6. 3. 2014

Material boy 4. kapitola 1/3








 pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan)
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne.

  Hodnotenie



 venované Ell a Lilith.

Neskôr...
Nová zmluva bola napokon podpísaná a uložená v troch kópiách, ktoré teraz vlastnili dvaja muži a jeden mimoriadne znepokojený chlapec.
Myung-soo ležal na posteli, zahalený len v župane a každú chvíľu očakával príchod svojho druhého milenca. Vzrušovalo ho to, ale zároveň sa aj bál, tieto dve pocity sa v ňom akosi striedali a nedokázal to zastaviť.
Počul ako niekto použil prístupovú kartu do jeho izby, dvere sa otvorili. A dovnútra niekto vošiel. Srdce sa mu takmer zastavilo, keď si uvedomil, že tá osoba smeruje do jeho spálne. Hrdo zdvihol hlavu a pozrel sa do tváre mladého muža, ktorý ho prišiel navštíviť.
„Dennis?“
Okamžite vyliezol z postele a objal ho okolo pása. Tak veľmi sa mu uľavilo, keď ho uvidel, najradšej by ho okamžite stiahol k sebe na posteľ.
Pobozkali sa, ale riaditeľ hotela sa odtiahol dosť skoro.
„Prišiel som s tebou prediskutovať ešte pár vecí, pretože dnes večer mám akciu a predpokladám, že ani ty nebudeš mať čas sa mi venovať.“
Pocítil ako mladý muž opatrne stiahol jeho ruky zo svojho tela. Tváril sa tak zvláštne, akoby bojoval sám so sebou a nebol tak celkom stotožnený s tým, k čomu sa odhodlal.
Neisto prikývol.
Nemienil sa mu v žiadnom prípade vnucovať, len si myslel, že aj on to tak chce.
„Počúvam ťa,“ vyhlásil hrdo.
Takmer sa mu uľavilo, keď ho videl stáť vo dverách svojej spálne. Takmer podľahol predstave, že napriek zmluve k nemu nikoho nepustí a nechá si ho len pre seba. No hneď ako si ho lepšie prezrel pochopil, že sa veľmi mýlil, jeho milenec mal na sebe smoking, bol oblečený ako do vyššej spoločnosti a zrejme ho len prišiel skontrolovať.
„Nábytok do tvojho domu privezú zajtra...“ oznámil mu Dennis.
Ukázal mu aj dokumenty, ktoré celú tú transakciu potvrdzovali.
„Ďakujem ti.“
 „To je v poriadku. Je to predsa súčasťou našej dohody...“
„Ráno buď pripravený okolo deviatej. Osobne pôjdem s tebou za riaditeľom, aby som sa ubezpečil, že nebude robiť problémy.  Chcel som ti to povedať ešte dnes, aby sme sa potom už nezdržiavali, prídem dosť neskoro, tak potom buď ráno pripravený, a nezabudni na svoje osobné doklady...“
Myung-soo mu venoval jedno blahosklonné prikývnutie a tak trochu urazene sa vrátil späť do postele.
„Prajem ti pekný večer,“ povedal.
Dennis mu opätoval jeho zdvorilostnú poznámku a nechal ho samého.
Mrzelo ho, že odchádza.
Radšej by strávil noc s ním a nechal sa od neho ďalej rozmaznávať.
Nechápal prečo dúfal, že ho ten muž zachráni?
Nie je predsa žiadny princ na bielom koni?
A on nie je bezmocná princezná, ale len chlapec, ktorý predal svoje telo.
Niekoľko minút ležal na posteli v úplnom tichu.
