11. 3. 2014

Material boy 4. kapitola 3/3






  pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan)
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne.

  Hodnotenie



 venované Ell a Lilith.
§§§
Tmavovlasý mladík nastavil vodu na príjemnú teplotu a sledoval ako mučivo pomaly začala stekať po jeho štíhlom tele.
Stále na sebe cítil dotyky svojho druhého milenca, a spomínal na to, ako dlho a vášnivo sa s ním nad ránom lúčil.
No prišiel čas, aby sústredil svoju pozornosť na svoje každodenné rituály a prichystal sa na to, že poňho Dennis dnes príde a budú vybavovať veľmi dôležité veci. Preto chcel byť upravený a budiť hneď od začiatku dobrý dojem.
Luxusná hotelová kúpeľňa, ktorú si hneď obľúbil kvôli svojej jednoduchosti a pohodliu, ktorý poskytovala, preňho predstavovala dokonalé miesto, na to, aby sa zrelaxoval a pripravil sa na prítomnosť svojho druhého milenca.
Na prvý pohľad sa nezdalo, že dotyky mu prekážajú, práve naopak, dosť dlho pracoval na tom, aby to na ňom nikto nepoznal, dokonca istý čas chodil aj na terapiu, keď sa mu to vymklo spod kontroly a už doňho nikto nemohol ani štuchnúť bez toho, aby neprežíval šok, takže túto vec mal už teraz viac menej pod kontrolou, dokonca zistil, že dotyky od istých ľudí mu neprekážajú, hlavne od tých, ktorí ho sexuálne priťahovali.  
Dennis a Kyung-pyo, neboli preňho neznámi ľudia, oboch ich poznal aspoň zbežne a už predtým sa istými cvičeniami a podporným režimom pripravoval na to, aby si bez výčitiek užíval kontakt s nimi, boli na to isté techniky, ktoré už dlhšiu dobu ovládal, ale aj tak potreboval mať pre seba vyhradený istý priestor, aby sa mohol správne naladiť na to, čo bude nasledovať.
Chystal sa siahnuť po sprchovom géle a rozotrieť si ho na svoje spokojné telo, a tak trochu relaxovať v príjemne teplej vode, naozaj to mal v úmysle, ale dvere na jeho kúpeľni sa otvorili a do jeho osobného priestoru niekto prišiel len tak bez vyzvania.
Pohľadom prešiel po príťažlivom tele mladého muža, ktorý bol nepochybne nahý a vzbudil by zrejme pozornosť každej rozumnej bytosti, Myung-soo šokovane zakvílil, keď Dennis pristúpil bližšie k nemu.
Prial si, aby mal kam uniknúť, aby mal čas sa na celú tú situáciu pripraviť, ale jeho milenec mu na to vôbec neposkytol priestor.
„Dennis?“
Pocítil jeho ruky na svojom tele. A jeho pery na blízko svojho ucha, dráždili ho a neobytné ruky sa posúvali po jeho vlhkom tele.
„Chcem ťa, Myung-soo...“
„Ja teba tiež, ale, ale...“
Dennisovo zovretie zosilnelo. Držal ho pevne, mal ho pod kontrolou a on cítil ako sa ho vďaka jeho pohľadu a pevnému zovretiu zmocňuje vzrušenie.
„Ak chceš, aby som ťa pustil, požiadaj ma o to, a ja to možno urobím...“ aj keď jeho pohľad svedčil o tom, že si vezme to, čo im poskytuje ich dohoda. Bol dnes temný a nevyspytateľný a nepochybne poznačený aj žiarlivosťou.
„Nie, nepúšťaj ma... podrob si ma... prosím,“ žiadal ho o jednu z tých príjemných hier, ktorá by ich oboch mohla úplne pohltiť.
Ich pery sa spojili, cítil ako ho Dennis k sebe pritisol a ani na chvíľu ho nenechal na pochybách, že ani včerajšia noc ich vzťahu nijako neublíži. Krútil sa v jeho náručí, akoby sa mu pokúšal uniknúť, ale napokon sa podrobil a nechal sa pevne objímať a tisnúť pod sprchu, ktorá príjemne pohládzala jeho napäté telo.
Mladý muž si ho majetnícky tisol k sebe, akoby ho chcel celého označiť za svojho a strhnúť ho späť pod svoju kontrolu.
„Áno prosím,“ vykríkol, keď ho tie pevné ruky nekompromisne zdvihli. Bránil sa a prosil, ale neželal si, aby ho pustil, bola to len hra, a on chcel byť skrotený a úplne podrobený tomu mužovi.
 „Dennis...“
