20. 1. 2014

Let 6. kapitola 1/3







pár: Gareth/John


varovanie: inšpirované "nebezp. letmi" dokumentom, pilotské, romantika, dobrodružné
Obsah: John má za úlohu prepraviť malé lietadlo, ktoré  predal jeho dobrý známy, k novému majiteľovi. Čaká ho dlhá cesta, po náročnej trase a nový kopilot, ktorý ho už od začiatku riadne štve. Gareth takisto nie je nadšený svojím novým kolegom, a poriadne to medzi nimi iskrí už na zemi :D Kvôli poruche lietadla musia neplánovane pristáť v menšom mestečku, v ktorom sa zdržia pár dní... Podarí sa im tam zohnať len jednu izbu, čo ich oboch poriadne irituje, ale napokon sa zmieria s tým, že inak by im nevystačili peniaze na ďalšiu cestu....

Predpokladaný počet kapitol: 10
varovanie: nie som odborník na lietanie a veci s tým spojené, za svoj zdroj považujem sériu dokumentov letecké katastrofy, a dokumenty nebezpečné lety. Preto sa v mojom podaní lietania a vecí s tým spojené môžu vyskytnúť chyby, a nepresnosti.  A niektoré veci si budem prispôsobovať podľa seba. To len tak na okraj.
18+

 vhodné pre romantikov!






 venované Sanasami a Lilith

Postupne na ňom jazdil čoraz drsnejšie a miestnosť naplnili ich slastné vzdychy. Dráždi svoj vlastný penis a cítil mužove pery na svojom krku.
Odniekiaľ začul nespokojne búchanie, no nevenoval tomu pozornosť. Jediné čo dokázal vnímať, bol ten skvelý pocit, keď ho napokon úplne pohltil orgazmus. Urobil sa prudko a búrlivo len niekoľko okamihov potom, ako sa to podarilo aj Johnovi.
Až potom z neho opatrne vykĺzol.
„Milujem to...“ zamumlal Gareth spokojne. A myslel to úplne vážne. Možno by rád zmenil aj zámeno, ktoré použil, ale bál sa toho. Nechcel byť opäť odmietnutý, aj keď cítil, že medzi nimi by to mohlo fungovať veľmi dobre.
Bozkával ho. Chýbali mu jeho pery, aj keď tá poloha bola nepochybne veľmi príjemná.
„Ja tiež, Garry...“ pripustil jeho milenec.
A opätoval mu jeho bozky s vášňou, ktorá hraničila takmer s posadnutosťou.
„Už nikdy nepovedz, že ma tu necháš len tak... už to nikdy nepovedz...“ žiadal ho Gareth rozochvene.
„Neboj sa, nič také ti viac nepoviem...“ ochotne mu sľúbil John.
Gareth tlmene lapal po dychu a nechával sa objímať jeho pevnými rukami, nohy mal teraz už zložené medzi tými jeho, bol otočený tak, aby ho mohol objať a opierať sa o jeho hruď, aj keď kvôli tomu boli obaja tak trochu polepení od predchádzajúceho vyvrcholenia. No vôbec ho to nezaujímalo, chcel ešte chvíľu ostať blízko neho.
„Sľubuješ?“
„Áno, slávnostne sľubujem, že niečo také už nevyjde z mojich úst.“
Položil si ruku na srdce a zatváril sa vážne.
Gareth mu toho opäť chcel povedať ešte omnoho viac, ale bál sa, že sa ako vždy stiahne do tej svojej ulity a nepustí ho k sebe, preto si radšej nechal väčšinu svojich pocitov pre seba.
„Ale teraz, by sme sa už mali pohnúť.“
„Nie!“ protestoval, keď sa kapitán pokúsil zdvihnúť.
„Prečo nie, zlatíčko?“
„Chcem ťa aj vo svojej posteli...“
Nepustí ho zo svojej izby, nedovolí mu len tak odísť.  Urobil preto až príliš veľa na to, aby teraz musel spať sám.
„Ešte máte nejaké želanie, pane?“ opýtal sa John pobavene.
„Pozrieme si spolu film. Z postele...“ okamžite vyhŕkol Gareth.
Trochu sa obával, čo na to povie. Bola to predsa len tak trochu párová aktivita. Niekedy aj rodinná, ak to inak nešlo.
John chvíľu mlčal, no napokon len prikývol.
„Nie je na tom snáď nič zlé, ak ...“ vyjachtal  Gareth znepokojene. Tak trochu sa obával, že ho tým odplaší, ale nebolo to predsa nič hrozné.
John pomaly prikývol.
„To by šlo, ale najprv sprcha...“
„Hej, čo robíš?“ smial sa Gareth, keď pocítil ako kapitán vstal, čím k tomu prinútil aj jeho a prehodil si ho cez plece.
„Si trochu pomalý, odnesiem ťa tam...“
„Nie, to nemusíš, ja...“ namietal Garry, no to už boli dávno v sprche a John nastavil vodu na pomerne príjemnú teplotu.
Netrvalo dlho a cítil ju, rovnako ako kapitánove ruky na svojom tele. Sprchový gél mal čoskoro na celom tele a bol obklopený v pomerne príjemnej korenistej vôni.
 „Môžem ho použiť aj ja...“ opýtal sa John.
„Páči sa mi ako vonia...“
Prikývol možno až príliš horlivo. A o chvíľu mal už plné ruky práce, s kapitánovým telom, ktoré si takisto žiadalo jeho starostlivosť.
Po sprche, obaja zapadli do postele a Gareth pustil televíziu. Nemal so sebou žiadne filmy ani počítač, lebo cestoval len s mobilom, tak sa museli uspokojiť s miestnymi kanálmi, no neprekážalo mu to, napokon sa im podarilo niečo vybrať.
Spokojne oddychoval v objatí svojho milenca a namiesto toho, aby vnímal film uvažoval o tom, čo by mal urobiť, aby aj John dal ich vzťahu aspoň nejakú šancu.
§§§

Po dvoch dňoch opäť stáli v hangári a hľadeli na opravenú Cessnu. Stála tam ako predzvesť nebezpečenstva a zároveň ako zákazka, o ktorej stále ešte obaja značne pochybovali.
„Pôjdeme ju ešte raz vyskúšať?“ opýtal sa Gareth.
Hľadel na ňu s omnoho väčším rešpektom, ako predtým, keďže v nej zažil tak trochu rušnejšie okamihy.
Mechanik, ktorý ich opustil len pred niekoľkými minútami, ich informoval o opravách, ktoré boli vykonané. Zatiaľ to podľa jeho slov vyzeralo dobre a mala by byť schopná letu.
„Dáme jej ešte jednu šancu, ale už naozaj poslednú...“
Na tom sa nekompromisne zhodli, ak Cessna počas toho krátkeho letu nenaplní ich očakávania, nebudú s ňou ďalej strácať čas.