odpútal tretieho muža a uložil ho na piesčitý breh. Zmietal a bojoval, až kým nebol vhodený do vody. 
Pod vodnou hladinou zachytil pohyb. Najprv len takmer nepatrný, ale potom omnoho silnejší a intenzívnejší.
Niečo čierne a pokrútené sa vynorilo a pomaly začalo vstupovať na breh. A stiahlo muža so sebou. Už sa viac nevynoril.
„Prosím, ja podrobím sa...“ zanariekal Matt. Zrejme si až do poslednej chvíle neuvedomoval vážnosť situácie.
„Tom, priveď svojho chlapca ku mne...“ prikázal panovačne.
„Prosím môj pane, vo všetkom poslúchnem...“
Správca poslúchol a doviedol k nemu poblednutého mladíka. Nechal ho klesnúť na kolená. Musel bozkávať jeho nohy a prosiť ho o svoj život. Pán cítil uspokojenie pri pohľade naňho. A Issac spomínal na to, čo všetko zažil s tým mužom v posteli, napokon to prevážilo jeho počiatočnú nespokojnosť.
„Tak dobre, darujem ti tvoj život, ale nezabúdaj, že tu si na mojom území a je to tvoja posledná šanca na to, aby si mi dokázal svoju oddanosť.“
„Ďakujem za vašu zhovievavosť. Môžem si ho odviesť, môj pane?“ opýtal sa Tom. Bolo na ňom vidieť, že sa mu značne uľavilo a bol spokojný s takýmto výsledkom.
„Áno, odveď si ho nech ho už nevidím. Ešte dnes bude označený ako tvoj otrok a začne si plniť svoje povinnosti. Ja to dokončím a potom zamknem, pokojne sa o to postaraj.“
„Ešte raz vám nesmierne ďakujem,“ prešiel k zdvorilostiam, aby sa zbavil napätia.
Prepustil ho kývnutím ruky. A pohľadom stále hypnotizoval vodnú hladinu.
Tom odviedol Matta späť dovnútra. 
Otrokár vstal zo svojho miesta a pristúpil ku chlapcovi.
„A čo mám urobiť s tebou, zlatíčko?“
Pobozkal ho na odhalenú hruď. Cítil ako mu zúfalo tlčie srdce. Pokračoval ďalej zanechávajúc vlhkú cestičku na mladom tele.
„Bojíš sa ísť tam sám? Ja viem... ja viem...“
Rozlepil mu ústa.
„Nie, prosím, tam nie!“
Pán vzal do jeho bradavku do úst, takmer bolestne ju sal.
„Urobím čokoľvek...“
Pán bol aj na takúto alternatívu pripravený.
„Dnes je tvoj šťastný deň, potrebujem ťa kvôli jednej práci. Uvidíme ako sa ti bude dariť... Jednu šancu ti ešte dám, lebo si tu nový a ešte nevieš ako sa veci majú...“

§§§
Po týždni...
Pán hľadel na postavu pripútanú na jeho obľúbenej kovovej konštrukcii. Na nahej hrudi mladého muža sa črtal šperk pripomínajúci kladku, no tu v jeho meste bol bezcenný, hlavne pre osobu, ktorá ledva unikla jeho trestu smrti.
„Mali ste pravdu, bude z neho skvelý otrok.“
Tom sedel v kresle oproti nemu a spokojne pozoroval spútaného mladíka. Pán mal svojho správcu veľmi rád a bol jedinou osobou, ktorá mala možnosť poznať aj Issaca aj Pána a vedieť všetko o ich životoch. A obzvlášť hrdý bol na to, čo všetko sa im spolu za tak krátky čas podarilo. Bez neho by zrejme nedokázal tak dôveryhodne hrať naivného tak trochu nešťastného mladíka, so sklonmi k pitiu, a neskôr jedného z najposlušnejších otrokov. Bola to zábava do istého času, ale dominantnú úlohu si užíval omnoho viac, zrejme sa už tak trochu podal na svojho otca, ktorý takisto vlastnil takéto mesto, ale skôr ženskú verziu s otrokyňami a priateľmi, ktorí si vychutnávali netradičné praktiky so ženami. Nanešťastie nemal možnosť tam žiť po celý čas, lebo musel udržiavať v chode rodinnú firmu a starať sa o to, aby boli obe mestá dobre zásobované. Issac však nezdieľal jeho nadšenie vonkajším svetom a svoj návrat do svojho mesta si naplno užíval.
