23. 4. 2014

Rivals 7. kapitola 1/3







názov: Rivals
paralelná poviedka k poviedke Ghosts 

(poviedka Ghosts  už začala vychádzať)
varovanie: trojka

pár: Kim Min Suk/Jung Kyoung-Ho/
Hyun Sang Hee
poznámka: Kim je z doramy shut up flower boy band
Kyoung-Ho (tam nehrá)
obsah: Stredoškolák Kim Min Suk sa nedokáže len tak ľahko vyrovnať so smrťou svojho najlepšieho kamaráta. Od chvíle ako sa dozvie, že šlo o vraždu, a je z nej podozrivý Jung Kyoung Ho  popredný člen Yakuzy, nedokáže nájsť pokoj, stáva sa milencom tohto muža, aby sa k nemu dostal bližšie a zistil pravdu, no zároveň sa zaplieta aj do komplikovaného vzťahu so svojím spolužiakom... 
poznámka: venovanie udeľujem postupne každému komentujúcemu...
Pretože mám ešte veľa rozpracovaných poviedok tak vyjde, iba jedna časť za týždeň, čiže pokračovanie bude až na budúci týždeň. (keďže prednosť majú staršie poviedky)


Hodnotenie



                                                                venované Ell, Lilith.


SANG HEE
Znepokojene hľadel na svoje ruky, mal ich uložene na svojich kolenách, a takmer bolestivo prepletené.
„Tak ty chceš so mnou stráviť noc?“
Neodvážil sa zdvihnúť zrak a pozrieť na muža sediaceho oproti nemu. No spôsob akým mu položil tú otázku, hovoril veľa o tom, ako to skončí, ak sa nepozbiera a nezačne bojovať o to, aby si získal jeho rešpekt.
Zdvihol hlavu a odhodlane mu opätoval jeho chladný pohľad.
„Áno, chcem...“
Stretol sa s pochopením a s očakávaním, ktoré na chvíľu zmiernili ostražitosť jeho spoločníka.
„Dáš si niečo?“ opýtal sa ho  Kyoung-Ho a ako správny hostiteľ mu bol zrejme ochotný poskytnúť všetko, čo si len zažiada.
Vedel to, lebo naposledy tu takto sedeli, v tú noc, keď objavili bratovo telo, a on vzal matkinu zbraň, aby ho prišiel zabiť.
Ich vzťah bol od tej doby napätý, a po treste za únik informácii očakával, že mu to spočíta aj kvôli tej zbrani, aj keď nebolo ťažké ho odzbrojiť a dokonca ani nekládol odpor. Spomenul si, že ho napokon  Kyoung-Ho utíšil a poslal domov.  Neublížil mu, a on sa odvtedy bál, že pri najbližšej príležitosti si tento dlho voči nemu vyberie. To, že to neurobil ho ešte viac miatlo a nevedel, čo si má o ich vzťahu vlastne myslieť.
 „Nie, ďakujem...“  odvetil pokojne, aj keď niečo na pitie by mu možno aj prospelo, no dnes chcel byť silnejší než kedykoľvek predtým.
„Tak dobre...“
Kyoung-Ho pomaly vstal.
Prijal ponúkanú ruku a nechal sa pomaly odviesť do jeho spálne. Dotyk druhého muža bol hrejivý a pevný, poslúchol svojho priateľa a nechal sa ním viesť bez toho, aby sa zbytočne strhával, alebo dovolil strachu, aby nad ním prevzal kontrolu.
 Vstupoval do izby osoby, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou má veľký podiel na smrti tých dvoch chlapcov. Nech bola oficiálna verzia, akákoľvek on vedel, že ani zďaleka nevystihuje skutočnú pravdu.
Bolo viac než isté, že je skutočným vrahom oboch, chlapcov, povrávalo sa to, nenápadne medzi všetkými členmi klanov a bolo viac než zjavné, že s oboma chlapcami mal jeho spoločník nevybavené účty.
Jung mu prekážal v ceste za ovládnutím druhého klanu, a Sung Joon, ich vzťah bol kapitolou samou o sebe.
Neprekážalo mu to.
Potreboval ho viac než ich a pravda o tom, čo sa stalo ho vlastne ani len nezaujímala.
Keď sa za nim zavreli dvere, pocítil mužove ruky na svojej kravate, patriacej k školskej uniforme. Mužove prsty sa jemne pustili do rozväzovania pomerne jednoduchého uzlu.
„Som rád, že si za mnou prišiel... Takto to bude jednoduchšie...“
„Možno áno, a možno nie...“
Sang Hee cítil ako uzol povolil, no jeho milenec, na chvíľu podržal obe strany, a chvíľu to vyzeralo, akoby ich chcel pevne zovrieť a zatiahnuť ešte tesnejšie, tlmene vzlykol a pokúšal sa prekonať strach, no zrejme sa už objavil v jeho očiach, skôr než to mu stihol zabrániť.
Kyoung-Ho sa však len elegantne zbavil kravaty. Stiahol mu z pliec aj sako a jeho ruky sa pustili do pomalého rozopínania gombíkov.
„Máš toho na sebe až príliš veľa, rýchlo to napravíme...“
Prikývol.
Začínal sa opäť uvoľňovať, keď pocítil ako oslobodil jeho pokožku z tých takmer zbytočných vrstiev odevu.
Jemné pohladenia sprevádzalo, čoraz intenzívnejšie vyzliekanie a on sa napokon tiež zapojil do tejto hry, no nebozkávali sa, zatiaľ jeden na druhého len podozrievavo hľadeli. Obaja boli už nahí, ale stále tu bola tá prekážka, ktorú museli prekonať, aby sa dostali ďalej, jeho milenec našťastie načrtol tú tému ako prvý.
„Neverím, že to bol tvoj nápad... Zavolať ma...“
„Nebol...“ pripustil okamžite, keďže pochybnosti týkajúce sa pravého dôvodu jeho návštevy, im momentálne stáli v ceste.
„Min Suk si želá, aby sme sa zblížili, a aby nám to spolu fungovalo, on ma presvedčil, ale neľutujem to...“
„Napriek tomu, ako si sa pred chvíľou strhol, keď som ťa trochu postrašil?“
„Strhával som sa už aj v horších situáciách. Toto nebolo vôbec nič...“ vyhlásil hrdo.
„Máš pravdu, ani zďaleka to nevystihuje to, čo sa môže ľuďom, ako my stať...“ naklonil sa k nemu a pobozkal ho.
Dovolil mu to, ten náhly útok na jeho pery, v ňom rozprúdil pocity, ktoré nikdy predtým nepoznal v súvislosti s ním.
Objal ho okolo krku a podvolil sa jeho láskaniu.  
Kyoung-Ho zrejme po prvý raz venoval všetku svoju pozornosť len jemu. Opätoval jeho bozky a nechal sa vtiahnuť do jeho objatia.