10. 12. 2014

Material boy 22. kapitola 3/3









pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan) a iní
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne.


poznámka2: pomaly finišujeme čakajú nás uzatváracie kapitoly, ale výber nových nápadov je skutočne široký, takže verím, že aj po skončení tejto poviedky, si vyberiete aj z nejakých noviniek, ktoré budú postupne nasledovať.

                                                                           Pre Ell, Lilith, M.K.

Dennis statočne odolával takmer až do konca ich spoločnej dovolenky, ale v ten posledný deň napokon aj on podpísal dohodu.
A dalo by sa povedať, že práve teraz boli všetci spokojní s tým, že nemuseli robiť nič, len opäť vylihovali pri bazéne, sem-tam absolvovali nejaké procedúry a robili všetko preto, aby si dovolenku čo najviac užili po všetkých stránkach.
Myoung-soo bol spokojný s tým, ako sa k nemu správali na verejnosti aj to, akí k nemu boli pozorní aj v súkromí.
V posteli ich poslúchal a podriaďoval sa ich hrám, za čo bol odmeňovaný láskou a pozornosťou. Ktorú si aj teraz plnými dúškami užíval.
Kyoung-pyo sa s ním ochotne šiel prejsť a venoval sa mu, keďže ho práve o to požiadal, chlapci sa zatiaľ spokojne opaľovali a dalo by sa povedať, že medzi nimi vládla pomerne príjemná atmosféra.
Správal sa k nemu ako jeho priateľ, so všetkým, čo k tomu patrilo a on sa cítil veľmi dobre a bol pripravený mu vo všetkom vyhovieť.
Myoung-soo si skutočne užíval to, ako ho partner držal za ruku, spolu prešli niektoré obchody, len pre prípad, že by sa mu mohlo niečo zapáčiť.
Urobil menší nákup, niečo pre matku, keďže prísť s darčekom a oznámiť jej, že odteraz bude všetko opäť v poriadku a ona bude môcť obnoviť staré kontakty so svojimi priateľkami a vrátiť sa na miesto, ktoré jej v spoločnosti prináleží, samozrejme vedel, ako veľmi má rada isté typy šperkov a bol ochotný aspoň malým darčekom vynahradiť matke, to všetko o čo  prišla po otcovom bankrote.
Tešil sa na to, ako predstúpi pred ňu a oznámi jej, že odteraz už bude všetko v najlepšom poriadku a viac sa nemusí obávať o budúcnosť ich rodiny.
„Nemôžem uveriť tomu, že už zajtra budeme doma...“ povedal Kyoung-pyo, keď po neskorom obede sedeli na jednej z priestranných terás a užívali si pobyt na čerstvom vzduchu.  
Vedel, že bude musieť opäť dobiehať to, čo zameškal a viac sa snažiť, aby sa pripravil na skúšky do školy, no aj tak sa tešil, pretože to bol preňho veľký krok vpred a nevedel si predstaviť lepší dar než, mať svojich milencov pri sebe a môcť si užívať svoj majetok a bezstarostný život príslušníka vyšších vrstiev k tomu.
„Každá dovolenka sa raz musí skončiť, ale to neznamená, že si ešte nemôžeme poriadne užiť...“ díval sa naňho túžobným pohľadom.
A on pochopil, že sa opäť od neho očakáva niečo, čo nepochybne bude príjemné pre obe strany.
Čo bolo viac než isté, keď pocítil ako ho jeho partner objal a pošepol mu.
„Uvidíme sa o päť minút, ty vieš, kde...“ žmurkol naňho, zaplatil účet a obaja pomaly vstali.  
Spoločne prešli okolo veľkého bazéna, videli Dennisa, ktorí bol vo vode s Danielom, jeden druhému sa dosť dôverne venovali.
Čo im však nebránilo vtom, aby boli obdivovaní viacerými hosťami, keďže nech to bolo akokoľvek boli to atraktívni muži, ktorí vzbudzovali tento druh pozornosti.
Myoung-soo však nemal čas upútať ich pozornosť, musel si dávať pozor na svoj nákup a aj jeho milenec ho tak trochu netrpezlivo zatiahol ďalej až k palmovej oáze, vytvorenej vzadu, ktorá končila akousi pomerne málo využívanou chodbou, s akýmsi menším výklenkom, ku ktorému bol práve pritisnutý.
Kyoung-pyo si bezohľadne vzal jeho pery, kruto ich plienil a on ho pevne objímal a tisol sa k nemu celým telom.
Bolo to viac menej verejné miesto, no Kyoung-pyo zrejme práve teraz túžil po rozptýlení tohto druhu.
Zvuk krokov a zmes hlasov, to všetko tam akosi zanikalo a stávalo sa len kulisovou, keď cítil jeho telo na svojom, nezáležalo mu na tom, kde mu bude patriť.
Rukami siahol na jeho krátke nohavice, ktoré nosil zrejme len tu a nešetrne mu ich stiahol.
Pričom jeho ruky objali mužov penis, bol ďalej bozkávaný a odpovedal na bozky, ktoré ho neúprosne vťahovali hlbšie do ich spoločnej rozkoše.
Pocítil ako aj Kyoung-pyo uvoľnil svoje ruky, len preto, aby mu stiahol nohavice voľného strihu a čoskoro ho už len nohami objímal okolo bokov a cítil ako sa ich telá spájajú, Kyoung-pyo nenechal nič na náhodu, mal so sebou aj lubrikant, bolo zjavné že to celé plánoval, no Myoung-soo si s tým nerobil ťažkú hlavu.
Neúprosne sa pohyboval s ním a snažil sa tlmiť slastné vzlyky, ktoré sprevádzali jeho dychtivé pohyby v mužovom pevnom objatí.
Blízkosť akýchsi krokov ho pomaly vytrhávala z rytmu, ktorý bol medzi nimi stanovený, Kyoung-pyo však neprestával, tvrdo doňho prenikal a on napokon tlmene vykríkol spolu s ním. Pričom vrazili do akýchsi dverí, určených zrejme ako sklad čistiacich prostriedkov a podarilo sa im ich v poslednej chvíli za sebou zavrieť.
Myoung-soo sa potichu tisol k svojmu milencovi a snažil sa nemyslieť na to, že si tam vonku zabudol nohavice.
Na dverami zaznel akýsi smiech, no keď kroky odzneli, Kyoung-pyo pootvoril dvere, spolu s ním v náručí.
Obaja sa obliekli a vrátili sa do hlavnej časti hotelového komplexu, akoby sa vôbec nič nebolo stalo.