23. 7. 2014

Material boy 15. kapitola 1/3









pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan)
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Varovanie: kecačka a maznačka
 hodnotenie





 Venované Ell, Lilith.
Po dvoch týždňoch...
Pošúchal si oči a unavene zazíval.
Kvôli svojim milencom dosť zanedbával školu a teraz sa mu to zrazu všetko nakopilo, vrátane zadaní a úloh, ktoré musel vypracovávať.
Preto si od nich dnes vypýtal najmenej päť voľných večerov, aby mohol všetko stihnúť a totálne sa z toho nezblázniť.
Keďže Dennis a Kyoung-pyo sa už z Danielom vyrovnali, jeho voľný čas mu opäť už aspoň čiastočne patril.
Dennis už bol v poriadku, no ešte stále si užíval starostlivosť, ktorá mu bola poskytovaná. Dennis mu ponúkol, aby spolu rozbehli podnikanie v hotelovom biznise.
A mladý muž sa nadšene pustil do návrhov nového hotela a všetkého čo k tomu patrila. O ich dohode však nepadla ani len zmienka, lebo nikto naňho nechcel zbytočne tlačiť a aj Myoung-soo potreboval istý čas pre seba.
Preto to všetko zatiaľ odsunuli na neurčito, a dali mu dosť času, aby si v škole všetko vybavil, keďže Dennisov plán zobrať ich na prázdniny, sa Danielovi páčil a chcel, aby s ním šli na jeho najbližšiu služobnú cestu, spojili s príjemným rozptýlením pre nich všetkých.
Myoung-soo dokončil poslednú úlohu, všetko to odoslal a pozrel si posledné známky, zatiaľ sa to vyvíjalo pomerne dobre, udržiaval si svoj zvyčajný priemer, a podľa poslednej konzultácie, mu bolo oznámené, že ak urobí skúšky, bude si môcť vybrať jednu z tých vysokých škôl, ktoré mal pôvodne vyhliadnuté.
Cítil zvláštnu ľahkosť, keď všetko zatvára a len si surfoval po internete, chvíľu sa zastavil na youtube, pozeral si zábavné videá, počúval hudbu, a neskôr si zahral aj jednu z tých hier, ktoré ho predtým dosť bavili.
Po porade s milencami si vydobil aj to, aby mohol mať kontakt s bývalými spolužiakmi, keďže bolo nutné na niektorých zadaniach spolupracovať a posielať si ich medzi sebou. Našťastie to pochopili a nebránili mu si s nimi písať.
No Daniel tých dvoch žiarlivcov musel dosť presviedčať a urobili to len pod podmienkou, že na jeho počítači bude program, ktorý zaznamenáva jeho komunikáciu.
Povedal mu to Daniel a on tomu nechcel veriť, no keď mu to aj ukázal, vyvaroval sa istým veciam, ktoré by mohli znamenať začatie konfliktu a zvyčajne so spolužiakmi okrem vety ako sa máš? A už teraz stresuješ so skúšok? Nenadväzoval žiadne osobné rozhovory.
Ani predtým nemal veľa priateľov, málokedy si niekoho pustil k telu, no toto obmedzenie ho dráždilo natoľko, že opäť začal uvažovať o tej budúcnosti, keď sa bude musieť spoliehať len sám na seba.
Možno práve preto, napokon nechcel ísť na súkromnú univerzitu, ale len na štátnu, v podstate mu to bolo jedno, chcel len získať titul a naučiť sa riadiť otcovu firmu.
Predpokladal, že ju od nich dostane späť tak  ako sa dohodli, keďže oni mali aj tak svoje aktivity, oproti ktorým bola jeho firma, len nepatrným zrnkom piesku.
Nádej mu dávala aj matka, ktorá vyzerala zo dňa na deň lepšie, už s ním normálne komunikovala, a keď za ňou prišiel, mal pocit, akoby to opäť bola ona, akoby sa nič nezmenilo a on sa kedykoľvek mohol vrátiť domov.
Čím dlhšie ho nechávali na pokoji, tým viac sa snažil myslieť samostatne a nebrať až natoľko do úvahy to, čo potrebujú oni.
Ani raz ich nesledoval cez kamery, aj keď ako jediný mal k nim heslo. Nechával ich tak, aby si robili, čo sa im len zachce a prepol sa opäť do módu vzorného študenta.
Práve preto ani len nezdvihol zrak od monitora, keď do jeho izby niekto vošiel.
„Tak ako sa darí?“ opýtal sa ho Daniel.
Uľavilo sa mu, že to bol práve on, lebo napriek tomu, že mal teraz voľno Kyoung-pyo naňho v poslednom čase hľadel akosi zvláštne. Predpokladal, že pri najbližšej príležitosti sa mu odplatí za to,  ako spolupracoval znevážení jeho pozície. No možno to bolo spôsobené aj tým, že Dennis a on sa akosi pohádali.
Nevedel presne, čo sa medzi nimi odohralo, no potom návrhu sa Dennis stiahol do seba a nemal v úmysle s ním komunikovať.
Zrejme očakával, že jeho milenec ho podporí, no Kyoung-pyo bol až príliš zaujatý Danielovou ponukou a nemal v úmysle ustúpiť.
Aspoň Myoung-soo si myslel, že to je príčinou ich rozkolu. No nemal to overené, keďže to bola záležitosť, do ktorej ani len nesmel strkať nos.
„Dosť dobre...“ vyhlásil chladne.
A nenávidel tú reakciu jeho tela, ktorá prišla, keď sa Daniel naklonil k nemu. Nedotkol sa ho, no cítil ho za svojím chrbtom.
„Dnes budeme všetci spolu vo vírivke, chceš sa pridať, alebo nás budeš sledovať len cez kameru?“
Myoung-soo podráždene našpúlil pery.
„Cez kameru, ale chcem, aby ma videli... To si nenechám ujsť...“  stálo ho to dosť sebaovládania odmietnuť, ale musel to urobiť, chcel si získať ich rešpekt.