19. 1. 2014

Let 5. kapitola 3/3





pár: Gareth/John


varovanie: inšpirované "nebezp. letmi" dokumentom, pilotské, romantika, dobrodružné
Obsah: John má za úlohu prepraviť malé lietadlo, ktoré  predal jeho dobrý známy, k novému majiteľovi. Čaká ho dlhá cesta, po náročnej trase a nový kopilot, ktorý ho už od začiatku riadne štve. Gareth takisto nie je nadšený svojím novým kolegom, a poriadne to medzi nimi iskrí už na zemi :D Kvôli poruche lietadla musia neplánovane pristáť v menšom mestečku, v ktorom sa zdržia pár dní... Podarí sa im tam zohnať len jednu izbu, čo ich oboch poriadne irituje, ale napokon sa zmieria s tým, že inak by im nevystačili peniaze na ďalšiu cestu....

Predpokladaný počet kapitol: 10
varovanie: nie som odborník na lietanie a veci s tým spojené, za svoj zdroj považujem sériu dokumentov letecké katastrofy, a dokumenty nebezpečné lety. Preto sa v mojom podaní lietania a vecí s tým spojené môžu vyskytnúť chyby, a nepresnosti.  A niektoré veci si budem prispôsobovať podľa seba. To len tak na okraj.
18+

 vhodné pre romantikov!





