2. 12. 2014

Material boy 22. kapitola 2/3

 

 

pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan) a iní
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne. 

                                                                       Pre Ell, Lilith.

„Takže on a ty, budete na rovnakej úrovni?“ opýtal sa Dennis, keď mal možnosť preštudovať si základ novej dohody, ktorú tí dvaja spolu prepracovali.
Na izbe o tom spolu dlho diskutovali, no práve tento bod bol sporný hlavne preňho. Sľúbil, že bude s nimi, no niektoré z tých nových bodov boli preňho krutým prebudením.
„A ja a Myoung-soo sme vaši podriadení?“ mračil sa čoraz viac a ani Myoung-soo nebol nadšený touto vyhliadkou.
Nepochybne ho viac hnevalo, že do tejto časti bol zaradený aj on.
„Áno, rozhodli sme sa tak, chcel som viac výhod, tak som im obetoval teba, mrzí ma to, no je to jediná možnosť, ako môžeme dospieť k dohode, ktorú chceme...“
„Mne sa to nepáči, ja nechcem byť podriadení...“ mračil sa naňho Dennis.
„Prečo nie, zlato, veď sa ti to páči...“
Daniel si ho ochotne pritiahol k sebe, láskal ho a tíšil, a čoskoro ho držal v náručí a bozkával.
„Áno, ale ja...“
Nemal možnosť toho veľmi veľa povedať, lebo Daniel sa zrejme rozhodol využiť svoje postavenie, ktoré sa tým, že aspoň čiastočne skrotil Kyoung-pyo stabilizovalo.
„Počkaj...“ vzlykol zdanlivo nespokojne, no vôbec sa ho nesnažil zastaviť, keď ho začal vyzliekať.
Nebolo pochýb o tom, že dnes už ďalšie podmienky zrejme neprejednajú.
Myoung-soo si od nich prevzal zmluvu, keď zjavne jej už nevenovali toľko pozornosti, akoby to bolo nutné.
Predstavoval si to tak trochu inak, keď uzatváral dohodu s Danielom, a už by to skutočne vyzeralo tak, že aj on ho sklamal, keby si neprečítal tie ďalšie časti dohody, ktoré boli práve preňho tým sľúbeným víťazstvom.
Láska a pozornosť, to bola podmienka jeho poslušnosti, a pokiaľ by sa podľa zmluvy cítil zanedbávaný, nadriadení stratí nad ním akékoľvek právomoci a nebude mať možnosť ho vydierať predchádzajúcimi dohodami ani jeho majetkom, keďže na základe tejto novej zmluvy, mu bolo vrátené všetko, čo mu pôvodne patrilo a s Danielom sa dohodli na rýchlejšom vyrovnaní dlhov, už to nejaký čas pripravoval a keď prevzal väčšinu tej ťarchy na seba, bolo len otázkou času, kedy Myoung-soo dostane späť rodinný majetok.
Cítil sa omnoho lepšie, keď to mal konečne pred sebou a ešte omnoho skôr, než predpokladal.
Zmluva priniesla niečo nové aj pre Dennisa, ak by čítal ďalej pochopil by, že vo svojom hotelovom rezorte bude mať hlavné slovo, pokiaľ sa rozhodne so zmluvou súhlasiť. Čo nepochybne znamenalo získanie lepšieho finančného zabezpečenia aj v prípade, že by sa ich dohoda v budúcnosti skončila.
Predpokladal, že o tom bude premýšľať. A napokon to podpíše, aj za cenu že by mal klesnúť, lebo tam boli ešte ďalšie zaujímavé lákadlá, Dennis toho muža zrejme poznal dosť dobre, pretože Myoung-soo nepochyboval, že na viacero s tých bodov sa nechá ulakomiť.
„Poď ku mne, Myoung-soo...“ volal ho jeho druhý milenec.
Poslúchol, už len preto, lebo bol priamo požiadaný, odložil zmluvu a presunul sa k svojmu druhému milencovi.
Sadol si do jeho náručia, akoby sa predtým vôbec nič nestalo, akoby neexistovali žiadne komploty a hádky.
Nech to bolo akokoľvek, táto zmluva znamenala, že sa už nerozdelia na dva tábory, zbytočne ich to brzdilo a aj on predpokladal, že ak sa opäť dajú dokopy, aj vo svete obchodu im to pôjde lepšie než kedykoľvek predtým a ani on sa nebude môcť sťažovať na nedostatok záujmu o jeho osobu.
Pocítil jeho bozk na svojom krku, nežnejší ako zvyčajne aj jeho objatie bolo iné, než to na ktoré bol v poslednej dobe zvyknutý.
„Možno mi nebudeš veriť, ale ja to chcem skúsiť, skutočne si želám, aby to fungovalo a viem, že bude... lebo ja to tak chcem...“ vyhlásil spôsobom, ktorý Myoung-soo oceňoval, keďže nič viac by od neho zrejme žiadať nemohol.
Ďalej ho láskal a hladil.
A pritom pozorovali Dennisa, ktorý sa začínal podriaďovať tejto novej hre. Myoung-soo vedel presne kedy podľahol.
A musel sa usmiať, keď si uvedomil, aké má šťastie, že to bol práve Dennis kto ho požiadal o to, aby s ním uzavrel dohodu.
Pretože si nevedel predstaviť inú osobu, ktorá by mu tak ochotne pomáhala s jeho milencami. Skutočne cítil tú pozitívnu zmenu, spojenú s tým, že sa s niekým delil o submisívnu polohu a nebola viac už trestom.
Ale skôr ďalším prejavom vzájomnej lásky a rešpektu. Aspoň tak to bolo definované v nových pravidlách, nehovoriac o tom, že bolo nutné sa o osobu, ktorá toto privilégium poskytla príslušne aj postarať a urobiť všetko čo je v jeho silách, aby sa za takúto láskavosť, danej osobe patrične odmenil a doprial jej lásku, ochranu, spoločnosť, priateľstvo a všetko čo si bude vyžadovať za to, že sa rozhodla poskytnúť mu túto formu rozkoše.
Myoung-soo sa z týchto zmien skutočne tešil a len dúfal, že to dodržia, lebo keď majetok prejde do jeho rúk a jeho to prestane baviť, môže od nich kedykoľvek odísť, to bola ďalšia súčasť s ktorou museli počítať, ak by sa k nemu nesprávali s dostatočnou úctou vzhľadom na jeho postavenie vo vzťahu.
Nič viac si ani len neprial.
To ostatné miloval, chcel len viac lásky, a to, aby mu bola poskytnutá citová opora a všetko s ňou spojené.
A nemal v úmysle odstúpiť od svojich požiadaviek.
 „Máš pravdu, neverím ti, ale môžeš ma ešte nejaký čas presviedčať...“ provokatívne ho pobozkal a okamžite získal aj patričnú odpoveď.
„Budem sa snažiť,“ pošepol mu Kyoung-Pyo.
Myoung-soo jeho výhody zatiaľ ani len poriadne nečítal, aby ho to zbytočne nerozhodilo. Len dúfal, že sa mu podarí si ho opäť získať, chcel ich všetkých a veril tomu, že si ich získa.
„Poďte... pridajte sa k nám...“ pozval ich Daniel, Myoung-soo ani chvíľu neváhal.
A keď zozadu pocítil aj blízkosť svojho druhého milenca, privítal blízkosť ich tiel a dovolil im, aby ho zapojili do tej dráždivej hry.