3. 11. 2014

Material boy 21. kapitola 1/3






pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan) a iní
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne. 

 hodnotenie


               



                                                                       Pre Ell, Lilith.



Myoung-soo sa v posteli privinul bližšie k Danielovi.
„Si v poriadku?“ pošepol mu.
Tí dvaja konečne zaspali v objatí na opačnej strane postele. V spánku obaja vyzerali tak nevinne a takmer zraniteľne, až bol v pokušení sa k nim tiež pritúliť, no isté veci ho zaujímali ešte omnoho viac, keďže bol takpovediac nedobrovoľne vtiahnutý do ich ďalšej hry.
„Áno, som...“ zaznel jeho hlas, tak trochu tichšie, zjavne preto, aby nenarušil spánok istých veľmi pochybných osôb.
Myoung-soo pocítil mužovu ruku okolo svojho pása.
Upokojilo ho to, aspoň čiastočne sa zbavil pocitov viny, ktoré ho zaplavili, keď si spomenul na tú noc, ktorú mali už takmer za sebou.
Nevedel čo by urobil na Danielovom mieste, tí dvaja si k nemu dovolili viac, než bolo vhodné a on sám sa nestačil čudovať, keď konečne zistil, prečo im počas celého týždňa posielali tie sexuálne hračky spolu s návodmi, ktoré museli dodržiavať.
Niekoľkokrát navrhol, že by to vôbec nemuseli robiť, našťastie Daniel na tom trval a napokon to bola zábava aj preňho, aj keď netušil, že sa to vyvinie až do takýchto rozmerov.
Samozrejme, predpokladal, že si ho zoberú obaja naraz, o tom nemal ani najmenších pochýb, no nepredpokladal, že naraz prizvú aj jeho, keby to nevidel na vlastné oči, zrejme by tom ani len neuveril.
Poddal sa tomu a dovolil im, aby ho viedli, bolo to vzrušujúce, no znepokojovalo ho to, ako ďaleko tí dvaja dokážu zájsť.
Začínal sa ich skutočne veľmi báť. Už len tá predstava, čo urobia jemu, keď sa im opäť dostane do rúk v ňom vyvolávala značné nepohodlie.
„Prepáč, hlesol...“
Spomienka na to, ako ho dohnali k tomu, aby sa urobil do Daniela spolu s nimi, bola preňho ešte stále zdrojom nepokoja.
No nedokázal tomu odolať.
„Nemusíš sa za nič ospravedlňovať, boli sme spolu v posteli a užívali sme si všetky dostupné možnosti... Prekvapilo ma to, priznávam, že som od nich nečakal, až toľkú kreativitu, ale ja milujem rôzne praktiky a užívam si ich, moji predchádzajúci milenci sa občas desili toho, čo mne môže poskytnúť potešenie...“  pripustil neochotne.
„A aspoň viem, aké to pre teba bolo, keď sme sa vtedy na teba tak vrhli... Je to pre mňa pomerne zaujímavá skúsenosť...“
„To nebolo až takéto...“ namietol Myoung-soo.
Pretože divokosť s akou využili svoje právo, bola niečím čo by on zrejme nevydržal. Cítil, že by narazil na svoje limity.
„Nezabúdaj, že nabudúce si ja môžem vybrať, s ktorým z nich sa pohrám a vyberiem si to, aj s úrokmi...“
 „Aj mňa potrestáš?“ opýtal sa s obavami.
„Nie, zlatko, teba nebudem trestať, ale ani ich, len si budem užívať to, po čom v danom okamihu zatúžim...“   jednou rukou upokojujúco hladil jeho vlasy.
Nebolo pochýb o tom, že to bude pre nich bude nezabudnuteľná skúsenosť.
Obzvlášť preto, ako sa Daniel tváril, keď to vyslovil. Myoung-soo tušil, že úder z jeho strany na seba nenechá dlho čakať.
„Kyoung-Pyo sa musí zlomiť ako prvý...“ pošepol mu čo najtichším hlasom.
Daniel prikývol.
Zrejme aj on bol presvedčený o tom, že práve on je tou vodcovskou osobnosťou, ktorá sa im musí podrobiť ako prvá.
Dennis nebol pre nich až natoľko nebezpečný. Napokon sa vždy podriadil jeho vplyvu. A zmieril sa so všetkým, čo prijal aj Kyoung-Pyo.
Preto bolo dôležité, aby to bol práve on, kto prvý podľahne ich tlaku.
„Postarám sa oňho, hneď ako bude môcť...“ ubezpečoval ho Daniel.
Pričom pohľadom prešiel po spiacom atraktívnom mužovi.
Myoung-soo ostal pri ňom, aj keď pocítil ako sa telá tých dvoch mladých mužov akosi inštinktívne primkli bližšie k nim.
Zaspal pomerne rýchlo, stačilo len, aby zavrel oči a únava si vyžiadala svoje.
***
Sedel na posteli, oblečený len v pohodlnom župane a jedol zo svojho taniera lievance, ktorú skutočne veľmi potreboval, keďže práve dnes na ne dostal chuť a chlapci mu ich objednali spolu aj s čokoládou. Jeho milenci raňajkovali pri ňom,  mal ich pri sebe a vcelku pokojne sa medzi sebou rozprávali. Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa minulú noc odohralo niečo nezvyčajné.
Kyoung-Pyo mu dokonca nalieval čaj a priniesol mu všetko, na čo mal práve teraz chuť. Dokonca ho aj objímal a láskal pomerne nežným spôsobom.
Dennis a Daniel takisto ostávali pri nich, obaja si dávali kávu a natierali so svoje toasty. Popritom na seba vrhali provokatívne pohľady.
„Plánujete ísť dnes von?“ opýtal sa ich Daniel.
On dnes pochopiteľne mienil oddychovať a priveľmi sa ničím nezaťažovať.
„Áno, ja by som chcel... teda... obzrieť si to tu a tak... možno absolvovať nejakú masáž, a tak...“  navrhol Dennis.
„Ja sa k tebe rád pridám,“ ponúkol sa Myoung-soo.
„A tak trochu to tu už poznám, všetko ti ukážem...“ vycíti príležitosť a mienil urobiť všetko preto, aby Kyoung-Pyo ostal s Danielom sám.
„Výborne, takže ty potom budeš venovať všetku svoju pozornosť len mne...“ Daniel sa usmial na Kyoung-Pyo.
„Ja s tým nemám problém...“ pokrčil plecami, akoby ho to vôbec netrápilo.