                                                                       venované Sanasami a Lilith
Gareth si predstavil ako Sim vystrašene ustupuje pred krásnou ženou s chladným pohľadom. Asi tak si približne predstavil matku svojho kapitána. Simovu manželku nepoznal osobne len z jeho rozprávania.
„No dosť bolo historiek. Je neskoro na takéto vážne rozhovory...“  John ho jemne pobozkal na pery a opatrne pustil.
„Tak dobrý noc, Garry...“
Šokovane naňho vytreštil oči.
„Ty neostaneš?“
Obával sa, že snáď urobil niečo zlé, niečo čím ohrozil ich krehké priateľstvo.
Mužove oči náhle ochladli.
„Nie, nemôžem... začínaš si na mňa až príliš zvykať... Vtom bare som ťa nechal, vtom pokračovať, zaujímalo ma ako ďaleko zájdeš... Nie sme pár a nikdy nebudeme... Nerob si zbytočné nádeje...“ 
Mal pocit, akoby ho niekto oblial studenou vodou. Robil si nádeje? Alebo nie? Už sa nevyznal ani sám v sebe. On predsa vyslovil tú pamätnú vetu s jednou nocou, aj keď akosi podvedome tušil, že tým to zrejme neskončí.
Nevedel, prečo ho tie slová tak veľmi zaboleli, aj keď s niečím takým samozrejme nepočítal, ale nechcel ani počuť, že to nikdy nenastane. Nevedel prečo, bol zmätený so svojich vlastných pocitov. Nikdy predtým nebol v takejto situácii a nanešťastie na vzťahy neexistoval žiadny manuál ani inštrukcie, ktoré treba krok po kroku nasledovať, aby sa mu všetko nezrútilo.
 „Chcem s tebou len spávať,“  Gareth vyslovil to, lebo to bola čiastočná pravda. Nechcel prestať. Nie teraz, keď mu s ním bolo tak dobre, aj keby mal pochovať svoju hrdosť.
„Tomu ani sám neveríš.“
Kapitán zrejme už vedel ako sa veci majú, len on si to nechcel pripustiť. Žeby naozaj neupustil od tej bláznivej myšlienky a chcel by s ním chodiť?
„Mýliš sa, dokážem ti, že nič viac od teba nechcem...“  Gareth ho nemienil nechať odísť. Nemohol mu to dovoliť.
„Tak dobre, pokojne mi to dokáž, ak ti to urobí radosť...“ Johnov hlas už opäť znel povýšene a chladne ako predtým, keď spolu nevychádzali až tak dobre.
Gareth ho surovo schmatol za  bundu a dotiahol ho až k ležadlu, ktoré mal v izbe, ale nevyužíval ho, lebo vo vnútri sa zdržiaval len veľmi málo.
Kapitán ho nechal, aby ho vyzliekol, vôbec si s tým nerobil starosti. Urobil to rýchlo a trochu drsnejšie než zvyčajne, aby pochopil, že sa s ním nesmie zahrávať.
„Sadni si!“ prikázal mu GAreth panovačne, keď bol úplne nahý a hľadel naňho, akoby očakával súhlas s tým, že sa ho môže dotknúť.
„Tak dobre, pane, ja si už sadám...“  uložil sa tam, nohy dal od seba a pobavene si ho premeriaval. Jeho tvár bola opäť uvoľnená a chlad sa kamsi vytrácal. Dostal hneď do rúk aj fľaštičku lubrikantu. Nijako to nekomentoval.
Gareth počul otvorenie tuby a ten zvuk ho naplnil spokojnosťou, zabudol na akékoľvek starosti a oddával sa tomu pocitu, že ten muž mu ani dnes nedokáže uniknúť.
„Lepšie by bolo, keby si bol mojím pánom ty...“ pripustil Gareth napokon. Tá predstava ho veľmi vzrušovala, v penise cítil pulzovanie napätia, ktoré sa ho zmocnilo pri predstave, že by nechal Johna prevziať kontrolu.
„Máš rád hry?“ opýtal sa ho, pričom Gareth mal možnosť vidieť ako sa kapitán dotkol svojho penisu. Chcel ísť k nemu, ale muž ho posunkom ruky panovačne zastavil.
„Áno veľmi.“
Túžobne hľadel na Johnov penis a na jeho odhalené telo. Neprial si nič iné len môcť sa ho opäť dotknúť.
„Áno veľmi, pane...“ opravil ho s istou dávkou elegancie.
Gareth prijal toto napomenutie a podriadil sa tomu pocitu.
„Áno, veľmi pane,“ zopakoval to po ňom o niečo pokornejším hlasom ako jeho kolega a okamžite sa stretol s pozitívnejšou odozvou.
„Pomaly sa vyzleč... a otoč sa ku mne, chcem na teba vidieť...“ prikázal mu John.
Kapitánov pohľad ho láskal po tele a on sa pohladil presne tam, kde to potreboval, celkom bez zábran.
Mučivo pomaly sa vyzliekal, nechával svoje oblečenie padnúť na zem a vždy sa tak trochu pohladil, tak akoby si želal, aby to s ním robili ruky staršieho muža. Jeho telo bolo citlivé na každý jeden dotyk, Kapitán  bol až príliš blízko a túžil po ňom tak intenzívne, že by bol ochotný urobiť čokoľvek, len aby mohol byť opäť s ním.
„Teraz si sadni ku mne...“ prikázal mu John polohlasne.
„Áno, pane...“  Gareth sa poslušne k nemu otočil chrbtom a doprial mu pohľad na svoj odhalený zadok.
Až potom sa obrátil späť k nemu. Opatrne si sadol celkom na kraj a díval sa kamsi pred seba, v snahe zabrániť tomu, aby sa na staršieho muža okamžite nevrhol.
Pohľad mu padol na akúsi maľbu. Na modrom pozadí boli bielou farbou načrtnuté člny a plachetnice vzďaľujúce sa od pobrežia. No on vnímal len akési zmätené biele body, niečo ťažko definovateľné a namiesto plachetníc si predstavoval iné veci, omnoho zaujímavejšie a už vôbec nie také pokojné.
Pocítil ako sa obe kapitánove ruky pomaly presunuli po jeho hrudi, poláskali ho a spokojne zamierili až ku kolenám.
Šokovane zalapal po dychu, keď bol mierne nadvihnutý a pritisnutý bližšie k partnerovej hrudi. Jednou rukou ho objal okolo krku, aby si udržal stabilitu, ale urobil to takmer v poslednej chvíli, inak by bol zrejme úplne závislý od pevnosti mužových rúk.
„Prosím,“ vzlykol, keď sa špička Johnovho penisu dotkla jeho otvoru.
„O čo ma prosíš, Gareth?“
„Ošukaj ma...“
Požiadal o to slovami, ktoré spôsobili, že špička prenikla hlbšie a on bol postupne posadený na mužov tvrdý penis.