20. 10. 2014

Rivals 15. kapitola 3/3







názov: Rivals
paralelná poviedka k poviedke Ghosts 

(poviedka Ghosts  už začala vychádzať)
varovanie: trojka
pár: Kim Min Suk/Jung Kyoung-Ho/ Hyun Sang Hee
poznámka: Kim je z doramy shut up flower boy band
Kyoung-Ho (tam nehrá)
obsah: Stredoškolák Kim Min Suk sa nedokáže len tak ľahko vyrovnať so smrťou svojho najlepšieho kamaráta. Od chvíle ako sa dozvie, že šlo o vraždu, a je z nej podozrivý Jung Kyoung Ho  popredný člen Yakuzy, nedokáže nájsť pokoj, stáva sa milencom tohto muža, aby sa k nemu dostal bližšie a zistil pravdu, no zároveň sa zaplieta aj do komplikovaného vzťahu so svojím spolužiakom... 

poznámka: venovanie udeľujem postupne každému komentujúcemu...

hodnotenie






                                                                     Pre Ell, Lilith.

„Obleč sa!“ sykol Kyoung-Ho, keď s ním skončil.
Chladne od neho odstúpil a už sa ho viac nedotkol, nebolo pochýb o tom, že na maznanie môže tentoraz zabudnúť.
Napriek tomu Kim Min Suk to, čo sa medzi nimi odohralo považoval za dobré znamenie.
Aj keď sa naňho boss stále trochu hneval, chcel ho a nebolo pochýb o tom, že aspoň v posteli by to medzi nimi mohlo fungovať.
„Áno, pane...“ hlesol Min Suk.
Neprotestoval, nesnažil sa získať niečo viac než to, na čo mal nárok.
„Ale niektoré veci sú zrejme už nepoužiteľné...“  vyhlásil smutne, keď si uvedomil, že skutočne nemá nič čo by si mohol obliecť, pokiaľ teda nechce chodiť po dome v otrhaných veciach.
Mladý boss si ho chvíľu prísne premeriaval, no napokon len prikývol,   upravil a otvoril akési bočné dvere, ktoré viedli rovno do jeho spálne.
„Dáme si sprchu a prezlečieš sa, ešte mi ostali nejaké veci, ktoré by som ti mohol poskytnúť...“  vyhlásil starší muž takmer zmierlivo, očividne naňho urobil dobrý dojem a bolo viac než očividné, že pokiaľ bude poslušný, jeho návšteva v tomto dome, nebude ani zďaleka taká nepríjemná, ako to pôvodne vyzeralo.
 „Ďakujem, pán Jung...“  zamumlal spokojne.
Chcel sa ho dotknúť, no vycítil, že by to neprijal veľmi dobre, tak radšej prešiel spolu s ním do jeho spálne.
Vyzeralo to, akoby mu pán Jung chcel ešte niečo povedať, no nedostali sa k tomu, lebo niekto zaklopal na dvere vedúce do pracovne.
 „Choď do tej kúpeľne, neskôr za tebou prídem...“ prikázal mu Kyoung-Ho a zamieril späť k tým druhým dverám.
Pričom tieto spojovacie, ktoré boli nepochybne novinkou, lebo predtým ich vôbec nezaregistroval, nekompromisne zavrel.
Min Suk  ho poslúchol, bol v pokušení si vypočuť ten rozhovor, ale keďže si priveľmi cenil jednotlivé časti svojho tela, radšej poslúchol, len pre prípad, že by tu boss mal nejaké snímacie zariadenie, ktoré by ho mohlo dostať do problémov.
Vzal si so skrine čistý uterák, bol na tom istom mieste než zvyčajne, a takisto aj jeden z tých mäkkých županov a zapadol do kúpeľne ladenej do tmavších farieb.
Bola prerobená, veľa vecí sa tu zmenilo, okrem polohy skrinky s kozmetikou a stále tu bolo to znepokojujúco veľké zrkadlo.
Vzal si sprchový gél, mal tam na výber len veci pána Junga, to ho tak trochu prekvapilo, lebo predpokladal, že tu nájde aj niečo z toho, čo väčšinou používal Sang Hee, ten mal rád iné veci, tak trochu iné veci, keďže bol alergický na niektoré zložky, ako sa neskôr dozvedel, bolo to zvláštne, že tu nemal nič, v jeho prípade to bolo iné, lebo on mal už od začiatku isté problémy, ale akosi z toho nemal dobrý pocit.
Pretože Sang Hee si predtým, keď s nimi ešte žil, dával veci aj do tejto skrinky, aby mal všetko pripravené v prípade, že tu strávi noc.
Pripadalo mu to podivné vzhľadom na to, ako dlho spolu žili a čo všetko spolu zdieľali.
No nemal čas sa nad tým priveľmi pozastavovať.
Nastavil si sprchu, pocítil úľavu, keď mu po tele začala stekať príjemne teplá voda v masážnom rytme, ktorý si nastavil, takmer automaticky, na sprche boli stále tie isté voľby, ako predtým a on mal obzvlášť po drsnejšom sexe, chuť na takúto príjemnejšiu masáž.
Umyl si aj vlasy, dobre sa postaral o svoje telo, chcel sa svojmu milencovi páčiť, prial si, aby s ním mohol stráviť čas, v tak trochu príjemnejšej atmosfére.
Minulosť, preňho bola uzavretou kapitolou, pritom hrobe si len utvrdil to, na čom tak dlho pracoval.
Už nechcel viac vidieť duchov, boli tam kdesi v jeho povedomí a cítil ich prítomnosť vždy, keď prekonal počiatočný strach a priblížil sa k vlakom.
No nikdy sa nevzďaľoval od ľudí, vedel, že by to preňho nebolo dobré, veril, že tam niekde sú, ale neprial si viac narušiť krehkú rovnováhu medzi ich svetmi, držal sa toho posledného sna.
Prestal sa nenávidieť za to, že sa zamiloval do ich vraha, za to, že sa odovzdal tomu vzťahu. Mučil sám seba, lebo ich nemohol opustiť, ale ani nedokázal žiť bez nich.
Sám seba kvôli tomu trýznil viac než dosť a napriek všetkému nedokázal zabudnúť. Nemohol sa od nich odpútať, bol to zvláštny druh lásky, takmer až hraničiaci s posadnutosťou.
Ospravedlnil sa svojmu mŕtvemu kamarátovi už najmenej tisíckrát, za to, že nie je dostatočne silný, aby to v sebe potlačil.
A dostalo sa mu znamení, ktoré považoval za relevantné, vrátane hrejivého pocitu, počas jedného zo snov, keď sa mu zdalo, že ho niekto drží za ruku, tak láskavo a nežne, ale keď otvoril oči, nikto v miestnosti nebol, cítil len to teplo na svojich prstoch.
A to bol jeden z tých impulzov, ktorý mu pomohol sa vyliečiť.
Prestal sa kvôli tomu obviňovať. Sung Joon od neho nežiadal, aby sám seba nenávidel, prial si, aby žil ďalej svoj život a neobzeral sa späť.