14. 2. 2014

Manželská zmluva 9. kapitola 3/3



pár: Ianto Jones/Malcolm Merlyn (John Barrowman)
fandom: AU postava z torchwoodu požičaná do Arrow.
varovanie: manželstvo medzi priateľmi, vzájomne výhodný vzťah, rodinné, malý syn Tommy.., romantika
Obsah: Malcolm sa po smrti svojej manželky rozhodne na dva roky odísť, ale nechce svojho syna nechať samého a bez ochrany, preto svojho dobrého priateľa Ianta, prekvapí dohodou, ktorú by od neho nikdy neočakával. Požiada ho, aby uzavreli dočasnú manželskú zmluvu. Každopádne ďakujem aj za hviezdičky.
Hodnotenie



 venované Sanasami, Ell a Lilith.



Spokojne privrel oči a dovolil mu, aby ho rozmaznával, aby si jeho skúsené dotyky podriadili celé jeho telo. Patril mu. Bezvýhradne sa podrobil všetkému, čo jeho manžel a milenec potreboval. Mal pocit, akoby celé jeho telo žilo a dýchalo len preto, aby mohlo byť bozkávané a milované. Nevedel si predstaviť, že by to malo byť inak.
 „Ianto,“ počul ako manžel vyslovil jeho meno, pomaly sa maznal s jeho telom, kým klesal na kolená, jemné uhryznutia a satie, sprevádzali jeho cestu. Potreboval ho a dával mu to najavo, slovami aj dotykmi.
„Láska,“ zastonal spokojne.
„To nemusíš ak...“ zamračil sa, lebo uhádol, čo chce jeho partner urobiť.
„Len pokojne, dovoľ mi to...“
„Áno, ale...“
No už bolo neskoro na akékoľvek výhrady, mladý muž pocítil ako sa manželove pery dotkli špičky, nežne ju pohltili, a obkrúžili jazykom, pocítil ako bol jeho penis spokojne pohltený, hlbšie do partnerových úst. Uvedomil si, že sa takmer pripravil o mimoriadny zážitok.
„Bože!“
Malcolm zovrel jeho zadok a pritisol si ho bližšie k sebe, čím mu dával najavo, že napriek svojej pozícii ho stále má pod kontrolou.
Partner naňho pozrel, akoby žiadal ubezpečenie, že môže pokračovať.  
„Prosím,“ vzlykol.
 Pocítil jemné lízanie, ktoré ho pripravovalo o rozum. Malcolm sa naňho díval, a on naňho.
Dôveroval mu. Urobil by preňho všetko, o čo by ho len požiadal. Ich horúce telá boli tak blízko seba a on sa ho potreboval dotýkať.
Jemne prešiel rukou po jeho vlasoch a opatrne skĺzol nižšie, tak ako mu to jeho pozícia dovoľovala. Túžil potom, aby si boli čo najbližšie, aby ich nič nerozdeľovalo.
Malcolm jemne rozkročil nohy a jednou rukou si dráždil penis.
Pocítil ako si ho partner privinul bližšie, jemne prirážal do jeho úst, telo sa mu prudko naplo a takmer stratil rovnováhu, keď opäť pocítil jeho jazyk, keď cítil, že je milovaný a prijímaný svojím partnerom. Držal ho dráždil a sal, až kým nepocítil slastný tlak, bol na vrchole a cítil ako jeho partner prehltol všetko čo mu ponúkol.
Bol opatrne prepustený z jeho úst, Malcolm ho objal.
A nekompromisne si ho odniesol do postele. Hodil ho na ňu tak trochu prudšie, ale neprekážalo mu to, chcel partnerovi poskytnúť čo najviac potešenia, jeho telo zúfalo túžilo potom, aby ho mal čo najskôr v sebe.
Malcolm ho dôkladne pripravil, nenechal sa len tak ľahko obmäkčiť a sladké mučenie, ktoré mu poskytovali jeho dotyky, ho opäť vzrušilo.
Rozovrel nohy a stiahol si ho na seba.  
 „Prosím, potrebujem ťa...“
Malcolm pokrčil kolená, zúfalo ho bozkával a uložil sa naňho tak, aby doňho mohol preniknúť.
Zdvihol nohy a pevnejšie ich okolo neho ovinul, keď pocítil, ako jeho penis prenikol hlboko doňho. Prijal ho a pevne sa okolo neho obopol.
Starší muž dráždil jeho bradavky a jazykom prenikal do jeho úst, vášnivo si ho bral.
Privieral oči a nechával sa ním viesť.
Pozoroval temnotu, ktorá menila výraz jeho očí, pozoroval ako sa menili, keď zasiahol slastný bod v jeho vnútri.
Jednu ruku položil na jeho hlavu, aby mu nedovolil uniknúť. Zúfalo sa pohyboval spolu s ním. Dotýkal sa ho všade, kam dosiahol a odmietal s ním čo len na chvíľu prerušiť kontakt.
Bol nenásytný, úplne zbavený akejkoľvek potreby myslieť.
Bol úplne pohltený tými jeho očami, stratený v pocitoch, ktoré ho nútili vykríknuť partnerovo meno.
Cítil ako sa jeho partner urobil doňho, jeho slastné vzdychy, ich bozky a pevné objatie, ktoré im nedovolilo uniknúť.
Mal pocit, akoby opustil sám seba a stal sa súčasťou neho, akoby nič iné neexistovalo, len oni dvaja, a ich spojenie, ktoré bolo plné vášne a dravosti, ale neskôr aj nehy a nežného rozmaznávania. Počas tej noci sa čoraz väčšmi ubezpečoval o tom, že ho miluje, že si nedokáže predstaviť žiadny ďalší deň bez toho, aby ním bol naplnený.
Obrátili sa na bok, bez toho, aby sa oddelili, oddychovali, Malcolm bol dnes takmer nezastaviteľný, cítil, že sa s ním bude chcieť opäť milovať a nemienil ho zastaviť. Nedokázal by to, ani keby chcel.
§§§
Nasledujúce ráno sa akosi stalo jednou hodinou popoludní, spal tak dlho a tvrdo v náručí svojho partnera, prebudil sa, až keď siahol rukou do prázdna a uvedomil si, že jeho manžel s ním nie je v posteli.
Opatrne vykĺzol z postele, nepočul zvuk sprchy, jeho manžel ho neprebudil, bol stále nahý, na krku a na hrudi mal stopy po partnerovej starostlivosti, ale nebolo to vôbec nepríjemné, práve naopak, pripomenulo mu to divosť ich spoločnej noci, to ako veľmi jeden po druhom túžili, a naplno si užívali každú minútu.
Niečo položené na jeho stolíku však upútalo jeho pozornosť, bola to manželská zmluva a na jej vrchu, bol akýsi lístok.
Jemne ho roztvoril, lebo si myslel, že je to nejaké prekvapenie preňho, tvár sa mu zachmúrila, keď si prečítal ten odkaz.
Ianto, musím odísť.  Riaď sa touto zmluvou tak, ako sme sa dohli. Ozvem sa ti.
Malcolm.