„Myung-soo,“ vyslovil jeho  meno omnoho krajšie, akoby použil nejaké obyčajné vyznanie. Ten jeho hlas ho celého rozochvieval, nedávno ešte bol v náručí iného muža, ale jeho telo bolo pripravené prijať aj jeho, najprv pochyboval, či Dennis zvládne s druhým milencom udržať krok, v poslednom čase bol akýsi zvláštny, ale to ako ho práve teraz držal a ten jeho dravý pohľad, ho nútili nepodceňovať ani tohto súpera.
Myung-soo ho pevne obopol nohami a chytil sa protišmykovej priečky, ktorá slúžila na to, aby bolo možné sa niečoho chytiť, pokiaľ by bola dlážka až príliš klzká, oboma rukami sa jej chytil.
Rozovrel mu nohy, nadvihol ho a zatlačil tak, aby sa o ňu mohol pohodlne oprieť, a potom ho v sebe pocítil.
Pomalé preniknutie, ktoré sa zmenilo na drsnejšie, keď Dennis pocítil ako dobre bol prijatý.
Tvrdosť jeho preniknutia zaplavila jeho telo spokojnosťou, bol ešte uvoľnený vďaka predchádzajúcemu dráždeniu na rozlúčku, ktoré dostal od druhého  milenca a vychutnával si opätovné spojenie so svojím prvým milencom.
„Len nedávno od teba odišiel, však?“
Prikývol.
Bol v zajatí svojich pocitov, toho ako veľmi si prial, aby sa v ňom začal pohybovať.
Dennis sa drsne zmocnil jeho pier a začal sa v ňom pohybovať.
Cítil ako sa celou váhou opiera o priečku, ruky ho boleli, ale mužove pohyby ho napĺňali spokojnosťou.
Jeho druhý milenec si ho bral, intenzívne a nenásytne, presne tak, ako to potreboval. Pocítil ako perami prešiel nižšie, po mokrej cestičke, ktorá sa utvorila na jeho tele, a bolestne sal bradavku, ktorá mu bola ponúknutá.
Myung-soo naplno stonal, pomocou priečky sa pohyboval spolu s ním a dovolil mu vchádzať do seba tak, aby mu jeho prírazy poskytovali potešenie.
Strácal sa v pocitoch, ktoré ho obklopovali, stonal a vyslovoval jeho meno, akoby sa mu vrývalo do duše.
Prial si, aby pri ňom bol čo najbližšie, aby bol jeho súčasťou čo najdlhšie. Takmer spadol kvôli tempu, ktoré ho nútilo siahnuť až na hranice svojich možností, celé jeho telo bolo horúce a dychtivé po kontakte, nechápal, čo to s ním tí muži urobili, prečo je nimi priam posadnutý, prečo ich dotyky potrebuje a nebojí sa ich, no práve teraz nemal možnosť rozmýšľať, jeho hlas ho zrádzal, a telo mu už nepatrilo.
Bolo Dennisove.
Patril mu tak ako nikdy predtým.
Podlomil všetky jeho obrany a on cítil, že sa stáva otrokom jeho vôle.
Slasť naňho nemilosrdne zatlačila a pevne ho v sebe zvieral, kým cítil ako ho opäť napĺňa.
Kričal spolu s ním a bol vtiahnutý do pevného objatia, jeho zrýchlený dych a bolestne rozbehnuté srdce ho nútili úplne sa tomu objatiu podriadiť.
Chvel sa, a prežíval niečo, čo bolo priam neskutočné.
Obaja muži ho dostali, zlomili v ňom všetko a on im prepadol ako nejaký zamilovaný chlapček.
Myslel si, že on dostane ich, ale zatiaľ to vyzeralo tak, že oni získali jeho.
Obaja.
Cítil smútok kvôli tomu, že jedného z nich dlhšie neuvidí a zároveň radosť, že ten druhý bude dnes celý deň s ním.
„Ešte nie...“ vzlykol, keď sa ho chystal postaviť späť na nohy.
„Musíme sa poponáhľať... naša schôdzka...“ zadychčane mu pošepol Dennis.
„Tak dobre, ale mne sa asi podlomia nohy, ak ma teraz pustíš...“
„Len žiadne obavy, postarám sa o teba...“
Mladý muž ho opatrne postavil, ale stále ho pridržiaval a on sa o opieral o priečku, aby nespadol.
Dennis ho poumýval, postaral sa aj o jeho vlasy, ktoré takisto potrebovali jeho starostlivosť.
Nastavil vodu na miernejší prúd, poriadne ho opláchol a potom poumýval aj seba, zastavil vodu. A postaral sa o svojho unaveného milenca.
Dôkladne ho osušil, zabalil do uteráka, a aj on sa dal do poriadku natoľko, aby ho mohol odniesť do postele.
„Ešte si pospi, máme dosť času...“
„Ale ja...“ protestoval Myung-soo, lebo sa obával, že ho tam nechá samého.
„Ničoho sa neobávaj, zobudím ťa, keď príde čas, obliecť sa...“
Opätovný kontakt s jeho telom ho upokojil. Spokojne privrel oči a uvelebil sa v jeho objatí.