3. 12. 2013

Stalker 9. kapitola 1/3




varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus
pár: Gareth/John a i. , Gareth/Matt (pravý Jack H. z jednej časti)
obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.
Poznámka: Blížime sa pomaly, ale isto k finálovým kapitolám, mimochodom tak by ma zaujímalo, či by ste v budúcnosti nemali záujem aj o pôvodnú verziu Stalkera, teda takú, kde je pán B normálny a bez dvojčaťa a Gareth ho po celý čas sleduje :D Skrátka, bez otroctva, Gareth trochu ako taký tajný ctiteľ... mierne posadnutý typ :D  Ale to až neskôr, po tejto poviedke vyberiem zas niečo zo zoznamu.

Pokračujem v zaužívanej novinke, takže na začiatku kapitoly máme opäť sľúbené venovanie. 

Hodnotenie



 venované sanasami

Takada Sho sedel na plastovej stoličke. Dlhá nemocničná chodba, po ktorej pobiehali lekári a sestričky sa preňho už pomaly stávala domovom. Jeho priateľa stále operovali, už niekoľko hodín bol na sále a nikto mu nevedel povedať, či to vôbec prežije. Pohrával sa zo zámkou zavesenou na krku, aby zamestnal svoje ruky.
„Nejaké nové správy?“ opýtala sa ho Eryn.
Záporne pokrútil hlavou a prijal od nej plastový pohár pravej nemocničnej kávy.
„Ďakujem.“
Zdalo sa mu, akoby v odlesku toho pohára na okamih zazrel tvár muža, ktorého kvôli Joelovi zabil. Mladého neznámeho. Možno len ďalšiu obeť Joelových praktík, no nemal čas to zisťovať. Mladík držal v ruke ďalší nôž a chystal sa ním pokračovať v načatej práci, nebolo čas na otázky. Musel sa rozhodnúť a konať, aj keď mu to nebolo príjemné, postaral sa oňho. Pekne v tichosti ukončil jeho trápenie. Pán Ide sa k celej veci nevyjadril, len tam sedel stuhnutý od strachu a niečo si pre seba mumlal. Nezdalo sa, že by s tým mal čokoľvek spoločné, výraz zdesenia na jeho tvári nebol hraný, také veci už dokázal rozoznať. Nateraz ani nebol schopný opustiť ich dom, uložili ho do jednej i izieb a služobníctvo sa oňho staralo. Setha zatiaľ umiestnili späť do jeho izby. Takada nemal možnosť o ňom rozhodovať, ale nemienil ho pustiť z domu, kým sa Joel nezotaví natoľko, aby mohol celú vec vyriešiť. Pani Minamoto povedala, že to s hosťom vyrieši, a keď sa spamätá zo šoku, pokúsi sa ho presvedčiť aby im chlapca nechal. Možno výmenou za iného otroka, lepšie vycvičeného... Skrátka ona už vedela, aké argumenty by mohla použiť. Vrátane toho, čo urobiť, aby sa polícia priveľmi nezaujímala o to, čo sa odohralo v ich dome. Vďačne prenechal tieto záležitosti na jej pleciach. Práve teraz by sa na to nedokázal sústrediť.
Eryn si sadla k nemu, zaborila tvár do dlaní.
§§§
Po raňajkách a popoludňajších aktivitách,  počas ktorých robil spoločnosť svojmu pánovi, napokon dostal sľúbenú odmenu.
John k nim prišiel do ich spálne.
Gareth  pohľadom prechádzal po známej tvári a po nateraz zahalenom tele. Takmer sa zahanbil za to, že leží v náručí nepriateľa, ale nemohol s tým nič urobiť. Nechcel to práve teraz pokaziť, bol už tak blízko toho, čo si prial a potreboval mať pri sebe Johna.
„Pomaly sa vyzleč a poď k nám...“ vyzval ho Matt.
„Ako si želáte, môj pane.“
Muž poslušne rozopol svoj odev, gombík po gombíku, všetko postupne padalo na zem, až kým nebol úplne vystavený na obdiv svojmu pánovi a Garethovi. Nechal si len čierny obojok, znamenie otroctva, ktoré si nesmel sám zložiť.
„Páči sa ti, však?“
„Áno.“
Odpovedal na pánovu otázku a prijímal jeho ruku, ktorá mu prešla po bruchu.
„Chceš mať jeho penis v sebe?“
„Áno, prosím...“
Matt mu rozovrel nohy.
„Tak sa na to pozrime...“ vložil prst do lubrikantu a jemne ním krúžil v blízkosti napätého otvoru. Gareth šokovane vzlykol, keď prenikol dovnútra.
„Popros o to ešte raz...“
„Môj pane, prosím vás...“
„Povedz o čo prosíš, povedz to...“ ďalej ho provokoval.
„Johnov penis, chcem ho mať v sebe, okamžite ja... potrebujem, aby ma...“
Matt vyzeral potešene. Pridal ďalší prst a obe sa v chlapcovi pohybovali a rozťahovali ho, ako sa im zachcelo.
