1. 11. 2014

Rivals 17. kapitola 3/3

názov: Rivals
paralelná poviedka k poviedke Ghosts 

(poviedka Ghosts  už začala vychádzať)
varovanie: trojka
pár: Kim Min Suk/Jung Kyoung-Ho/ Hyun Sang Hee
poznámka: Kim je z doramy shut up flower boy band
Kyoung-Ho (tam nehrá)
obsah: Stredoškolák Kim Min Suk sa nedokáže len tak ľahko vyrovnať so smrťou svojho najlepšieho kamaráta. Od chvíle ako sa dozvie, že šlo o vraždu, a je z nej podozrivý Jung Kyoung Ho  popredný člen Yakuzy, nedokáže nájsť pokoj, stáva sa milencom tohto muža, aby sa k nemu dostal bližšie a zistil pravdu, no zároveň sa zaplieta aj do komplikovaného vzťahu so svojím spolužiakom... 

poznámka: venovanie udeľujem postupne každému komentujúcemu...


 hodnotenie




                                                                    Pre Ell, Lilith.



A nemal na podobné úvahy ani len priestor, keď Sang Hee sa s ním vymenil a prevzal jeho miesto uprostred, akoby chcel dať svojim milencom najavo, že mieni vyhovieť všetkým ich želaniam.
Spokojne sa  im vystavoval na obdiv a uvítal ich pevné objatie, spojené s tesnou blízkosťou ich tiel.
Nejaký čas len oddychovali, uložení jeden vedľa druhého, takmer akoby sa vôbec nič nebolo stalo. Akoby neprešli tie roky a oni sa nikdy nemuseli rozlúčiť.
A keď bolo ticho a pokoj, napokon prerušené prvým bozkávaním, jeho dvoch milencov, Min Suk cítil, že sú na dobrej ceste.
Sang Hee ho vtiahol do objatia k nim. A on prijímal dotyky oboch mužov no väčšinu starostlivosti venoval Sang Hee a tomu, aby ho pripravil na túto pozíciu.
Kyoung-ho mal však trochu iné plány.
„Otoč sa...“ prikázal Sang Hee.
Mladý muž zneistel, no napokon sa mu ukázal chrbát.
Ten pohyb bol však príliš pomalý a takmer strnulý, akoby v súvislosti s tým, prežil niečo nepríjemné.
Kyoung-Ho bozkával svojho milenca na chrbát a on sa napokon pod vplyvom nežných bozkov, pomaly zbavil počiatočnej strnulosti.
„Saj ho...“ pošepol mu ich starší milenec.
„Áno, pane...“ poslušne vzlykol Sang Hee.
Min Suk si kľakol, mierne rozovrel nohy a s očakávaním prijal zovretie pier Sang Hee okolo svojho penisu.
Zároveň mal možnosť sledovať, ako si mladý boss neľútostne pripravuje ich milenca.
Min Suk si zvykol na nežný kontakt s jeho perami, no pod vplyvom Kyoung-Ho zatúžil po hlbšom zážitku.
Pevne zovrel jeho hlavu, a keď Kyoung-ho prenikol do mladíkovho tela, on sám postupne vchádzal hlbšie a tvrdšie vrážal svoj penis do jeho úst.
Sang Hee mu to dovolil, skúsene ho prijal a nesnažil sa brániť, jeho telo sa poddávalo ich vplyvu,  stával sa pre nich zdrojom nepredstaviteľnej slasti.
Min Suk pocítil ako sa urobil do jeho úst, videl ako oddane všetko prehĺta a nič nebolo sladšie, než ten pocit, prechádzajúci jeho telom, ako nezastaviteľná vlna.  Preliala sa nimi všetkými a zanechala za sebou len sladkú bezstarostnosť.
Ani jeden z nich nebol schopný sa pohnúť, opäť sa k sebe tisli, akoby tvorili jeden celok. Cítil ako ho Sang Hee chytil za jednu ruku a druhou objal Kyoung-Ho.
Min Suk spokojne privrel oči, zaspal rýchlejšie než zvyčajne, obklopený príjemnými pocitmi a blízkosťou svojich milencov, ktorá mu napriek všetkému chýbala.
***
Ráno prišlo možno až príliš rýchlo a on si nebol istý, či sa chce vrátiť do svojho malého a chladného bytu.
Predstava, že by mal teraz opustiť ich objatie, bola preňho takmer neznesiteľná. No aj jeho milenci sa už pomaly začínali prebúdzať, preto sa snažil zmieriť s predstavou, že tu s nimi nebude možno ani len raňajkovať.
Áno, prial si, ísť na to pomalšie, ale teraz, keď spolu opäť skončili v posteli a všetko relatívne dobre fungovalo, bolo ťažké vrátiť sa k pomalšiemu priebehu ich vzťahu.
Samozrejme, ostať u nich natrvalo a stále riešiť ich vzájomné konflikty, to bolo niečo, čo by rád zvážil, ale nebránil by sa pár skúšobným dňom.
Kyoung-Ho však akékoľvek nádeje na podobné záležitosti zrazil jediným pohľadom. Bál sa veci popohnať dopredu.
Napokon to bolo škvŕkanie jeho žalúdka, prihlásilo sa o slovo. A nebol pochýb o tom, čo bude nasledovať.
Kyoung-Ho objednal raňajky u svojho služobníctva. Nemuseli dokonca ani ísť do jedálne, všetko im mali priniesť do postele, čo Min Suk skutočne oceňoval, keďže jeho stravovanie prebiehalo dosť chaoticky a v poslednej dobe skôr v lacnejších reštauráciách a jedálňach. Nepochyboval o tom, že jedlo bude vynikajúce.
„Pán Jung, ja... chcel by som ak dovolíte, po raňajkách ukázať, Min Suk nejaké knihy, ktoré by sa mu mohli zísť do školy...“  začal Sang Hee s touto záležitosťou.
Kyoung-Ho len prikývol.
„Samozrejme, ukáž mu všetko aj jeho izbu, nech si vyberie, aké úpravy chce urobiť, pokiaľ teda, prijme naše pozvanie a ostane tu s nami, tak dlho ako bude chcieť...“ pozrel pritom na Min Suk.
A on  mu venoval spokojný úsmev.
„Rád tu s vami ostanem...“  súhlasil Kim Min Suk.
Považoval to za dobré znamenie a nemienil si nechať ujsť takúto príležitosť.
Chcel byť šťastný a aspoň na určitý čas si užívať všetko, čo mu bude ponúknuté.