9. 2. 2014

Manželská zmluva 9. kapitola 2/3






pár: Ianto Jones/Malcolm Merlyn (John Barrowman)
fandom: AU postava z torchwoodu požičaná do Arrow.
varovanie: manželstvo medzi priateľmi, vzájomne výhodný vzťah, rodinné, malý syn Tommy.., romantika
Obsah: Malcolm sa po smrti svojej manželky rozhodne na dva roky odísť, ale nechce svojho syna nechať samého a bez ochrany, preto svojho dobrého priateľa Ianta, prekvapí dohodou, ktorú by od neho nikdy neočakával. Požiada ho, aby uzavreli dočasnú manželskú zmluvu. Každopádne ďakujem aj za hviezdičky.
Hodnotenie







 venované Ell, Sanasami a Lilith.

§§§
Neskôr...
TANCOVALI SPOLU.
Dívali sa jeden druhému do očí. Prvý manželský tanec tiež akosi patril k tradičným záležitostiam.  Počas tej pomalej pesničky sa nechával svojím partnerom viesť, nikam sa neponáhľali. Cítil jeho blízkosť, dôveroval mu a bol po dlhom čase šťastný tak, ako nikdy predtým. Mal svoju rodinu a partnera, ktorého miloval.
Malcolm ho pobozkal. Privinul si ho k sebe a pocítil ako jeho telom prešla spokojnosť, ktorú nič nemohlo nahradiť. Potreboval ho, nikdy predtým si neuvedomil, ako veľmi mu záleží na tom, aby ho mal pri sebe.
„Ľúbim ťa...“ pošepol mu oddane.
„Aj ja ťa veľmi ľúbim,“  odpovedal mu Malcolm.
Ďalší bozk ho nenechal na pochybách, že to, čo povedal myslel úplne vážne.
Nepochyboval o tom, že jeho partner sa oňho dobre postará. Tešil sa na to všetko, čo spolu budú môcť zažiť.
Postupne sa k nim pridávali ďalší tanečníci, ale on ich takmer nevnímal. Jediné na čo sa dokázal sústrediť, bol jeho neskutočne príťažlivý manžel.
„Utečieme im?“ opýtal sa Malcolm provokatívne.
„A čo deti?“
„Postaráme sa, aby sa dostali do svojich postelí,  a potom...“ opäť si privlastnil jeho pery a on sa k nemu prisunul bližšie.
„Potom, čo?“
„Unesiem ťa, a budem ťa mať len pre seba...“
„To znie skvele...“ usmial sa naňho a poslušne prikyvoval.
„Ale ešte to nejaký čas musíme vydržať, inak o nás napíšu, že sme tí najhorší hostitelia...“
Svadobná hostina ešte ani poriadne nezačala a oni už mali v úmysle, uniknúť hosťom.
„To by neurobili... Ak nechcú prežívať peklo na zemi...“ vyhlásil sebavedome a Ianto nepochyboval, že by toho bol schopný.
Dokončovali druhú pieseň a on cítil, že ľudia ich budú chcieť rozdeliť, jeho priatelia a známi mu ho chceli ukradnúť.
Poobzeral sa po miestnosti, aby eliminoval tie najhoršie riziká. Dnes jeho partner patril iba jemu a nemienil sa s ním s nikým deliť.
Hostia sa zatiaľ bavili pomerne dobre, až na niektoré výnimky.
Queenovci sa spolu kdesi v rohu hádali, aspoň podľa ich gestikulácie usúdil, že sa nebavia veľmi dobre. Preto radšej upriamil svoj pohľad iným smerom.
„Pozri na Tommyho, zdá sa, že tancuje s dvojičkami...“ poznamenal Ianto.
„Toho len tak ľahko nepresvedčíme, aby išiel spať...“
Ich syn akosi nevedel, ktorú z nich má pozvať do tanca, tak chytil za ruky obe a spolu sa len tak krútili. Dievčatá boli tým nadšené. Ich mana, Dinah Lancová na nich dozerala zo svojho miesta spolu z manželom, ktorý sa tváril tak trochu neisto. A držal sa pri nej, aj keď bola už dávno v poriadku a ten útok na nej nezanechal žiadne trvalé stopy. Polícia stále nezistila žiadne ďalšie podrobnosti, ani o bojovníkovi, ani o útočníkoch, všetko bolo údajne stále predmetom vyšetrovania a zatiaľ to podľa Dinah nikam neviedlo.
Malcolmova teória sa ani nepotvrdila, ani nevyvrátila. No celú tú záležitosť sa snažil pustiť z hlavy, a obzvlášť dnes sa tým nemienil trápiť.
Oliver chvíľu váhal, ale podľa kamarátovho vzoru sa napokon aj on pridal k nim. A požičal si od kamaráta Laurel.
„Náš Tommy mal dobrú školu...“ pošepol mu Malcolm.
„O tom nepochybujem.“
Pozrel opäť na svojho partnera, ich telá sa o seba obtreli, akosi nedokázali dodržiavať istú vzdialenosť, ale neprekážalo im to.

§§§
Ianto bol pritlačený k dverám ich spálne.
„Malcolm...“
Zrýchlene dýchal a celé telo mu pulzovalo spokojnosťou. Hlavne preto, že jeho manžel mu šikovne rozopol ten mimoriadne drahý oblek a od lízania prešiel k jemným uhryznutiam a satiu, ktoré ho prinútili slastne stonať. Miloval jeho pery, nevedel si predstaviť, to, že ho čo len na chvíľu opustia jeho horúcu pokožku.