Pocítil ako John, konečne klesol k nim na posteľ. No nebolo mu dovolené sa ho dotknúť. Matt mu naznačil, aby udržiaval odstup. Zabíjalo ho to, potreboval ho cítiť a dostať sa k nemu, začal opäť prosiť.
Matt vytiahol prsty, a hlboko doňho prenikol. Gareth cítil ako si ho pritiahol k sebe.
„Dostaneš ho, ak poprosíš aj mňa... Ak prijmeš svojho pána...“
„Môj pane prosím, áno ja chcem... aby...“
Začal sa v ňom divoko pohybovať, vrážal doňho prudko, Gareth cítil ako sa dotýkal miesta, ktoré do jeho tela vysielalo mučivú vlnu slasti.
Gareth cítil ako Johnove pery okamžite zaútočili na tie jeho. Stiahol si ho k sebe, roztiahol nohy čo najviac a pokúšal sa dostať ho k sebe, čo najbližšie.
„Teraz je len môj, druhé kolo to je tvoje... Nech si ťa pekne vychutná vo svojich ústach...“
„Nemusíš to urobiť, ak nechceš...“ pošepol mu John, keď sa od seba na chvíľu odtrhli, ale  Mladík sa už pohyboval spolu so svojím pánom a zároveň túžil splniť tento rozkaz. Pohltil Johna hlboko a používal guličku tak, aby mu spôsobil čo najväčšiu možnú slasť. Dráždil ho, spokojne prijímal jeho chuť... Pocítil ako Matt siahol medzi nich a pevne zovrel jeho penis.
„Láska...“ oslovil ho John, keď už cítil, že je blízko.
„Ja už...“
Pevne ho zovrel a spokojne prehĺtal, keď pocítil na jazyku jeho chuť. 
Matt sa v ňom zväčšil a s výkrikom doňho vyvrcholil. Obaja muži ho stiahli hlbšie do postele a chvíľu oddychovali vedľa seba, prepletení v spoločnom objatí a spokojní.
Ich pán ešte spal, no jeho otroci sa posadili  na posteli. Obaja sa tešili na druhé kolo, ale najprv sa chceli aspoň trochu pozhovárať, bolo im jasné, že neskôr na to už nebude dosť času.
„Prepáč, že som ťa nekontaktoval, nedovolili mi ťa vidieť, kým im ešte vzdoruješ...“ pošepol mu John.
„Chápem. A zrejme ešte dlho vzdorovať budem. Dnes to bola výnimka, aby som mohol byť s tebou...“
Nechal sa ním objať a pritisnúť k sebe. Stačilo mu to, bolo to dostatočne príjemné na to, aby sa naozaj cítil milovaný.
„Prečo odmietaš? Boli ti so mnou aj s tvojím pánom dobre. Cítil som, že by ste si mohli rozumieť.“
„Nie som otrok.“
Pán B siahol na jeho obojok, chvíľu sa pohrával s remienkom.
„Toto nič neznamená.“
Odtisol jeho ruku a chcel sa mu vymaniť z náručia. Takto o tom nechcel premýšľať. No hýbal sa pritom veľmi prudko a jeho činnosť prebudila mladého pána.
Gareth pocítil mužove ruky na jeho stehnách.
„Opäť ma potrebuješ?“
„Nie!“
„Dovoľ nech sa pozriem.“
Prisunul sa bližšie k nim. A začal ho bozkávať. Drsne, majetnícky, akoby ho chcel čo najskôr skrotiť.
§§§
Gareth trávil čas v upokojujúcom kúpeli, telo mal ako v ohni, obaja muži sa s ním milovali, kruto a nenásytne, obom im patril a sledoval ich aj pri ďalších milostných hrách. Telo mal rozboľavené, mal pocit, akoby ešte stále boli v ňom.
Tmavovlasý muž mu umýval chrbát, spájal to s akousi jemnou masážou, ktorá v ňom prebúdzala teplo.
„Už ma nechajte!“ zaprosil, keď si uvedomil, ako veľmi sa jeho telo začína dožadovať pánových nežných dotykov.
„Nie, Gareth. Dovoľ mi, aby som sa o teba staral a rozmaznával ťa.“
„Nemôžem ja...“
„Pokojne, slniečko. Nič ti nehrozí, budem sa o teba starať, tak ako si to zaslúžiš. Len sa uvoľni...“
„Nechcem, už sa ma viac nedotýkajte...“  chvíľu sa s ním bojoval, muž ho držal až kým sa neupokojil a potom, akoby sa nič nestalo povedal: „Počul som, že máš rád motorky...“
„Áno, ale...“
„Niekedy spolu môžeme ísť na skutočné preteky... Bol si už niekedy na pretekoch?“
„Len na takých miestnych...“
„Tak ja ťa vezmem na preteky, ktoré sponzoruje naša firma... Budeme mať najlepšie miesta a ak chceš, zoznámim ťa aj s niektorými jazdcami...“
„Vy ma vezmete von?“
„Áno, samozrejme, toto predsa nie je väzenie. Tom ti predsa povedal, že ti u nás bude dobre. Chcel by si ísť?“
„Neviem, nuž... asi áno...“ vyhlásil neisto.
Matt sa usmial, keď si Gareth ľahol späť na svoje miesto a dovolil mu, pokračovať v masáži. Keď bolo jeho telo dostatočne uvoľnené a zbavené akéhokoľvek nepohodlia, opláchol ho, vybral z vane a zabalil do mäkkej osušky.