26. 1. 2014

Manželská zmluva 8. kapitola 2/3








pár: Ianto Jones/Malcolm Merlyn (John Barrowman)
fandom: AU postava z torchwoodu požičaná do Arrow.
varovanie: manželstvo medzi priateľmi, vzájomne výhodný vzťah, rodinné, malý syn Tommy.., romantika
Obsah: Malcolm sa po smrti svojej manželky rozhodne na dva roky odísť, ale nechce svojho syna nechať samého a bez ochrany, preto svojho dobrého priateľa Ianta, prekvapí dohodou, ktorú by od neho nikdy neočakával. Požiada ho, aby uzavreli dočasnú manželskú zmluvu. Každopádne ďakujem aj za hviezdičky.
Hodnotenie




 venované Sanasami, Lilith a Ell.

SKONČILI V JEDNEJ Z HOSŤOVSKÝCH IZIEB. Bolo to tak trochu dobrodružstvo, lebo šlo o povestnú čierno bielu spálňu, ktorá bola zariadená tak trochu netradične. A bola takmer legendárna kvôli tomu všetkému, čo sa v nej odohralo, no práve teraz mu nezáležalo na rodinnej histórii. Bolo ťažké obdivovať šachovnicové vzory, keď  bol oslobodený od svojho županu a Malcolm no nahého vyložil na veľkú posteľ.
Na chvíľu ho tam musel nechať, keďže v tejto izbe nemali svoje veci, ale bozkával ho tak intenzívne, čo mu sľubovalo neskutočné pôžitky, preto naňho veľmi trpezlivo čakal.
„Ešte stále mi chceš utiecť?“ opýtal sa Malcolm, po návrate do izby.
Pokrútil hlavou, a túžobne sa zahľadel na jeho zapnuté nohavice.
„Nie, pane...“
Rukou naňho siahol a jemne ho pohladil na tom najcitlivejšom mieste. Pocítil ako jeho mužnosť zareagovala na prítomnosť láskajúcej ruky. Spokojne prechádzal po vypukline, ktorá začínala postupne narastať.
„Myslíte, že by nás tu niekto mohol nájsť?“ pokračoval v začatej hre.
Pozrel na dvere, akoby sa obával, že ich tam niekto prichytí, no bola to len taká nevinná hra.
„Nie, sem určite nikto nepríde...“ tlmeným hlasom ho ubezpečoval jeho milenec.
Ianto mu pozrel do očí. Sledoval ako sa v nich opäť prebúdza nástojčivá temnota. Nedokázal od neho odtrhnúť zrak, presne takého ho chcel, tešil sa na to, ako stratí kontrolu a bude mať v rukách toho mocného muža a rozhodovať o tom, kedy sa jeho oči zaplnia slastnou spokojnosťou.  
„Prosím, pokračuj...“ vyzval ho, keď ho tá ruka prestala nežne masírovať.
Stiahol mu čierne domáce nohavice a nechal ich klesnúť na zem. Uškrnul sa, keď si uvedomil, že pod nimi nič nemá.
Zrejme sa po tej ich hádke, ani len nenamáhal s poriadnym obliekaním. Tak dobre, musel pripustiť, že to tak trochu bola aj jeho vina, lebo vybehol z izby tak rýchlo a Malcolm nebol ani poriadne oblečený, zrejme ho to natoľko prekvapilo, že na túto drobnosť jednoducho vôbec nemyslel. Spokojne rozovrel nohy a dovolil mu ľahnúť si tak, by mohli hľadieť jeden druhému do očí a nič ich neobmedzovalo.
Tlmene zanariekal, keď sa Malcolmove pery dotkli tých jeho a úplne si ich privlastnili. Viedli ich s nemilosrdnou sladkosťou.
Odpovedal na jeho bozky, snažil sa dopriať mu potešenie, ktoré by prevyšovalo to, čo cítil on, chcel mu dať viac podeliť sa s ním o všetko.
Ocitol sa v zajatí sladkých dotykov a v objatí, ktoré mu takmer vzalo dych. Celé jeho telo bolo horúce a spokojné, keď starší muž prevzal do svojich rúk. Potreboval ho a celým telom ho prijímal za svojho.
Tlmene zalapal po dychu, keď pocítil ako sa Malcolmov jazyk začal maznať s jeho penisom. Nežné dotyky a láskanie mu spôsobovali sladké muky. Jeho prsty prekĺzli do napätého otvoru a pohrávali sa s ním.
Spokojne zastonal, keď partnerov penis pocítil v sebe, hľadel mu do očí a priťahoval si ho k sebe, aby ho mohol opäť pobozkať.
Flashback
Nemal prijať to pozvanie a ísť s nimi na chatu. Rebecca trávila väčšinu času na svahu, bola pomerne zdatná lyžiarka a on sa ešte len učil. Stále padal a vôbec mu to nešlo, napokon keď si už myslel, že to ako tak zvládne, prišlo zranenie, ktoré ho natrvalo pripútalo k posteli.
„Ako sa cíti náš pacient?“
Malcolm vošiel dovnútra s čajom a jeho liekmi. Tváril sa pritom absolútne nevinne. Opäť si spomenul na varovania, ktoré pociťoval vždy, keď sa k nemu ten muž priblížil. Bol z neho nervózny a nedokázal sa poriadne sústrediť.
A nebolo to o nič lepšie, keď ho po tom nepríjemnom páde odniesol na rukách. Nechcel, aby si Becca myslela, že túži po pozornosti jej manžela.
 „Už lepšie...“ pokúšal sa hľadieť do toho svojho nešťastného tabletu, ktorý so sebou ťahal, ale nedarilo sa mu to, lebo bolo ťažké ignorovať príťažlivého muža a zároveň aj svojho priateľa, ktorý bol taký láskavý, že mu priniesol jeho lieky proti bolesti.
Malcolm mu podal čaj a lieky a prisadol si na jeho posteľ. Rukou sa jemne dotkol bandáže, ktorá skončila na jeho nohe.
„Prečo nie si na svahu?“
„Dal som si prestávku, okrem toho ťa tu nechcem nechávať samého...“
„Nejako by som si už poradil...“ Ianto hrdo zdvihol hlavu a pokúšal sa predstierať, že mu priateľova ruka nevadí.
„Ale aj tak ti ďakujem...“ dodal, keď videl ako prísne sa jeho priateľ zrazu zatváril.
Statočne prehltol lieky a zapil ich čajom, ktorý voňal veľmi príjemne a bol teplý akurát tak, aby sa dal bez problémov vypiť.
„Čo čítaš?“ opýtal sa.
„Len taký časopis...“ zahanbene sa pokúšal zakryť provokatívne obrázky istého pánskeho magazínu. Potreboval niečím podnecovať svoju fantáziu, hlavne teraz, keď bol doslova pripútaný k chate. A mal nariadený pokoj na lôžku, aj kvôli tomu, že sa poriadne doudieral.
Malcolm sa usmial.
„Nemusíš sa hanbiť... Nie je na tom nič zlé...“
Ostal sedieť pri ňom a robil mu spoločnosť.