21. 8. 2014

Otcovská láska 15. kapitola 2/2





pár: Harry Potter/Severus Snape
varovanie: po poslednom boji, Snape_s mastnými vlasmi_ skrátka typický Snape bez príkras... Snape_prežil útok hada, Snape_závislý od Harryho Pottera, Potter_ v depresii, Potter pod vplyvom výčitiek, Potter_ s prehnaným altruizmom, hurt/comfort, Potter_ s následkami po boji s Voldemortom... Snape_s následkami po uhrynutí Nagini...Snape_nedobrovoľne vďačný Potterovi..., všetko sa odohralo tak ako v knihách, až na to, že Snape nezomrel po uhryznutí hada, ale zachránili ho... :)  Harry Potter_auror, registrácia_smrťožrútov
obsah: 
Po poslednom boji s Temným pánom, smrťožrúti ktorí prežili, (a boli očistení od obvinení aspoň formálne) musia mať podľa nových zákonov prijatým ministrom mágie niekoho, kto sa za nich zaručí a bude na nich dohliadať. Harry Potter, ktorý už pozná pravdu o svojom profesorovi sa rozhodne zaručiť sa zaňho...
poznámka: mala som chuť začať písať túto poviedku a akosi som nemohla odolať, ale kvôli momentálnej vyťaženosti bude zatiaľ vychádzať len raz za 2 týždne. (skôr len vtedy, ak nebudem mať inšpiráciu na nič iné)
varovanie: korektúra  urobená, 18+, sex-pwp, myšlienkový sex
poznámka: kapitola sa počíta už do ďalšieho týždňa, čiže ďalší týždeň je týmto pádom vybavený