Siahol po tube s masťou a pripravoval sa tak, ako to od neho požadoval jeho druhý milenec. Dal mu jasne najavo, že ak to neurobí, bude musieť znášať následky. Pozorne krúžil vo svojom stále napätom otvore a myslel na svojich dvoch milencov, na to, že ich musí za každú cenu získať, tá ich zmluva ich ešte vyjde draho, oboch ich dostane, budú ho milovať tak ako predtým a on si bude žiť lepšie než ktorýkoľvek mladý princ s kráľovskej rodiny. Ani jednému z nich viac nedaruje slobodu, získa si ich a bude vlastniť všetko, vrátane nich.
Telom mu opäť prešlo takmer bolestné napätie, keď pocítil ako sa dvere opäť otvorili.
O niečo razantnejšie ako predtým.
„Predpokladám, že vieš, čo sa od teba očakáva,“ oznámil mu chladne.
„Áno, pane.“
Go Kyung-pyo pomaly pristúpil k posteli.
„Zbav sa toho županu!“ prikázal mu.
„Áno, pane,“ zopakoval pokorne.
Nechal ho klesnúť na zem a zastal pred ním úplne nahý.
Kyung-pyo  si  porozopínal všetky gombíky na svojom obleku a stiahol si ho zo seba.
„Pomôžem vám?“ opýtal sa.
„Nie, ostaň tak ako si...“
Odhalil svoju hruď, ktorá chlapca nezanechala na pochybách, že aj tohto muža by si rád pripútal, nebyť istých nepríjemných okolností.
Na košeli roztrhal pár gombíkov, ale aj tej sa napokon poľahky zbavil, rovnako aj nohavíc a svojich boxeriek...
Myung-soo pocítil ako mu telom prebehlo príjemné chvenie, páčil sa mu úplne celý a napriek strachu si užíval pohľad na toho mladého muža a na jeho pevné telo, ktoré by mu mohlo poskytnúť nezabudnuteľnú rozkoš.
Muž si to stiahol do svojho objatia, jednou rukou vošiel do jeho vlasov a drsne plienil jeho ústa. Nebránil sa, podával sa tomu a objímal ho, čoraz intenzívnejšie podliehal túžbe spoznať nové telo.
 „Ľahni si na bok...“ prikázal mu o niečo vľúdnejšie.
Ledva lapal po dychu, no napokon poslúchol, pery mal od jeho bozkov príjemne navreté a neželal si nič viac, než aby ho aj naďalej pevne držal. Mal pravdu už vtedy, Dennis a Kyung-pyo, obaja mu vyhovovali, ľutoval, že si ich nevybral už skôr.
Urobil presne to, čo od neho požadoval.
„Prosím, chcem vás mať v sebe...“
„Pripravil si sa?“
Mierne pokrčil nohy, aby mu zabezpečil plynulý vstup do svojho tela.  A keď sa to pevné telo k nemu zozadu pritislo, neubránil sa spokojnému stonu.
„Áno, pane...“
Pocítil jednu jeho ruku, ako majetnícky zovrela jeho pás.
Jeho telo bolo ešte viac posunuté a potom pocítil ako penis toho muža pomaly vstúpil dovnútra. Pokúšal sa ho čo najviac uvoľniť, aby mu to uľahčil a pevne uchopil svoj penis, lebo cítil, že napriek príprave doňho vstupuje len veľmi ťažko.
„Zmluva mi bráni ublížiť ti, ale ešte sme spolu neskončili...“ pošepol mu.
„Máte pravdu, musíte sa dozvedieť všetko, o tom prečo som to robil, potom možno pochopíte, ale chcem vás, aj predtým som vás chcel...“
Druhé telo sa k nemu spokojne primklo ešte bližšie.
„Mlč!“ prikázal mu ten muž, ale on už vedel, že stačí len pár ďalších vhodne premyslených slov a dostane sa k nemu.
Dotkol sa jeho ruky, a spokojne zastonal, keď ho pocítil v sebe.
Kyung-pyo potom lízal a hrýzol  citlivé miesta na jeho krku a pocítil ako druhou rukou potiahol za jednu bradavku a neúprosne smeroval ak k druhej.