13. 1. 2014

Let 4. kapitola 2/3







 pár: Gareth/John

varovanie: inšpirované "nebezp. letmi" dokumentom, pilotské, romantika, dobrodružné
Obsah: John má za úlohu prepraviť malé lietadlo, ktoré  predal jeho dobrý známy, k novému majiteľovi. Čaká ho dlhá cesta, po náročnej trase a nový kopilot, ktorý ho už od začiatku riadne štve. Gareth takisto nie je nadšený svojím novým kolegom, a poriadne to medzi nimi iskrí už na zemi :D Kvôli poruche lietadla musia neplánovane pristáť v menšom mestečku, v ktorom sa zdržia pár dní... Podarí sa im tam zohnať len jednu izbu, čo ich oboch poriadne irituje, ale napokon sa zmieria s tým, že inak by im nevystačili peniaze na ďalšiu cestu....

Predpokladaný počet kapitol: 10
varovanie: nie som odborník na lietanie a veci s tým spojené, za svoj zdroj považujem sériu dokumentov letecké katastrofy, a dokumenty nebezpečné lety. Preto sa v mojom podaní lietania a vecí s tým spojené môžu vyskytnúť chyby, a nepresnosti.  A niektoré veci si budem prispôsobovať podľa seba. To len tak na okraj.

 vhodné pre romantikov!

Hodnotenie
 

Poznámka: typy na bozkávanie som brala z netu, keďže osobné skúsenosti s tým nemám a chcela som niečo iné trošku takže, tak to dopadlo napokon.  Polohu sexuálnu zas z jedného skvelého článku Kamehasutra : The art of gay kamasutra applied to Saiyans
18+ 