hodnotenie





  Pre Lilith, Profesor, weras, Mononoke




Jemne nahmatal krabičku.
Jeho prsty, aby opäť vkĺzli dovnútra, zranená ruka sa mu trochu chvela a pociťoval mierne pálenie, pri ďalšom prudkom pohybe, no nedal to najavo, nechcel, aby niečo pokazilo príjemnú atmosféru, ktorá ich obklopovala.
Potter bol úplne uvoľnený a do jeho strhanej tváre sa pomaly prinavrátil život. Postupne sa prebúdzal pod jeho rukami, akoby na to nebolo nič výnimočné, že práve on, naňho mal takýto účinok. Stále ho to miatlo a bola to jedna z tých vecí, ktoré prebúdzali tú časť z neho, ktorú považoval za definitívne stratenú.
Harry sústredene hľadel na jeho ruku,  priam ju hypnotizoval pohľadom, v jeho pohľade bolo toľko dychtivosti, toľko náklonnosti a  niečoho jedinečného. Nikdy predtým si nepomyslel, že by nejaký človek mohol byť až natoľko nadšený kontaktom s ním.
Bolo to preňho niečo nové a takmer fascinujúce. No zároveň to bolo dôkazom toho, ako hlboko bol Potter zničený, keď sa uspokojil s niečím takým, čo ani zďaleka nezodpovedalo tomu, čo by muž v jeho veku vyhľadával.
No už sa to viac nesnažil popierať. Nebolo pochýb o tom, že Potter po ňom túži. A ich dohoda mu skutočne vyhovuje.
To mu dávalo silu pokračovať a práve kvôli tomu, aby mohol byť tým, kto mu pomôže postaviť sa na nohy, mu nemohol nič odoprieť.
Severus si dával načas, pomaly nabral dostatočnú vrstvu masti. Používal lubrikant tak trochu upravený pre svoje potreby. Vyrábal si vylepšenú verziu bežne dostupných prostriedkov, keďže mal rád zvýšený komfort a táto upravená verzia, bola súčasťou jeho obchodnej značky.  Zarobil na tom asi najviac galeónov, aj keď by v žiadnom prípade nepriznal, že vďaka týmto príjmom mohol získať mnohé menej dostupné a vzácne prísady, ktoré rád zbieral či už kvôli elixírom, alebo pre vlastné potešenie.
No práve teraz ho nezaujímali vlastnosti jeho prírodného lubrikantu, ale skôr mladý muž, ktorý dychtivo vyhľadal jeho pozornosť.
„Teraz si ťa pripravím, Harry.... Skutočne to chceš?“ kládol mu tú otázku, tentoraz ani nie tak preto, aby sa ubezpečil, že ho skutočne prijme, už si bol viac menej istý, že Potter to chce urobiť, ale skôr kvôli tomu, že to potreboval opäť počuť. Po dlhom čase si dovolil, prežívať niečo také, bez bariér, ktoré by ho chránili pred sklamaním.
„Áno, prosím, veľmi ťa chcem... Prosím, Severus...“
Opäť pocítil jeho pery na svojich, no boli jemné a nijako výrazne naňho netlačili. Jeho milenec sa zároveň dychtivo nadvihol, tak aby sa mohol k nemu dostať.  Jemne prenikol prstom do jeho otvoru a poskytol mu všetku starostlivosť, akej bol len schopný. Postupne nasledovali ďalšie prsty, netrvalo dlho a on pochopil, že je už pripravený. Kombinácia lubrikantu a jeho starostlivosti, mu pomohla sa oňho postarať.
Opatrne opätoval Potterove bozky a užíval si sladkosť jeho úst, aj to, ako nežne sa jeden k druhému práve teraz správali. Potreboval to, dnes netúžil po drsnosti, ale po prijatí a jemnejších dotykoch, ktoré jeho telo nezraňovali, ale prebúdzali v ňom sladkú bezstarostnosť, bol pripravený sa jej úplne odovzdať.
„Milujem ťa, Severus... rozumieš?“ povedal mu Harry, keď sa od seba ich pery takmer s námahou oddelili.
Nemohol prikývnuť, nechcel, aby im niečo zabránilo dokončiť to, čo bolo nevyhnutné. Ani on už nedokázal prestať.
„Áno, myslím, že tomu pomaly začínam rozumieť, čo však neznamená, že ma to niekedy prestane prekvapovať,“ pošepol mu majster elixírov.
Potter to prijal.
Nežiadal nič viac.
To pochopenie, ktoré  mu poskytol, si Severus vážil rovnako ako ich novú dohodu.
Počúval Harryho slastné vzdychy a cítil ako sa jeho telo rýchlejšie uvoľnilo, hlavne kvôli lubrikantu a jeho starostlivým prstom.
„Teraz mi budeš musieť pomôcť... Harry... dobre...“
„Áno,“ hlesol roztúžene.
Zdvihol sa a pomohol mu  dostať sa do polohy, ktorá im práve teraz zrejme najviac vyhovovala. Dovolil mu, aby sa posadil na jeho penis, no mohol ho držať len jednou rukou preto, sa do toho viac musel oprieť Potter, aby sa pri ňom udržal, no bolo viac než zjavné, že s niečím takým nebude mať problémy.
„Áno,“ vzlykol, keď sa naňho posadil úplne.
Už ich nič neoddeľovalo, ich telá boli spojené, prepletené ako jedno a Severus sa bez bariér cítil úplne obnažený, no nemienil sa za ne skrývať, zajtra možno áno, no dnes ešte nie. Cítil únavu svojho tela, vedel, že za to rozkoš zaplatí, a potreboval ešte niečo, čím by mladému mužovi vynahradil svoje ruky a  pery, ktoré môže pobozkať len veľmi obmedzeným spôsobom.
„Prijal by si odmenu, Potter... Bol by si ochotný tu urobiť?“ opýtal sa ho napokon, keď sa tie zelené oči opäť naňho upierali.
„O čo ide?“
„Okrajové spojenie myslí... príjemné a nevyhnutné v našej situácii...“
Harry tlmene vzlykol, keď pocítil ako jeho zdravá ruka siahla na jeho zadok a tak trochu ho stisla.
„Je to mágia, však... nechcem, aby ti to ublížilo...“
„Neublíži mi, to je to minimum mágie a viac pocitov...“
