9. 12. 2013

Stalker 9. kapitola 3/3






varovanie: posadnutosť, sebauspokojovanie, obťažovanie, voyerizmus
pár: Gareth/John a i. , Gareth/Matt (pravý Jack H. z jednej časti)
obsah: Gareth pozoruje svojho suseda Johna a jeho rodinu. Nemá pred ničím rešpekt. Dokonca umiestnil kameru aj do ich domu.
On sám žije samotárskym životom, bez priateľov, dokončuje posledný ročník na strednej, ale škola ho vôbec nezaujíma, jediné čím je posadnutý je jeho príťažlivý sused a jeho dokonalá rodina.
Poznámka: Blížime sa pomaly, ale isto k finálovým kapitolám, mimochodom tak by ma zaujímalo, či by ste v budúcnosti nemali záujem aj o pôvodnú verziu Stalkera, teda takú, kde je pán B normálny a bez dvojčaťa a Gareth ho po celý čas sleduje :D Skrátka, bez otroctva, Gareth trochu ako taký tajný ctiteľ... mierne posadnutý typ :D  Ale to až neskôr, po tejto poviedke vyberiem zas niečo zo zoznamu.
Poznámka: Dnes opäť Stalker, keďže mám naňho inšpiráciu a blíži sa už takpovediac ku koncu... aj keď to tak nevyzerá. Tentoraz je kapitola skôr kecacia. Nabudúce sa už vidíme vo finále, teda až po Manželskej zmluve a obyčajnom ch.