„Keď podstúpi celkovú terapiu, už ho ani len nespoznáte...“ pohodlne sa oprel. A jednou rukou prešiel po vlasoch otrokovi, ktorý mu ležal pri nohách. Ešte pred malou chvíľou ich John obsluhoval a obaja boli roztúžení z jeho prípravných dotykov a hier, ktoré boli len začiatkom ich malej oslavy.
„Uspokojuj sa, John...“ pošepol mu a jeho otrok okamžite vykonal ich príkaz. Bez váhania pred nimi masturboval.
„Ako  ste dosiahli takú poslušnosť?“
„Povedal som ti predsa, že obaja budú moji. Urobia všetko, čo ich požiadam...“
„Aj Matt sa naučí poslúchať?“
„Za to ti ručím, sám ti pomôžem ho skrotiť...“
Práve kvôli ich spojeniu bol ochotný pomôcť mu skrotiť Matta, ktorý sa mu aj napriek všetkým snahám stále tak trochu vzpieral a keď zistil, čo všetko obnáša život v Pánovom meste, rozhodol sa utiecť. No nenašiel ďaleko a jeho trest bol tak blízko, až hlboko v sebe cítil takmer podmanivé vzrušenie.
Niekto zaklopal.
„Vstúpte...“ nadšene privítal dvoch otrokov prichádzajúcich dovnútra.
„Môj pane...“ tmavovlasý mladík sa hlboko uklonil.
„Poď ďalej, zlatko.“
Gareth oblečený v jednom z jeho obľúbených tesných postrojov si kľakol medzi jeho rozovreté nohy. Po hypnotických vlnách, ktoré počas týždňa nenápadne dostával, bol zbavený akýchkoľvek obáv a presvedčený o tom, že celý svoj život strávil v meste a jeho úlohou je starať sa o svojho pána a milovať ho tak, ako sa to od každého otroka očakávalo. Pokúsili sa mu uniknúť, chceli nájsť Johnovho brata, aby od neho získali chýbajúce informácie, ale on im nedovolil opustiť hárem, využil ich pokus o stretnutie s Joelom na to, aby ich obdaril konečným trestom a ešte si to aj pekne mohol zdôvodniť. Mysle oboch otrokov boli podrobené ďalšej nevyhnutnej stimulácii. Vďaka Whyattovej asistencii a aktívnej pomoci ich dokázal oboch nachytať, to jediné zachránilo mladému otrokovi život a on ho napokon prijal do svojho háremu.
Aj John prešiel touto terapiou a už sa aj uňho dostavili požadované výsledky. Nemohol zabrániť tomu, aby sa do seba opäť zamilovali a ani sa o to nesnažil, boli omnoho poslušnejší keď sa báli, jeden o druhého a obaja mu poskytli toľko potešenia, že nemal ani najmenší záujem o to ich rozdeľovať.
„Začni ho sať...“ pošepol mu Pán.
Zbožňoval Garetha v tejto pozícii, ani nie po týždni toho chlapca miloval ešte viac než predtým.
„Whyatt, postaraj sa o pohodlie nášho hosťa...“ prikázal mu Pán.
„Ako rozkážete, môj pane.“
Chlapec okamžite zamieril k Tomovi, chvíľu dráždil svoj nepoddajný otvor a keď usúdil, že je pripravený dostatočne sadol si na mužov penis. Tom so seba vydal spojný povzdych, keď sa obaja začali kolísať v príjemnom rytme.
Pán mal oči len pre Garetha, pohľadom prechádzal po jeho odhalenom tele. Prudko prirazil do jeho úst, nechal sa pohltiť najhlbšie ako to šlo a pohľadom sa vpíjal do jeho sklonenej postavy. Bol na kolenách pred ním a on cítil ako jeho telo napĺňa hrejivé potešenie.
Počul ako Matt šokovane zakvílil, ich pohľady sa na chvíľu stretli a dostal ďalší nápad, ako chlapcovi vylepšiť jeho čakanie na terapiu.
„John, choď si vziať Matta, už sa ťa nemôže dočkať!“ vykríkol, keď pocítil ako ho Gareth začal sať omnoho intenzívnejšie ako predtým.
„Milujem ťa! Naozaj ťa nesmierne milujem...“ kričal, keď vďaka tým šikovným ústam dosiahol vyvrcholenie.
Podarilo sa mu to. Zložil skúšku, ktorú od neho vyžadoval otec, aby mohol prebrať úplnú kontrolu nad svojím mestom.


koniec (ešte pribudne epilóg)