„Tak dobre, ja... chcem to s tebou skúsiť...“  súhlasil Harry napokon. No zjavne sa bál myšlienkového útoku, videl to na ňom, ale nebolo inej možnosti, ako zabrániť jeho telu, aby to tentoraz nepokazilo.
„Pozri mi do očí,“ požiadal ho a on to urobil.
No zároveň sa ich telá začali pohybovať, Harry ho prijímal do seba, a dovolil jeho penisu, aby doňho prenikal.
Snape niečo zamumlal, niečo čo znelo dosť cudzokrajne a neisto, takmer ako parselčina a on pocítil hrejivé teplo na celom tele, Severus bol takmer všade, stimuloval jeho myseľ, len okrajovo, no Harry mal pocit, akoby bol zrazu všade, a všetky jeho citlivé body priam prosili o to, aby to pokračovalo. Nebolo to zložité, šlo len o túžbu poskytnúť tomu druhému rozkoš, o to, aby boli isté obmedzenia takto vykompenzované.
Ale stále sa pohyboval len na pocitovej úrovni, nedotýkal sa jeho spomienok ani nezachádzal hlboko do jeho mysle, na niečo také to bolo príliš slabé. A tam kdesi na tej znepokojivej hladine pocitov, identifikoval tie, ktoré ho Harryho spájali s ním. A bolo to skutočne silné a do hĺbky pochopil mladíkove pocity spojené s ním... Siahol na nich a dovolil im, aby ho celého prestúpili, energia, ktorá ho zaplavila bola silná, silnejšia než mágia, ktorú poznal tak dôverne.
Zmocňoval sa jeho tela prudšie, chránil a stimuloval jeho myseľ, spojil sa s ním tak ako s nikým iným. Nevnímal nič iné len jeho a ich vzájomnú ochranu, vzájomne poskytovanú takmer nevedomky. Cítil pulzovanie v druhej ruke, dalo sa ňou hýbať, bola funkčná, aj keď vedel, že to nebude trvať dlho, ale aj tak sa mu podarilo ho objať aj ňou, pretože si ho prial uzavrieť vo svojom náručí a nechcel ho pustiť.
 Cítil ako sa to vracia aj k nemu, tie príjemné vlny slasti, myšlienkovej aj fyzickej hlboko prenikali aj doňho.
Prijímal ich, nebránil sa tomu, dovolil im, aby spojili svoje sily, aby ich mágia chránila pred bolesťou a Harryho pocity, o ktoré sa neúprosne delili, znásobovali ich rozkoš. Ten mladý muž prežíval šťastie spolu s ním.
Nedokázal sa od neho oddeliť, cítil ho pri sebe, nebojoval, len ho svojím spôsobom miloval a prijal aj jeho láskanie.
Prudko vrážal aj do jeho prostaty, dovolil mu, vnímať aj fyzickú odozvu ich kontaktu a v ničom mu nebránil.
A potom sa to stalo, hradby padli, všetko v nich sa spojilo a on cítil ako skĺzli hlbšie, keď ich telá prežívali búrlivé vyvrcholenie, spojené s miernou bolesťou, na jeho strane, keďže účinky jemnej mágie a Harryho lásky, začali postupne vyprchávať.
Harry znepokojene ovinul nohy okolo jeho bokov,  podľa jeho pocitov vedel, že si ešte nepraje, aby sa od seba oddelili.
Cítil ako sa chveje, doznievajúci orgazmus, ich oboch obklopil príjemnou bezstarostnosťou. Nejaký čas neboli schopní žiadnej myšlienky spojenej priamo s vonkajším svetom. Budovali si svoj vlastný a boli pripravení ho chrániť.
Hladil ho po chrbte a dával mu najavo, že ani tak ho nepustí z objatia, že môže ostať pri ňom a už by ho nedokázal len tak poslať preč. 
Potter zmiernil zovretie a jemne sa od neho odtiahol, no len preto, aby mu pomohol opäť sa poriadne uložiť do postele.
Ich mysle boli stále okrajovo spojené, ale len na pocitovej úrovni a len veľmi jemne. Bolo to niečo ako šum na pozadí.
„Bude... bude ťa to zas bolieť, keď nebudeš cítiť ako... teda to...“ bolo ťažké to vyjadriť slovami to, čo spolu prežili.
„Áno, ale s tým som počítal, budem trochu unavený, nič viac...“
„Ostaň v mojej mysli, až kým sa nevyliečiš... A možno by si nemusel vôbec... ten šum je príjemný... je úžasné ťa cítiť tak blízko... je to ako...“ z jeho slov zaznievalo vzrušenie z poznania niečoho takéto nádherného no zároveň krehkého a pominuteľného.
 „Čoskoro to odznie, je to spojené so vzrušením a s telesným stykom, je to veľmi jemné...“  skonštatoval Severus.
Poznal aj výnimku, ktorej bol sám svedkom aj aktérom, približne dvakrát vo svojom živote, ale o tom práve teraz nemienil hovoriť, lebo vylepšenie v podobe čiernej mágie, by práve teraz nebolo na mieste a už vôbec nie v ich vzťahu.
Už začínal cítiť ako to postupne ustupuje do úzadia, ale  neprekážalo mu to, bolo to niečo, čo veľmi často neužíval, vlastne si spomínal len na ten druhý prípad, kedy to použil, a bola to situácia, na ktorú by práve teraz spomínal len veľmi nerád, lebo nebola spojená s takýmito pocitmi ani s ničím podobným.
„Nie je to však všetko, čo ti môžem ponúknuť... Je to len začiatok...“
S tým sa jeho nový milenec uspokojil, spokojne klesol na posteľ vedľa neho.  A nejaký čas tam len ležali, objímali sa a vstrebávali všetky nové zážitky.
Severus zaspal veľmi rýchlo, čím viac ho opúšťala tá fyzická stopa Harryho lásky, tým silnejšie si uvedomoval, čo jeho telo potrebuje.
Matne sa mu vybavilo to, že sa Harry postaral o ich očistenie a potom už len cítil telo pri svojom, dotýkalo sa ho tak, aby mu nespôsobovalo bolesť, zdravú ruku spokojne ovinul okolo neho a dovolil si zaspať v objatí s mladým mužom, s ktorým sa miloval.




Poznámka: novinka na blogu, obrázky uľahčujúce prístup (ak chcete vedieť viac prečítajte si článok vyššie...)