 venované sanasami

Ruka v ruke nabehli späť do svojho dočasného domova. Po ceste stretli domácu, u ktorej boli ubytovaní. Usmiala sa na nich a oni ju pozdravili, no potom už veľmi rýchlo prekonali aj tie posledné schody a vpadli do kapitánovej izby. Obaja sa vyzuli takmer bleskovou rýchlosťou a boli vďační za to, že majú na nohách len ľahké šľapky.
Gareth bol okamžite pritlačený k dverám a pocítil ako sa kapitán jemne dotkol jeho pier. Nežne po nich prechádzal, akoby sa ho dotýkalo niečo mimoriadne jemné.  Svoju hlavu mierne nakláňal zo strany na stranu.
Gareth ho pevne objal okolo krku a pritlačil sa naňho celým telom. Nežnosť, ktorú venoval jeho perám, potreboval pocítiť aj na ostatných častiach svojho tela, netrpezlivo sa poddával sladkému mučeniu.
„Páčia sa mi tvoje pery, sú také sladké...“ John zapojil aj svoju druhú ruku, prstami provokatívne zovrel jeho spodnú peru. Uchopil ju medzi prsty a vložil si ju do úst, venoval pritom partnerovi mierne štipnutie. Pocítil ako sa jeho vzrušené telo primklo bližšie a ich bozk sa stával dravejším a neľútostnejším.  Odpútal sa od dverí a potlačil svojho partnera, ktorý sa plne oddal jeho objatiu ďalej do chodby. Nechcel s ním stratiť kontakt.
Mladší muž presunul svoje ruky nižšie a neľútostne stisol jeho zadok, za čo si od druhého muža vyslúžil spokojný ston a ďalšie trochu tvrdšie bozky. Sklamane zastonal, keď sa od neho kapitán odtrhol.
Na chvíľu naňho hľadel takmer ublížene, akoby sa obával, že ho teraz nechá takéhoto napoly vzrušeného vykorčuľovať späť do jeho vlastnej izby. Kapitán však len stiahol jeho šortky a pretiahol mu cez hlavu aj tričko.
Gareth sa nemilosrdne pustil do tých jeho a zbavil ho košele tak rýchlo, až sa čudoval, že ju pritom celú nezničil.
Potom si ho okamžite pritiahol do náručia, ich telá k sebe opäť tak výborne pasovali.
„John!“ oslovil ho menom, keď ho muž trochu drsne zložil na posteľ.
Hladil ho po stehnách a bozkával ho, až kým ich sám spokojne nerozovrel.
„Máš kondómy?“ medzi ďalšími bozkami a hladením.
„Áno, ničoho sa neobávaj...“ siahol kamsi za seba do stolíka a vytiahol balenie s pomerne slušnou veľkosťou.
Gareth vytreštil oči, keď uvidel aj lubrikant.
„Ako je možné, že...“
„Kapitán musí mať vždy po ruke všetko potrebné...“ 
Na to už reagovať nedokázal, lebo John zameral svoju pozornosť na citlivé miesto pod partnerovým uchom. Nežne sa ho tam dotkol pomaly schádzal po jeho krku a jemne ho okusoval. Gareth mal pocit, akoby mu telom prúdili vlny mučivej spokojnosti.
Starší muž roztrhol obal, vybral jeden z kondómov a zručne si ho nasadil. Gareth cítil, že to rozhodne s mužom nerobí po prvý raz. Pretože jeho príprava bola úplne bezchybná a prstami zručne dráždil napätý otvor do takej miery, až ho začal prosiť, aby si ho čo najskôr vzal.
„Prosím, teraz... ja nemôžem... už...“ vyrážal zo seba Gareth medzi slastnými vzdychmi, keď jeho prsty prenikli do správneho bodu.
„Keď ma tak pekne prosíš, akoby som asi mohol odmietnuť...“
John si kľakol medzi jeho nohy a naklonil sa k nemu tak, aby mohol jeho nohy mierne nadvihnúť. Gareth mu ich ovinul okolo pása. A vystrčil sa tak, aby mužov penis mohol pohodlne preniknúť dovnútra. Počiatočný tlak čoskoro vystriedalo príjemné napätie. Privrel oči a donútil ho, aby si opäť vzal jeho pery, vrhol sa na ne s hladom, ktorý sa mu takmer nepodobal.
„Prosím poď...“  žiadal ho, keď pocítil ako sa jeho telo prispôsobilo Johnovej veľkosti.  Už nemuseli viac čakať, nedočkavo sa okolo neho zovrel.
John ho pohladil po bokoch a položil tie svoje ruky naňho tak, aby doňho mohol hlbšie vstupovať. Spočiatku opatrné  prenikanie sa postupne menilo na omnoho vášnivejšiu prudkosť, ktorá mu takmer vyrážala dych.
Obaja postupne objavovali spôsoby ako to jeden druhému čo najviac spríjemniť.
John narážal do slastného bodu hlboko v ňom a prinútil ho stonať a kričať jeho meno. Neúprosne pocity a túžby ho vrhali do čoraz vážnejšej hry.
Uspokojenie ich oboch zasiahlo veľmi intenzívne. Gareth musel utlmiť svoj výkrik, keďže ešte ani zďaleka nebola hlboká noc a on sa obával, že by mohol byť až príliš hlasný. Nechal sa tými pocitmi unášať, až kým úplne neodzneli, a on sa mohol spokojne uložiť vedľa svojho partnera, tak aby s ním nestratil kontakt. Naďalej bol pevne ovinutý okolo neho a odmietal ho čo len na chvíľu pustiť.
Lenivo sa privinul k nemu, tak aby mu nič nebránilo vychutnávať si blízkosť jeho nahého tela. A dovolil, aby ho druhý muž poriadne zovrel do svojho náručia.
Oddychovali vedľa seba a ich telá si len z veľkou nevôľou zvykali na to, že sa museli oddeliť.
 „Garry, dnes ostaneš tu, však?“ žiadal ho John.
„Hmm... tak to si ešte rozmyslím...“ pobozkal ho hruď.
„Nepustím ťa...“ pošepol mu, stiahol ho na chrbát a chytil mu obe ruky, aby sa ubezpečil o tom, že mu nikam neunikne.
„Tak ma miluj...“ požiadal ho Gareth, skôr než stihol svojim ústam zabrániť, aby vyslovili niečo také.
Nemohol si pomôcť, bolo to príliš dobré na to, aby to tak skoro skončilo.