3. 1. 2014

6. kapitola 1/3






pár: Ianto Jones/Malcolm Merlyn (John Barrowman)
fandom: AU postava z torchwoodu požičaná do Arrow.
varovanie: manželstvo medzi priateľmi, vzájomne výhodný vzťah, rodinné, malý syn Tommy.., romantika
Obsah: Malcolm sa po smrti svojej manželky rozhodne na dva roky odísť, ale nechce svojho syna nechať samého a bez ochrany, preto svojho dobrého priateľa Ianta, prekvapí dohodou, ktorú by od neho nikdy neočakával. Požiada ho, aby uzavreli dočasnú manželskú zmluvu. Každopádne ďakujem aj za hviezdičky.
Poviedka je radená v sekcii Iné fanfiction/fanfiction Arrow
varovanie: 18+



Hodnotenie: 
 




 venované sanasami a Ell

PRIVREL OČI A OBJAL HO OKOLO KRKU, ABY SA K NEMU MOHOL DOSTAŤ ČO NAJBLIŽŠIE. Pôsobil naňho ako sladké afrodiziakum, nedokázal sa ho len tak ľahko nasýtiť. Opätoval mu bozk, Malcolm ho hladil po chrbte a keď si vyžiadal vstup do jeho úst umožnil mu to, spoločne prekročili hranicu, ktorá v ňom rozpútala neutíchajúcu túžbu. Zúfalo sa k sebe tisli a mal pocit, akoby stratil kontrolu nad svojím telom.
Ani nevedel ako presne sa to stalo, že mal zrazu rozopnutú košeľu, gombíky kamsi odleteli, počul zvuk padajúcich spisov. Niekto tam mohol kedykoľvek vtrhnúť a takisto hrozil aj návrat ich syna, ale jeho myseľ s tým nerobila ťažkú hlavu.
Ozvalo sa puknutie, niečo sa mu zachytilo do topánky a trochu ho to zabolelo. No nemal kedy zisťovať o čo šlo.
A skôr než sa stihol nazdať, bol vyložený na stole, jeho nohy boli omotané okolo Malcomových bokov a cítil ako  snúbencove dráždili napäté bradavky, jemne ich hrýzol a sal. A jeho bozky pokračovali ďalej až ku kľúčnej kosti. Potom opäť uväznili jeho pery a on mal pocit, akoby všetko ostatné prestalo existovať.
„Malcolm...“
Takmer zanariekal, keď pocítil ako snúbenec položil ruku na jeho opasok.
„Teraz nemôžeme... dvere sú...
Pokúšal sa ho upozorniť na to, že Tommy nechal otvorené dvere, no bolo to dosť ťažké, keďže celé jeho telo protestovalo proti tomu, aby robil čokoľvek iné než užíval si partnerove dotyky. No bolesť šíriaca sa z pravej topánky, mu napokon umožnila sa ako tak spamätať ...
Protestne zastonal, keď ho opustilo teplo partnerovho tela. Malcolm zamieril k dverám, zabuchol ich a zamkol.
Ianto zatiaľ siahol na svoju topánku, zachytilo sa v nej niečo ako hrot šípu a trochu ju prepichlo, zanechalo mu to na pokožke červený škrabanec.
No Malcolm sa k nemu opäť približoval, ako lovec túžiaci po koristi. Jeho oči boli temné, a bolo viac než jasné, že chce viac než len bozk.
Chvíľu si obzeral ten čierny hrot.
„Čo to je?“
„Taký malý suvenír z mojich ciest. Poranil si sa?“ opýtal sa zadychčane.
„Trochu mi to prepichlo topánku, ale je to len škrabanec, nič vážne...“ opäť pozrel na svoju nohu a
odložil hrot späť na stôl. Bol naozaj ostrý, a mal šťastie, že si vážnejšie neublížil.
Malcolm siahol do svojho stola a vybral akúsi fľaštičku. Trochu mu ten škrabanec vydezinfikoval, štípalo to, ale jeho dotyk bol prekvapivo jemný.
„Je to v poriadku?“
„Už áno, ďakujem...“ opäť ho objal okolo krku, a opäť ho pobozkal.
„Pôjdeme niekam, kde je to pohodlnejšie?“ opýtal sa medzi ďalšími a ďalšími bozkami.
„Neviem, ja... môžeme to skúsiť...“ no nebol ochotný ho od seba pustiť, bál sa, že ich niekto vyruší, že mu ho odvedú a už si ho nebude môcť len tak ľahko ukradnúť len pre seba.
Napokon prešli do menšieho salónika, ktorý bol súčasťou pracovne, a skončili na mäkkom koberčeku pred kozubom.
Ianto cítil ako ho opúšťajú aj nohavice a kamsi padajú, no nestaral sa o to, lebo zápasil s Malcolmovým oblekom, čo sa mu nepodarilo odopnúť, jednoducho roztrhol, a stiahol, aby sa čo najskôr mohol dostať do kontaktu s jeho nahou pokožkou. Podľa toho, aký bol Malcolm sebaistý predpokladal, že už s mužom predtým niekedy bol, keďže nemal problém s tým nájsť tie správne miesta. A mal vo svojom stole aj lubrikant, pomerne dobrej značky, jeden z tých lepších, ktoré mal Ianto rád.
Obrátil si ho na brucho, Ianto netrpezlivo roztiahol nohy. A trochu sa nadvihol, aby nebol natoľko pritlačený k zemi.
Malcolm si ľahol medzi ne, pocítil vlhký prst na svojom vstupe, krúžil ním a prenikal doňho, a pridával ďalšie, až kým sa mu nepodvolil.
„Prosím, chcem ťa...“ žiadal ho rozrušene.
Obrátil k nemu hlavu, dráždil milencov krk a bozkával ho ešte omnoho vyzývavejšie ako predtým. Zastonal mu do úst, keď mužov penis prenikol do jeho vnútra. Pohladil ho po boku, a čo najviac sa uvoľnil, aby mu uľahčil preniknutie do jeho tela, neúprosne si ho priťahoval k sebe, Malcolm sa o opieral o  zem a nechával sa hladiť, prenikal hlboko doňho... a zároveň sa dostal k jeho penisu, ktorý privítal mužovu starostlivosť. Nadvihol sa natoľko, aby k nemu získal čo najlepší prístup.  Túto polohu predtým ešte neskúsil, preto to bol preňho čiastočne nový zážitok a obdivoval, ako sa mu Malcolm stíha venovať a pritom sa  bez problémov udrží aj nad zemou. Rozhodne nebol až taký začiatočník, ako sa na prvý pohľad zdalo.
Jeho telo ovládla slasť a s výkrikom sa urobil, keď pocítil ako aj jeho partner dosiahol uspokojenie.
Chvíľu ležali vedľa seba, užívali si ticho, a vzájomnú blízkosť, no nedostatok sexu v poslednej dobe, spôsobil, že Ianto mal chuť aj na druhé kolo.
„Môžem teraz ja, niečo navrhnúť...“ opýtal sa nesmelo.
„Samozrejme, som tvoj.“
Tentoraz nechal Malcolma ležať, a on sám sa nabodol na jeho penis, ktorý tak starostlivo pripravil svojimi ústami.