29. 10. 2014

Rivals 17. kapitola 1/3








názov: Rivals
paralelná poviedka k poviedke Ghosts 

(poviedka Ghosts  už začala vychádzať)
varovanie: trojka
pár: Kim Min Suk/Jung Kyoung-Ho/ Hyun Sang Hee
poznámka: Kim je z doramy shut up flower boy band
Kyoung-Ho (tam nehrá)
obsah: Stredoškolák Kim Min Suk sa nedokáže len tak ľahko vyrovnať so smrťou svojho najlepšieho kamaráta. Od chvíle ako sa dozvie, že šlo o vraždu, a je z nej podozrivý Jung Kyoung Ho  popredný člen Yakuzy, nedokáže nájsť pokoj, stáva sa milencom tohto muža, aby sa k nemu dostal bližšie a zistil pravdu, no zároveň sa zaplieta aj do komplikovaného vzťahu so svojím spolužiakom... 

poznámka: venovanie udeľujem postupne každému komentujúcemu...








„Pôjdeš so mnou domov, však?“ pokúšal ho, keď mali kávu už vypitú, Sang Hee vložil do krabičky peniaze a vybral z nej cukríky, o ktoré sa podelil so svojím priateľom.
Min Suk na chvíľu zaváhal. Bolo mu jasné, čo bude znamenať, ak budeš súhlasiť. No podľa toho, čo mu Sang Hee povedal, to vyzeralo tak, že Kyoung-Ho na nich aj tak čakal. A on by ho len veľmi nerád sklamal.
„Áno, rád s tebou pôjdem... A chcel by som sa ťa spýtať, teda... či ešte nemáš doma nejaké učebnice... hlavne angličtinu, lebo začínam znovu so školou, a dali mi istý zoznam...“  pôvodne nemal v úmysle sa ho na to opýtať, ale keďže mu aj on sám robil veľkú láskavosť už len tým, že súhlasil s jeho návrhom, pripadalo mu vhodné požadovať za to, aspoň takúto formu pomoci.
„Myslím, že mám všetky knihy, doma ti ich ukážem a vyberieš si, čo budeš potrebovať... A keby niečo chýbalo, dokúpime to spoločne s tým nebude problém...“ ubezpečoval ho o tom Sang Hee.
„Keď už hovoríme o škole, ani som sa ťa nespýtal či už pracuješ, alebo...“
„Chodím na univerzitu a momentálne sa nemám do ničoho pliesť, keďže som urobil isté rozhodnutia, moja práca závisí výrazne od dobrej vôle Kyoung-Ho...“
„Súkromnú alebo štátnu?“
„Súkromnú, je to tam pre mňa lepšie, ako na štátnej...“
„Rozumiem.“
Min Suk o tom nepochyboval a rád by sa ho aj povypytoval, aký je vlastne ten povestný život na univerzite, ale čisto len zo zvedavosti, aj keď on sám o vysokej škole ani len nepremýšľal. Bola by to preňho príliš veľká záťaž a ešte sa len púšťal do dokončenia strednej.
„Poviem ti o tom po ceste, teraz už radšej poďme...“ dodal napokon Sang Hee.
Ruka v ruke opustili kaviareň, a čoskoro už sedeli v luxusnom aute aj s ochrankou.
Min Suk si sadol k nemu do auta, nechal si svoj nákup  uložiť ho do kufra, aby mu neprekážal, so sebou si vzal len príručnú tašku s dokladmi, mobilom a peniazmi.
Bol pohodlne odvezený až do domu, v ktorom nedávno absolvoval pomerne príjemné stretnutie s mladým bossom.
Sang Hee mu cestou porozprával o svojej škole, vyzeralo to, že sa mu tam skutočne páči, povedal mu, aj to, že si zvolil jednoodborové štúdium,  podnikového manažmentu, čo bola preňho pomerne zaujímavá oblasť.
Podľa jeho rozprávania to skutočne vyzeralo tak, že sa mu  tento odbor vyhovuje a aj sa mu pomerne dobre darí.
A keď prišiel čas vystúpiť, bol uvoľnený a príjemne naladený, pretože okrem rozhovoru o škole sa s ním Sang Hee maznal a ubezpečoval ho o tom, že oňho bude dobre postarané.
Trochu však znervóznel, keď im bolo umožnené vstúpiť do spálne k ich staršiemu milencovi.
„Tak ste tu...“ chladne skonštatoval Kyoung-Ho.
Najprv to vyzeralo, akoby zvažoval či im má vôbec venovať pozornosť, no napokon pristúpil bližšie k nim.
„Áno, pán Jung...“ odpovedal mu Sang Hee.
Zjavne ani on nemal dovolené ho volať menom a keď sa tí dvaja na seba pozreli, Kim Min Suk bolo jasné, že jeho pomoc naozaj potrebujú. Pretože Kyoung-Ho hľadel na svojho mladého milenca dosť pohŕdavo a dokonca aj jemu venoval omnoho prívetivejší pohľad.
Obaja sa mu uklonili, čo bol štandardný pozdrav, Sang Hee však trochu hlbšie, než by bolo zvykom.
Kyoung-Ho pristúpil k nim.
„Oboch vás pozývam do svojej postele, podrobnosti preberieme neskôr...“
„Áno, pane...“ hlesol Sang Hee.
Akceptovali jeho pokyn a presunuli sa do nej.
Kim Min Suk nadvihol ruky, aby mu mohol stiahnuť tričko a dovolil, aby aj nohavice a boxerky, skončili na zemi.
Kým sa boss venoval jeho vyzliekaniu, Min Suk pomáhal Sang Hee.
Všimol si, akési pásiky na jeho chrbte, no nemal možnosť to bližšie skúmať, Kyoung-Ho ich nemilosrdne zatlačil do postele.
Striedavo sa s oboma mužmi bozkával, a pomáhal im, aby boli čo najskôr nahí. Cítil potrebu zmierniť to napätie, ktoré bolo súčasťou tohto stretnutia.
„Priprav ho!“ prikázal Kyoung-Ho Sang Hee a hodil mu lubrikant.
Mladší muž poslúchol.
Láskal Min Suk a opatrne chlapca pripravoval na ich spojenie, Kyoung-Ho objímal svojho mladšieho milenca, neľútostne ho hladil po tele, láskal citlivé miesta bozkával ho, s vášňou, ktorá v ňom vyvolávala prudký nárast túžby.
Prsty, ktoré ho pripravovali prijímal čoraz ochotnejšie. Dráždili ho dlhšie, a intenzívnejšie. Začínal tušiť, že ich bude musieť prijať oboch, preto sa snažil čo najviac uvoľniť. No nebolo to vôbec ťažké, keďže ich skúsené láskanie a bozky, ho celého rozpaľovali a postupne im začínal čoraz viac dôverovať.
Spokojne stonal a dovolil, aby nad ním prevzali kontrolu.
Opatrne sa posadil na penis svojho staršieho milenca.
 Kyoung-Ho si položil ruky na jeho stehná a on ochotne rozovrel nohy, keď pocítil ako doňho Sang Hee takmer nežne prenikol spredu.