2. 3. 2014

Material boy 3. kapitola 2/3





 pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan)
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne.

  Hodnotenie




 venované Lilith, Ell.


„Budem ťa informovať o výsledku našej schôdzky,“ povedal mu na to Dennis, čo najchladnejším hlasom a nechal ho v izbe samého. No aj tak na ňom bolo vidieť, že je dokonale spokojný s jeho správaním. Presne tak si to predstavoval, napokon nebolo až také ťažké dostať sa mu hlbšie pod kožu, ani tak veľmi nevzdoroval a stačilo len, aby bol k nemu milý a poslušný a jeho snaha očividne prinášala tie správne výsledky.
Myung-soo  zamieril do sprchy. Chcel sa dať do poriadku, aby bol pripravený na všetko, čo bude od neho jeho partner vyžadovať.
Pustil príjemne teplú vodu a dovolil svojmu telu, aby sa dokonale uvoľnilo. Pociťoval isté nepohodlie, no keď po svojom tele rozotrel sprchový gél a nechal sa masírovať príjemne teplou vodou, zaplavila ho spokojnosť.
Predstavoval si, ako sa ho dotýkajú milencove ruky. Ako ku každému kúsku jeho tela pristupujú s osobitnou starostlivosťou. Sajú ho a láskajú.
Spokojne zastonal.
Nebál sa jeho dotykov, patril zrejme k tým výnimočným osobám, ktoré by si dokázal pripustiť k telu. Tak si to aspoň sám pred sebou ospravedlňoval. Nevedel, kde sa to zobralo práve v ňom a prečo práve teraz namiesto pocitov trpkosť prežíva najlepšie obdobie svojho života, predal svoje telo, ale nemal z toho vôbec zlý pocit, práve naopak, užíval si prítomnosť toho muža, to, ako si ho bude môcť postupne privlastniť.
Pri ňom sa vždy bude mať dobre a čím dlhšie ich vzťah potrvá, tým to preňho bude výhodnejšie. Nedovolí mu to len tak ľahko ukončiť, aj keby chcel, pripúta si ho k sebe tak ako vtedy, keď sa po prvý raz stretli.
Dennis ho vzrušoval už vtedy, páčil sa mu, ale nebol ochotný sa len tak podrobiť staršiemu mužovi, obával sa toho, čo by od neho požadoval a ešte sa nechcel vzdať svojej slobody, no bolo príjemné zabávať sa na účet bohatých a mocných mužov a sledovať, ako bezmocne klesajú na duchu, keďže kvôli jeho otcovi nemohli prekročiť istú hranicu a oplatiť mu to poníženie.
A dobre sa oňho postará, aby zabudol na nepríjemnosti, ktoré mu spôsobuje.
Tušil, že Go Kyung-pyo mu pripraví dosť ťažké chvíle, ten muž nepatril k ľahkým súperom a mal veľa kontaktov.
Bol to silný muž a nadaný obchodník.  Čiastočne obklopený temnotou, ktorej nikto nerozumel.
Prežili spolu mimoriadne zaujímavé obdobie. No vtedy bol príliš tvrdohlavý, aby upustil od svojich detinských hier a nebol pripravený na to, vstúpiť do fyzického vzťahu s nikým, vtedy ešte nie, lebo nemal žiadnu motiváciu, ktorá by ho k tomu nútila.
Myung-soo  o ňom tiež čiastočne uvažoval ako o jednom z vhodných kandidátov a zrejme by požiadal jeho, keby sa tak veľmi neobával toho, že namiesto pomoci sa mu radšej bude chcieť pomstiť. Teraz už uznával, že to naozaj prehnal a mal sa k nemu zachovať korektnejšie, aspoň kvôli udržaniu dobrých vzťahov.
 Ku Go Kyung-pyo tiež pociťoval mimoriadne silnú príťažlivosť. Podobne ako neskôr pri Dennisovi, aj čo sa týkalo neho, bol na pochybách, či pokračovať vo svojich hrách, alebo sa podvoliť túžbam svojho tela.
Keď sa dal do poriadku a opustil kúpeľňu oblečený len v jednom z pohodlných hotelových županov, počul ako sa dvere do jeho apartmánu otvorili. Nič si neobjednal, preto ho to dosť prekvapilo, pritisol si župan tesnejšie k telu.
Značne sa mu uľavilo, keď uvidel Dennisa, v čiernom na mieru šitom obleku, v ktorom vyzeral tak sexi, až mal pocit, akoby si ho dokázal podmaniť len jediným pohľadom. No práve teraz bol bledý a pôsobil tak trochu ako vojak unavený z dlhého boja, ktorý nemôže za žiadnu cenu vyhrať.
„Stalo sa niečo?“ opýtal sa neisto.
„Vyzerá to tak, že povaha nášho stretnutia si bude vyžadovať osobnejší prístup. Už sme si niečo objednali, predpokladám, že sa k nám pridáš?“
Myung-soo  napäto prikývol.
„Ak si to želáš, tak to urobím,“ dodal pre istotu.
Dennis zamieril k dverám.
A vpustil dnu toho druhého muža, ktorý sa tváril sebavedome a absolútne neohrozene.
„Máte pravdu, pán O´Neil, tu budeme mať viac pohodlia...“ zložil si svoj kufrík a zamieril ku gaučovej súprave.
Myung-soo   pohľadom visel na každom jeho pohybe. Zaujímalo ho, čo také urobil, že tým dokonale vyviedol jeho milenca z miery, no zároveň sa obával toho, čo sa stane, ak sa dozvie pravdu. Mladý muž naňho tiež vyzývavo hľadel, pozdravili sa kývnutím hlavy a on cítil ako z neho počiatočný strach okamžite opadol.
„Idem sa prezliecť...“ zamumlal znepokojene.
„To nebude potrebné. Môžeš ostať aj takto...“
Chlapec pozrel na svojho milenca, akoby od neho očakával podporu.
Dennis šiel za ním no netváril sa ani trochu prívetivo.
„Poď si k nám radšej sadnúť. Čoskoro nám prinesú jedlo.“
Tak len prikývol  a usadil sa medzi tých dvoch mužov.
„Poviete mu to vy, alebo ja?“ opýtal sa útočne.
„Myung-soo,  dohodol som sa s týmto mužom na spolupráci,“  začal Dennis.
A potom povedal niečo, vďaka čomu okamžite zmenil názor na tohto mladého muža.
„Odteraz bude súčasťou našej dohody. Podmienky zmluvy budú upravené a svoj čas si rozdelíš medzi nás dvoch. To bude znamenať aj zmenu týkajúcu sa tvojej školy, postarám sa, aby ti riaditeľ dal individuálny študijný plán.“
„Prečo?“ hlesol znepokojene.
„Pán Go  mi ponúkol výhodný obchod. Je lepší ako naša pôvodná zmluva a bude pre moje podnikanie predstavovať omnoho menšie riziko. Jeho spolupráca má pre mňa väčšiu hodnotu ako tvoje telo. Obávam sa, že sa budeš musieť prispôsobiť novým podmienkam.“