 Hodnotenie






§§§


„Tebe sa tu naozaj nepáči? Podľa mňa je to tu skvelé!“ Whyatt na chvíľu zdvihol hlavu, aj keď to bolo práve teraz dosť ťažké, keďže obaja absolvovali uvoľňujúcu masáž.
„To hovoríš, preto, lebo včera ti dovolili, ísť k pánom do postele...“
Gareth sa naňho mračil. Napriek tomu ako ho rozmaznávali, keď bol poslušný a dovolil im všetko, čo od neho chceli, nebol to preňho domov a stále uvažoval o tom, akoby od tých ľudí mohol čo najskôr uniknúť.
„Stonal si a bol si úplne tvrdý, takmer som nestačil všetko... Au!“
Mladík sa vymanil z rúk masérky, len preto aby toho chlapca mohol nakopnúť. Nemal rozprávať také veci pred ženami, ktoré sa o nich práve starali, pripadalo mu to absolútne nevhodné, okrem toho nechcel myslieť na to, čo všetko už zažil so svojimi pánmi.
„A to bolo za čo?“
„Mlč už!“ namrzene klesol späť na svoje lôžko a nechal sa ďalej masírovať. Opäť nemohol vidieť Johna, nič mu nevysvetlili, len mu povedali, že teraz jeho miesto na určitý čas zaujme Whyatt. Na večer pán Tom chcel k nemu priviesť aj Issaca, povedal, že si urobia špeciálny večierok... Začínal sa toho naozaj obávať.  Matt splnil aj svoje slovo a vzal ho na závody, bolo to tam úžasné, cítil sa takmer ako slobodný človek a všetci sa s ním tam normálne bavili, na chvíľu takmer zabudol aké je to, žiť ako otrok.
„Môžeš byť rád, že žiješ tu, ja som bol istý čas v databáze... Nebyť pána B zrejme by som tam trčal doteraz.“
Spokojne zastonal, keď sa žena dotkla citlivého miesta.
„Naozaj ťa prenasledovali?“
„Každý deň a každú noc som bol napádaný a nebol som nikde v bezpečí. Celé dni som sa len skrýval a párkrát ma aj dostali, ledva som vyviazol a potom ma našiel pán B a odviedol ma späť do bezpečia. Neviem ako ty, ale ja vždy ostanem pri ňom, pôjdem kamkoľvek ma požiada a nikdy ho neopustím.“
Po tvári mu prebehol zlovestný tieň. Na chvíľu, akoby prestal byť tým veselým chlapcom, ktorého poznal, no stratilo sa to skôr, než si to vôbec stihol uvedomiť.
„Bol si niekedy slobodný?“
„Nie, nikdy. Matka ma po narodení predala a vždy ma vychovávali ako budúceho otroka. Sloboda ma desí. No páčilo sa mi bývať v meste, byť samostatný, ale vždy som čakal na to, kedy sa mi pán ozve a chcel som, aby si po mňa občas prišiel.“
Gareth sa nespokojne zavrtel. Chcel, aby ho čo najskôr pustili späť do jeho novej izby, lebo už opäť začínal byť tvrdý. Nerozumel tomu, nikdy predtým toľko na sex nemyslel, no jeho telo bolo teraz takmer ako posadnuté nepohodlnými myšlienkami.
„Nevieš, kde je teraz... John?“
Myšlienky naňho ešte viac zhoršili jeho problém, no aj tak sa na to musel stále pýtať, napriek tomu, že vedel akú odpoveď dostane.
„Netuším. Ani mne o ňom nič nepovedali. Mám sa vraj venovať tebe...“
Obe ženy ukončili masáž, pozdravili ich a nechali mladíkov ešte chvíľu oddychovať. Gareth sa okamžite obrátil späť na chrbát a rukou siahol na svoj neposlušný úd. Nebolo dovolené niečo také urobiť, ale on to práve teraz potreboval a nemienil žiadať o povolenie.
„Nerob to! Prídu sem a potrestajú ťa!“ Whyatt okamžite vyskočil a zastavil jeho ruku.
„Ja musím!“ telo mal rozboľavené od túžby.
„Choď k pánovi!“ sykol nahnevane.
„Nie!“
„Prečo sa hádate?“
Do masážnej miestnosti za nimi prišiel Matt a tváril sa úplne nevinne, akoby práve nevidel na kamere kvôli čomu sa chlapci pochytili.
„Akoby si to nevedel...“ odsekol Gareth.
„Niekto sa tu chce pomaznať?“ Matt sa začal provokatívne približovať k svojmu obľúbenému otrokovi.
Mladík pred ním zúfalo cúval, aj keď mal značné problémy s chôdzou. Mladý pán ho napriek jeho protestom zovrel do náručia.
No skôr než stihol vyhovieť prosbám jeho tela, zazvonil mu mobil. Jednou rukou si pri sebe pridŕžal znepokojeného chlapca a druhou ho veľmi nešikovne vyťahoval. Práve kvôli tejto nerovnováhe napokon skončili na zemi. Matt bol v podstate ako rozmaznané dieťa, ktoré si vždy vzalo čo chcelo, no vedelo sa aj dobre baviť a byť milé, pokiaľ mu niekto prejavil náklonnosť. Nenávidel túto hravú časť jeho osobnosti, lebo sa mu zároveň aj páčilo vidieť ho takého uvoľneného a spokojného.  
„Prosím...“ Matt konečne prijal hovor, pričom cítil, že Gareth prestáva proti jeho snahám protestovať, za odmenu ho začal hladiť na mieste, kde to tak veľmi potreboval.
„Ako to myslíte, že teraz a čo ostatní... Dobre, rozumel som...“ okúzľujúci úsmev náhle zmizol a on bol zrazu vážny rovnako ako v prvý deň, keď dostal ten povestný kopanec do tváre. Strčil si telefón späť do vrecka.
