10. 7. 2014

Manželská zmluva 16. kapitola 3/4








pár: Ianto Jones/Malcolm Merlyn (John Barrowman)
fandom: AU postava z torchwoodu požičaná do Arrow.
varovanie: manželstvo medzi priateľmi, vzájomne výhodný vzťah, rodinné, malý syn Tommy.., romantika
Obsah: Malcolm sa po smrti svojej manželky rozhodne na dva roky odísť, ale nechce svojho syna nechať samého a bez ochrany, preto svojho dobrého priateľa Ianta, prekvapí dohodou, ktorú by od neho nikdy neočakával. Požiada ho, aby uzavreli dočasnú manželskú zmluvu. Každopádne ďakujem aj za hviezdičky.
 
Poznámka: Malcolmove spomienky, keďže máme pred sebou ešte dostatok kapitol, môžeme si dovoliť, aj skúmať veci z jeho uhla pohľadu.
 
Hodnotenie







 Pre Ell, Lilith.
Neskôr...
Súčasnosť
„Si v poriadku?“
Malcolm hľadel na svojho manžela, ktorý  si spokojne ľahol k nemu.
Predtým sa jeho manželovi naskytol pohľad na to, ako sa pomaly vyzliekol a nechal si len čierne boxerky.
Po príchode z pláže sa vyhovoril na bolesti hlavy, zavrel sa sám do izby a nejaký čas len nečinne ležal na posteli.
Jeho manžel za ním neskôr prišiel, priniesol mu jedlo, keďže sa ani len neukázal na rodinnej večeri. Tácka s jedlom skončila na stole.
„Áno, som, Ianto...“ odvetil možno až príliš kontrolovaným hlasom.
 „Trápi ťa niečo?“
„Nie,“ zaznela tak trochu strohá odpoveď.
Malcolm si všimol, ako ustarostene si ho jeho manžel pozrel. Nechcel, aby si kvôli tomu robil starosti. On nie.
„Nebudeš ani jesť...“
„Až neskôr...“
„Tak dobre, ak chceš, tak ťa ešte chvíľu necháš, nechcel som rušiť...“ chcel vstať, Malcolm ho však nemienil nikam pustiť.
Neodolal a pritiahol si ho k sebe do objatia.
„Ty nikdy nevyrušuješ. Ostaň... Ostaň pri mne...“  požiadal ho.
Jeho pery jemne skúmali tie manželove, objali ich a opatrne si vychutnávali ich nežnosť.
„Mám len problémy s ligou, ako vždy... a neviem, ako si s nimi poradiť... dúfal som, že tieto záležitosti už máme za sebou...“ povedal mu napokon aspoň časť pravdy.
„To ma mrzí, pomôžem ti ako len budem môcť... ja chcem, aby si vedel, že ťa vtom nenechám samého... spoločne to zvládneme...“ jeho slová mu veľmi pomohli, cítil sa po nich omnoho lepšie, a ten jeho nevinný pohľad, vychutnával si spôsob na to, ako naňho jeho manžel hľadel s toľkou dôverou a láskou.
Mal nad ním moc, ktorú si nikdy predtým tak naplno neuvedomil ako práve teraz. Stačilo len, aby ten mladý muž povedal, že ho bude vo všetkom podporovať a on opäť cítil silný a pripravený ďalej bojovať so všetkým, čo sa mu postaví do cesty.
Nemal v úmysle od seba svojho manžela odohnať, len potreboval trochu času, aby si premyslel, čo by mal urobiť.
No zatiaľ ešte nedospel k jednoznačnému výsledku, no vedel len to, že Viktora nemôže len tak ľahko spustiť z očí, že musí naňho dávať dobrý pozor, a nájsť osobu, ktorá mu bude robiť spoločnosť a usmerňovať ho správnym smerom.
No jedinou vhodnou osobou na túto úlohu bol on sám, keďže Viktor bol až príliš nevyspytateľný na to, aby ho zveril niekomu inému.
Práve teraz však nechcel myslieť na svoj majetok, ktorý ako sa zdá bude musieť udržiavať vo svojej tesnej blízkosti, aby nad ním nestratil kontrolu.
Mal úplne iné starosti a hlavu plnú iného mladého muža, ktorého práve teraz tak veľmi potreboval.
Ianto počas bozkávania skončil pod ním, cítil pod sebou jeho dychtivé telo, ich penisy sa o seba túžobne obtreli.
Malcolm spokojne zastonal, a jeho ruky začali manžela pomaly hladiť najprv len cez boxerky, pomaly ich posúval stále nižšie.
Nadvihol sa, aby mu ich mohol vyzliecť.
Pomaly si ho pre seba pripravoval, jeho pery nežne láskali mužove telo, jemne sa zmocňovali citlivých miest.
„Ľúbim ťa...“ pošepol mu jeho spokojný manžel.
 „Aj ja teba... Veľmi ťa ľúbim, Ianto...“ nezvykol to hovoriť veľmi často, no teraz cítil, že je na to vhodná príležitosť.
„Prosím, Malcolm...“ zamumlal spokojne.
„Dostaneš všetko, čo chceš, všetko, čo potrebuješ... ubezpečoval ho zadychčane.
„Áno, prosím...“
Usmial sa. Mal rád, keď mu niečo také povedal takým mierne pokorným tónom, vzrušovalo ho to viac než by si dokázal pripustiť  a túžil ho za jeho poslušnosť odmeniť.
Jeho pery jemne dopadli na jeho krk, cítil, že je pripravený, opatrne nechal svoje prsty vykĺznuť a nahradil ich penisom.
Ianto spokojne vzdychol a pevne sa okolo neho ovinul... Mal pocit, akoby mu jeho objatie vrátilo chuť do života, akoby všetka ta temná príchuť minulosti bola nahradená niečím omnoho silnejším, niečím čo sa vymykalo jeho chápaniu.
Cítil jeho horúce telo pod sebou, užíval si prijatie, manželove spokojné stony, aj to, ako pomaly a nežnejšie než zvyčajne prenikal do jeho tela.