7. 10. 2014

Material boy 19. kapitola 2/3






pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan) a iní
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne. 

 hodnotenie





 Pre Ell, Lilith.

„Daniel...“ vzlykol bolestne, keď pocítil ako sa celý jeho svet zachvel, ako všetko splynulo do rozkoše, ktorá ho nekontrolovateľne zasiahla.
Pevne ho objal oboma nohami a svojimi rukami sa k nemu nenásytne tisol.
„Milujem to... ja chcem, ešte ... chcem, aby si ma miloval...“ pošepol mu rozrušene.
„Nepochybuj o tom, že to tak bude... ale teraz si trochu oddýchneme, dobre...“
Odniesol ho do postele.
Nejaký čas sa tam rozvaľoval v rôznych pózach, maznali sa a dráždili a zároveň urobili fotografie, ktoré podľa jeho skromnej mienky boli pomerne pikantným pozdravom pre milencov, ktorí na nich čakali doma.
„Pošlime im to... pošlime, prosím...“ naliehal takmer zúfalo.
„Tak dobre, to by sme mohli...“ súhlasil Daniel a odoslal ich.  
Nejaký čas si potom pospali, zjedli objednané jedlo a šli sa aj prejsť von.
Nočné mesto im ponúkalo množstvo lákadiel a Myoung-soo nadšene objavoval všetko po boku svojho partnera, ktorí naňho trpezlivo dohliadal.
Po celý čas však aj proti svojej vôli myslel na nich.
Čo robia?
Ako sa im fotky páčili?
Myslia naňho tiež a chceli by byť s ním?
To všetko mu vírilo v hlave, keď sa opäť vrátili do hotelovej izby.
Prial si ich poriadne vydráždiť a zrejme sa mu to podarilo. Pretože odmena na seba nenechala dlho čakať.
 „Pozri, aj oni pre nás niečo majú...“ potešil sa, keď prišli nové správy na Danielov smartfón. Nechali ho tam, pretože si chceli užiť večer bez vyrušovania a takisto aj preto, že Daniel chcel, aby ho strávili spolu a sústredili sa len na spoznávanie jeden druhého.
Jeho partner medzitým pripravoval chlapcovo telo na novú sexuálnu hru.
Cestou sa zastavili v istom obchode, a hoci sa Myoung-soo tak trochu hanbil, napokon práve tú hračku, ktorú si vybrali, on sám túžil vyskúšať rovnako intenzívne ako jeho partner.
Daniel si k nemu ľahol.
Myoung-soo cítil ako sa jeho tela opäť zmocňuje vzrušenie. Sexuálna hračka, ktorú v sebe cítil, spolu s láskajúcou rukou, ktorá ho nežne stimulovala.
Dostal pritom nápad, o ktorý sa ihneď rozhodol podeliť so svojím milencom.
„Mohli by prísť za nami, prosím...“
„Nie, Myoung-soo, je príliš skoro a vyslal by si tým signál, že si ťa môžu ľahko získať späť...“  opäť venoval plnú pozornosť jeho napätému telu.
„Ešte... prosím... ja... ešte...“
„Začni ho sať a uvidíme, čo sa dá urobiť...“
„Áno, ale... ja...“
Daniel nemilosrdne potlačil jeho slastný nárek bozkami, ktoré chlapca prinútili k tomu, aby sústredil všetku svoju pozornosť len naňho.
Otočil sa a o pocítil jeho penis pri svojich ústach.
Nežne ho oblizol a prijal dovnútra.
Myslel na tie fotky, na ich nahé telá a na to, aké to bude, keď ich Daniel pozve, lebo bol presvedčený o tom, že sa mu podarí ho presvedčiť.
Jeho vlastné prudké vyvrcholenie a prudkosť Danielovej chuti v jeho ústach, zaplnilo jeho svet, slastnou bezmocnosťou.
Pevne sa ho držal a dovolil, aby jeho partner opatrne vytiahol hračku a zadychčane sa otočil späť do polohy, v ktorej mu mohol hľadieť do očí.
„Ale ak všetko pôjde tak dobre, ako doteraz, predĺžime si tu pobyt a koncom týždňa ich sem pozveme, aby nám robili spoločnosť...“
„To znie skvele...“ potešil sa tomu, že bol ochotný urobiť aspoň takýto ústupok.
Vedel, že si tým definitívne priznáva svoju porážku a opäť sa stavia do nevýhodnej pozície, no jeho túžby boli nateraz dôležitejšie než hrdosť.
Prial si ich mať pri sebe.
Aj keď vedel, že za to zaplatí stratou svojej dočasnej slobody, ale tie fotky boli prísľubom, ktorí nedokázal len tak ľahko odmietnuť.
„Hlavne to nechaj na mňa, bude lepšie, ak sa s nimi pozhováram ja, keď to uznám za vhodné...“
„Tak dobre, nech je to v tvojich rukách....“
„Nezabúdaj, že ešte ani zďaleka nie sú pripravení na to, aby sme s nimi skončili... Ty ich priveľmi ľúbiš na to, aby si dokázal získať to, čo chceš... Ja zvládnem oboje...“ pripomenul mu Daniel.
Myoung-soo s tým úplne súhlasil.
No vzápätí si spomenul na isté veci, ktoré mal ďalší týždeň naplánované. A takisto aj na školu, nemohol práve teraz nechať všetko len tak, ani kvôli nim, aj keď to bolo dosť frustrujúce, pretože aj napriek tomu, že sa mu páčilo to, ako sa k nemu správal Daniel, stačilo len malé poštuchnutie a on opäť túžil byť aj s nimi.
„Budem si však musieť preložiť isté stretnutia, ktoré som mal dohodnuté a zavolať do nemocnice, kvôli matke...“ pripustil neochotne, keďže skutočne mal pôvodne naplánované isté stretnutia.
„Pár dní si môžeme vyhradiť aj na to, aby si stihol všetko, čo potrebuješ zariadiť, oni o tom ani len nemusia vedieť...“ ponúkol mu Daniel.
Skutočne bol veľmi rád, že v takýchto situáciách má pri sebe Daniela, ktorý na rozdiel od neho nepodliehal tej prílišnej horlivosti a nenechal sa nimi takto ľahko chytiť do vlastnej pasce.