15. 9. 2014

Manželská zmluva 18. kapitola 4/4







pár: Ianto Jones/Malcolm Merlyn (John Barrowman)
fandom: AU postava z torchwoodu požičaná do Arrow.
varovanie: manželstvo medzi priateľmi, vzájomne výhodný vzťah, rodinné, malý syn Tommy.., romantika
Obsah: Malcolm sa po smrti svojej manželky rozhodne na dva roky odísť, ale nechce svojho syna nechať samého a bez ochrany, preto svojho dobrého priateľa Ianta, prekvapí dohodou, ktorú by od neho nikdy neočakával. Požiada ho, aby uzavreli dočasnú manželskú zmluvu. Každopádne ďakujem aj za hviezdičky.
Poznámka: Iantov pohľad. 
varovanie: 18+ začiatok označenia Viktora
 
Hodnotenie




 Pre Ell. 

***
Ianto nervózne prechádzal po Viktorovej izbe, spolu s Malcolmom dlho uvažovali nad tým, kde ho majú ubytovať.
Napokon si zvolili jednu z pôvodných hosťovských izieb, ktorú v priebehu týždňa nechali upraviť tak, aby bola vhodná práve pre takú osobu, akou bol Viktor.
Zvolili ju aj z ohľadom na to, že do tejto časti domu deti veľmi nechodili a prispôsobili všetko tak, aby bola odhlučnená a pripravená na to, že sa v nej budú diať tak trochu netradičné záležitosti, ktoré však nemali narušiť pokoj rodiny, ani bezpečie detí, ktoré bolo pre nich oboch prvoradé.
No teraz, keď prišiel ten večer, kedy by si mali skutočne splniť túto povinnosť, pociťoval silný nepokoj, spojený však aj s miernym vzrušením.
Malcolma miloval, ale to neznamenalo, že nevedel nič o fyzickej príťažlivosti, hlavne v tomto prípade nebolo ľahké ignorovať Viktorove zjavné prednosti, ktoré mu nemohol uprieť. Tak trochu oprávnene sa obával, ako bude táto záležitosť fungovať.
Takisto aj to, ako ich zahnali do kúta, sa mu nepáčilo, rád o týchto veciach rozhodoval sám a pripadalo mu to ako až príliš veľký zásah do ich vzťahu, ktorý ešte ani zďaleka nebol tak úplne stabilný, aj keď to posledné stretnutie s Robertom malo na nich pomerne dobrý vplyv. Dalo by sa povedať, že sa tým mnoho nevypovedaných vecí viac menej ustálilo.
Práve preto vrhol pomerne smutný a znepokojený pohľad na svojho manžela, ktorý prišiel do Viktorovej izby s lubrikantom a skrinkou s tým obojkom.
Pokojne to všetko položil na nízky stolík neďaleko postele a pristúpil k nemu.
 „Ianto, si veľmi bledý... Snáď sa nebojíš?“ bolo to len jemné podpichnutie, ale on mal pocit, akoby práve teraz dostal úder na citlivé miesto.
Nespokojne si napravil pásik od županu.
„Áno, mám strach...“ priznal napokon.
Malcolm naňho tak trochu prekvapene hľadel.
„Čoho sa najviac bojíš?“ položil mu tú otázku, bez toho, aby čokoľvek komentoval.
„Bojím sa, že ak sa priveľmi uvoľním... ak sa mi to náhodou bude páčiť, že sa budeš hnevať a nepochopíš to...ja... Nechcem, aby kvôli tomu medzi nami boli opäť rozpory...“ sklopil zrak a díval sa kamsi na svoje topánky.
Pocítil Malcolmovu ruku, ktorá jemným tlakom na brade dosiahla, že sa naňho musel opäť pozrieť.
„Nebudem sa na teba hnevať, ak si budeš užívať náš majetok... V tomto prípade je to iné... Viktor je sexuálny otrok, nemá rovnaký spoločenský status ako ... isté osoby...  Možno sa ti to nebude páčiť, ale pre nás je čo sa týka toho na úrovni predmetu spôsobujúceho potešenie... Nechcel som ho prijať, lebo si nemyslím, že ho potrebuje, ale teraz keď nemáme na výber, ťa ubezpečujem o tom, že ak sa ťa dotkne, pre mňa to nebude predstavovať žiadne nebezpečenstvo, samozrejme, až na to, že mať teba v submisívnej polohe môžem len ja, o tom nebudeme diskutovať, ale ak zatúžiš potom užiť si trochu dominancie spolu so mnou, nebude to žiadny dôvod na žiarlivosť ani na obavy... Ak už Viktora musíme prijať, tak nech si s ním užijeme toľko potešenia, koľko len budeme môcť...“ vysvetlil mu to dosť obšírne Malcolm.
Každé jedno z tých slov na Ianta pôsobilo priam blahodárne.
Spadol mu obrovský kameň so srdca a svojho partnera takmer dychtivo objal.
„Vieš, že ťa ľúbim...“ pošepol mu.
„Aj ja ťa ľúbim, Ianto...“ opätoval mu to vyznanie, ktoré bolo len medzi nimi a on bol opäť chránený, v bezpečí jeho náručia.
Nejaký čas sa spolu maznali, ale keď sa otvorili bočné dvere a do izby vstúpil Viktor, obaja mu venovali plnú pozornosť.
A nebolo možné konať inak, keďže si kľakol k ich nohám.
„Ste pripravení ma označiť, môj pane...“ opýtal sa najprv Malcolma.
„Áno, som,“ povedal Merlyn, rozviazal si opasok na župane a nechal ho klesnúť na zem.
„Aj vy môj mladý pane...“ oslovil Viktor aj Ianta.
Mladý muž pozrel na skrinku, na svojho partnera, a potom až na toho muža, ktorý sa skutočne mienil stať súčasťou niečoho takého.
„Áno, ja tiež...“ hlesol tak trochu tichším hlasom a dovolil Malcolmovi, aby aj jeho zbavil županu.
Cítil jeho ruky na svojom tele, užíval si to, ako starostlivo ho vyzliekali.
„Bude mi potešením, spečatiť vaše vlastnícke práva...“  vyhlásil Viktor.
Trochu sa nadvihol na kolenách.
Malcolm stále držal Ianto bližšie pri sebe, posunul sa tak, až sa ich údy takmer dotýkali.
Viktor ich striedavo uspokojoval oboch.
Skúsene ich oboch sal, pomáhal si aj rukou.
Ianto vzlykol, keď pocítil ako jeho pery takmer nežne objali jeho citlivý žaluď.
A zároveň vnímal Malcolmove pery a jeho láskajúcu ruku na svojich bradavkách.
Spokojne privrel oči a užíval si, to, ako Viktorove skúsené ústa a Malcolmove  pery rozochvievajú jeho telo.