„Whyatt pomôž mi vstať!“ panovačne prikázal druhému otrokovi.
Ten okamžite poslúchol, spoločne vyložili Garetha späť na lôžko.
„Postaraj sa oňho, ale rýchlo... Ja si musím niečo zariadiť, keď sa vrátim chcem vás vidieť oboch  čistých a oblečených do ochranného odevu...“
„Ako si želáte, môj pane...“ zdvorilo dodal druhý mladík, no jeho priateľ nijako na pánovu výzvu nereagoval.
Whyatt si kľakol medzi mladíkove nohy, Gareth cítil ako ho nadšene prijal do svojich úst. Úplne sa tomu podvolil a vychutnával si jeho šikovné pohyby.
§§§
Oddelili ho od ostatných a opäť ho umiestnili do samostatnej miestnosti. Tam bol kompletne prezretý nejakým neznámym mužom tváriacim sa dosť povýšenecky a chladne. Dozeral tam naňho len Tom, Matt sa už za ním nevrátil.
„Ste si istý, že to tak musí byť?“
„Áno, je nevyhnutné celkové vymenenie čipu.“
„Čo to znamená?“ šokovane hlesol Gareth.
„Lež!“ napomenul ho zahalený muž.
„Nie, najprv mi povedzte, čo!“
„Nechajte nás na chvíľu osamote,“ požiadal Tom.
„Mám jasné príkazy!“
„A toto je ešte stále môj otrok!“
Muž naňho nevraživo hľadel.
„Máte tri minúty.“
Nahnevane vyšiel z miestnosti.
Gareth sa už začínal báť, toto vôbec nevyzeralo dobre, nechcel, aby na ňom opäť niečo menili.
„Čo so mnou chcete...“
„Prišiel sem, aby ti vymenil čip, je to rozšírená verzia, s novými funkciami...“
„Nie, prosím, budem poslúchať, ja nechcem žiadny...“ až príliš dobre si spomínal na to, aké to bolo nepríjemné a bolestivé.
„Neboj sa, nepocítiš bolesť. Výber je veľmi stresujúci. Na chvíľu si pospíš a nebudeme ťa tým stresovať, zlatko...“
„Ale prečo... prečo mi to robíte?“
Tom mal v očiach smútok a premáhal sa, aby sa nedotkol jeho ruky.
„Je to príkaz z vyšších miest. Musíme za teba prijať kompenzáciu a nechať ťa ísť. Bol si k nám poslaný len na prechodné obdobie, to mi povedali, Matt  je z toho zničený, ale ani jeden z nás nemá na výber...“
Chcel bojovať, zdvihla sa v ňom ďalšia vlna vzdoru, kričal a zúril, natoľko, že aj ten muž mal problém ho udržať.
„Tak to vidíte... Ja som tušil, že to takto dopadne. S otrokmi sa nedá diskutovať!“
Zahalený muž mu jednoducho vpichol injekciu, postupne jeho odpor ustával a on čoskoro už videl len rozmazané tváre a hlasy prichádzajúce z diaľky.
§§§
Joel otvoril oči, nepotešilo ho to, mal byť mŕtvy, omnoho radšej ako cítiť v sebe špinavý penis toho odporného muža. Nemohol by viac zniesť jemu podobných. Tušil, že čoskoro sa okolo neho zhŕknu a využijú aj to posledné, čo by od neho mohli dostať. Musí sa dostať preč, niekam, nevedel kam, ale hlavne preč... Netušil kedy presne odpadol, no mal taký pocit, že ten muž v ňom nestihol vyvrcholiť, lebo ho niečo alebo niekto prerušil. No možno to boli len plané nádeje jeho utrápenej mysle.
Ranu mal obviazanú, ležal v čistej posteli, ale bol stále v tme. V panike okolo seba hmatal oboma rukami. Niečo prevrhol, ozvalo sa tresknutie, niekto zišiel po schodoch a zažal svetlo. Bolestne zažmurkal, chcel prehovoriť, ale z úst mu vyšiel len akýsi tichý šepot, takmer nezreteľný a nepríjemne slabý.
Rozkašlal sa. Dýchal ťažko a bol natoľko zoslabnutý, že nevládal vstať z postele bez toho, aby ho opäť neobjala bolesť.
„Nenamáhaj sa, to som len ja...“ počul ten hlas, ale neveril tomu, až do poslednej chvíle pochyboval o svojom zdravom rozume.
Takada Sho pristúpil k jeho posteli. Pohľadom sa vpíjal do obrazu svojej lásky, ktorá sa oňho prišla postarať. Nepochybne je buď v nebi, alebo úplne zošalel, inak si tento vývoj udalostí nedokázal vysvetliť.
„Dáš si lieky, dobre, nemusíš sa báť, ostanem tu s tebou ako každú noc...“
Dezorientovane hľadel na muža, ktorý si prisunul k sebe menší stolík. Položil naňho tácku s liekmi a naklonil sa k nemu.
„Vieš, kto som, však?“
Prikývol.
S námahou zovrel mužovi ruku. Surovo takmer neľútostne a z celej sily, no v jeho stave to bolo len ako obyčajné pohladenie.
Takada sa usmial.
„Nezbláznil si sa ani nie si mŕtvy, som to naozaj ja... Zavolal som istým ľuďom z metra, mojim ľudom, ktorých podporujem už nejaký čas... našli ťa a odohnali od teba tých mužov...“
Chcel si k nemu ľahnúť, ale on sa odtiahol, tá spomienka bola ešte príliš silná.
„Prepáč... ja viem, čo sa ti stalo... ja len...“
Joel ho stiahol k sebe do postele, nadýchol sa a prekonal prvotný nával paniky. Jeho odmenou bol partnerov dotyk, jeho vôňa, a ubezpečenie sa, že to všetko čo práve teraz prežíva je skutočné, ale aj bolesť, ktorá ho prinútila vydať zo seba ďalší povzdych.