21. 3. 2014

Material boy 5. kapitola 3/3







pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan)
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne.

  Hodnotenie  



 venované : Ell, Lilith.

***
Myung-soo zažal svetlo v zadnej kúpeľni. Zmocňovalo sa ho vzrušenie, keď si uvedomil, že po prvý raz bude mať vo svojej obľúbenej kúpeľni, nejakého hosťa. Predtým uvažoval nad tým, či by nemohol do nej pozvať svojich kamarátov, ale tak trochu sa obával toho, že by sa mohol niečím prezradiť a oni by zistili, že sa mu viac páčia chlapci, jeho rovesníci pre také veci pochopenie nemali, preto si radšej tento spôsob relaxu užíval len on sám. Rodičia ju využívali len veľmi málo, patrila skôr jemu než im, a len on vedel, ako sa všetko zapína a dáva do poriadku.
Takmer so zbožnou úctou pristúpil k vírivke v bielo-čiernom prevedení. Bola umiestnená v plastovom kabinete, a pohodlne by sa do nej zmestili ôsmi ľudia, v čase, keď ju rodičia kupovali ničím nešetrili a nerobili si starosti so šetrením.  
Mala v sebe zabudované všetko, čo potrebovali, takisto aj voľbu perličkového kúpeľa. Nemohol sa dočkať toho, ako ju po dlhšom čase otestuje.
Pripravil všetko, čo by mohli potrebovať, vrátane uterákov a priniesol aj tácku s nápojmi, ktoré preňho urobila Elizabeth.
Dennis za ním prišiel o niekoľko minút neskôr, keď už voda vo vírivke dosahovala tú správnu teplotu. A on nastavil svoj obľúbený program.
„Je to pripravené?“ opýtal sa ho.
„Áno, všetko je hotové,“ vyhlásil rozochveným hlasom.
Obrátil sa k nemu a očarene sledoval ako si Dennis začal vyzliekať svoje oblečenie. Robil to pomaly a zámerne tomu venoval dostatočnú pozornosť.  
Môj.
Pomyslel si nadšene.
Pohľadom prechádzal po jeho pekne vypracovanej hrudi, bokoch a cítil ako sa mu rozbúchalo srdce, keď ho mal možnosť opäť vidieť celého, bez obleku a bez akéhokoľvek iného oblečenia. No nemal v úmysle sa mu len tak ľahko podvoliť. Niekedy si prial, aby to jediné čo ho zaujímalo bolo len Dennisovo telo, ale bol mu sympatický aj po duševnej stránke, čo bolo preňho omnoho nebezpečnejšie ako len záujem o jeho fyzickú krásu. Rád sa s ním zhováral a prial si, aby mu začal viac dôverovať a viac sa mu otvoril.  Bolo mu s ním dobre, nielen čo sa týkalo sexu, ale vedel by si predstaviť, že by s ním dokázal aj normálne chodiť, ak by o to ten muž stál, ale vedel, že on nemá záujme ich vzťahy posunúť aj do tejto roviny.
Mal rád aj jeho úsmev, jeho oči a robil si oňho starosti, keď bol smutný, a keď ho niečo znepokojovalo prial si, aby sa mu s tým zdôveril. Znepokojovalo ho to viac než čokoľvek iné, lebo sa k nemu nemienil až natoľko pripútať.
Potreboval získať viac odstupu a nepodľahnúť tomu všetkému, čo bolo len príjemnou súčasťou ich dohody. A zároveň sa tešil z toho, že ho bude môcť len tak provokovať a užívať si jeho prítomnosť. Poznal dosť dobre ich druhého milenca na to, aby vedel, že keď sa vráti nenechá ich len tak ľahko na pokoji.
No práve teraz chcel venovať všetku svoju pozornosť svojmu prvému.
Zbavil sa svojho oblečenia a vliezol do vírivky ako prvý s hrdo zdvihnutou hlavou. Usadil sa na mieste, kde zvyčajne sedával a čakal na to, ako sa k nemu jeho partner pridá. Voda nežne masírovala jeho nahé telo.
Jeho milenec čoskoro zaplnil ďalšie miesto vo vírivke, obaja sa pohodlne opreli a zostali sedieť blízko seba.
Najprv si jeden druhého spokojne premeriavali. Myung-soo cítil ako jeho telo podlieha príjemnej bezstarostnosti.
Vo svete tam vonku sa mohlo stať čokoľvek, ale on bol chránený a spokojný v blízkosti svojho milenca.
Nepotreboval nič viac, len mať ho pri sebe a užívať si jeho pozornosť.
„Mal si pravdu, je to príjemné...“ poznamenal Dennis spokojne, keď dlhší čas len sedeli vedľa seba a vychutnávali si pohodlie a relax v teplej vode.
„Takže ty si také veci zvyčajne neužívaš?“ opýtal sa ho prekvapene.
„Nie, zvyčajne na takéto záležitosti nemám čas.“
„To je škoda.“
„Neskúsil si to so svojimi milencami... teda predtým...“
„Oni to chceli, ale ja som nemal záujem... No jeden z nich ma do vírivky napokon dostal, ale bolo to už dosť dávno... už si takmer nepamätám, aké to bolo...“
„Naozaj nie?“
Siahol rukou pod vodu a jemne stisol jeho penis. Okamžite ruku odtiahol, no všimol si aký účinok to malo na jeho spoločníka. Podľa toho, ako sa tváril bolo jasné, že v nej mali sex, no niečo v jeho pohľade akoby nebolo v poriadku.
„Myung-soo...“ pošepol takmer karhajúco.
„Povedz mi o ňom,“ žiadal ho, aj keď vedel, že zrejme začne žiarliť, no práve teraz bol skôr zvedavý na to, čo Dennisa tak rozladilo. Rád sa triafal do citlivých miest, považoval to za nebezpečnú hru, no zároveň aj spôsob ako ho bližšie spoznať.
„Nestojí to za reč... no boli sme opití a stalo sa to...“ nič mimoriadne.
Chlapec urazene našpúlil pery.
„Ničoho sa neobávaj, nemám v úmysle si na tebe zajazdiť...“ vyhlásil zdanlivo chladne a pohodlne sa oprel späť na svoje miesto.
V duchu počítal ako dlho Dennis vydrží, kým sa nechytí tejto myšlienky a nebude si priať, aby bola zrealizovaná.
„Prečo nie?“
„Dnes si ma príliš skoro prepadol v kúpeľni...“ vyčítal mu pobavene.
Trvalo to omnoho kratšie ako očakával.
Mladý muž mu venoval jeden zo svojich chladnejších pohľadov.
„Mám na to právo,“ vyhlásil tvrdo.
Pokúsil sa ho obmäkčiť ďalším oddaným pohľadom.
„Ja viem,“ hlesol potichu.
Zabralo to, mladý muž sa už tváril o niečo prístupnejšie než predtým.
No svoje tajomstvo mu neprezradil, namiesto toho k nemu natiahol ruky a pozval ho do svojho objatia.