12. 12. 2014

Material boy 23. kapitola 1/3







pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan) a iní
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne.


poznámka2: znie to neuveriteľne, ale očakávajte dej. :D 
+ k poviedke bol vytvorený zoznam kapitol, nájdete ho v sekcii RPS (TEST) dorama actors rps - kapitolovky, kde už nájdete všetky linky patriace k tejto poviedke.




 Pre Ell, Lilith, M.K.

„To je skutočne nádherné...“
Myoung-soo sa usmial, keď ho matka pochválila za darček, ktorý jej priniesol zo svojej poslednej dovolenky.
Opäť vyzerala dobre, vlastne by sa dalo povedať, že od jeho poslednej návštevy urobila dosť veľký pokrok a pomaly sa začalo uvažovať o jej prepustení do domácej starostlivosti.
„Som rád, že sa ti to páči, mami...“ vyhlásil spokojne, keďže sa nedalo prehliadnuť to, ako matkina tvár priam žiarila, keď si začala nový šperk skúšať.
Nech to bolo akokoľvek zložité a ťažké, bol rád, že to všetko napokon dopadlo tak, ako to dopadnúť malo.
„Ďakujem ti, Myoung-soo... Budeš ho musieť vziať domov, lebo tu také veci nemôžeme nosiť, ale hneď ako sa vyliečim, bude to prvý šperk, ktorý si na seba dám“ povedala mu a pritom si ho tak trochu obzerala.  No potom sa tak trochu zarazila, keďže ešte nevedela o tom, že ich majetok sa mu podarilo získať späť.
„Ale nemal si si robiť starosti, neviem, či máme dosť peňazí na to, aby sme mohli takto utrácať, moja liečba a to ostatné... len som ti pridávala zbytočné starosti...“
„To je v poriadku, mami. Už sa nemusíš ničoho obávať, všetko je opäť v poriadku... Náš dom už čaká len na teba a ja... po skúškach, ak dopadnú dobre, tak si dám prihlášku na univerzitu...“ pochválil sa jej so svojimi najnovšími plánmi.
„Som na teba veľmi hrdá, Myoung-soo, tvoj otec nám zanechal len dlhy a to všetko, viem že to bolo pre teba veľmi ťažké a mrzí ma, že som nebola dostatočne silná, na to, aby som ti dokázala pomôcť... môžeš mi to odpustiť?“
„To je v poriadku, mami...“ skutočne sa cítil veľmi dobre a napriek všetkému neľutoval, že sa zapojil do tej nebezpečnej hry, keďže výhody momentálne prevýšili všetko to nepohodlie a on bol dokonca zamilovaný, dalo by sa povedať, že svojich milencov považoval už za svoju rodinu a bolo mu s nimi v rámci možností veľmi dobre.
A matkine slová plné povzbudenia, a to ako dobre teraz vyzerala, mu dávali nádej, že v budúcnosti na nich čaká už len bezpečný a pohodlný život, o ktorý veľmi stál, lebo si nevedel predstaviť, nič iné a matka by zrejme nebola schopná také veľké zmeny prijať. Na to bola v danej chvíli ešte príliš krehká.
„A tvoj priateľ? Ten za nami nepríde?“
Ukázala na Dennisa, ktorý sa obliekol dostatočne reprezentatívne na to, aby absolvoval hoci aj stretnutie s prezidentom.
A keďže sa sám ponúkol, že spolu s Myoung-soo pôjde do na kliniku a pozhovára sa aj s lekármi, aby sa ubezpečil, že jeho matka má všetko potrebné a že je o ňu dobre postarané, keďže on sám si nepripadal ako vhodná autorita na takúto úlohu.
Nepochybne za zmienku stálo aj to, že Daniel a Kyoung-pyo sa pustili do práce a nebolo možné ich dostať nikam inam len do kancelárie a domov.
Keďže podľa ich slov sa im práve teraz naskytla príležitosť na pomerne výnosný obchod.
„Ak chceš, tak áno...“ pripustil neochotne.
Tak trochu sa obával matkinej reakcie, keďže nikdy spolu neriešili to, že sa mu páči opačné pohlavie.
No ona to zrejme už aj tak tušila, lebo sa netvárila ktovieako prekvapene a dokonca ani pohoršene, keď Dennisa za ruku priviedol k nej, keďže počas tohto príjemne hrejivého popoludnia, návšteva prebiehala v tunajšej záhrade.
„Dobrý deň, pani Kim...“ pozdravil ju jeho milenec samozrejme úklonom hlavy, tak ako to bolo v ich kultúre zvykom.
„Dobrý deň, pán O´Neil...“ matka ho už aj zbežne poznala a pamätala si zo z obchodných stretnutí s otcom.
„Takže vy a môj syn spolu chodíte?“
„Áno, pani...“ vyhlásil zdanlivo pokojne, no Myoung-soo cítil ako mu pevnejšie zovrel ruku, no nie až natoľko, aby ho to bolelo.
Jeho matka sa na nich usmiala.
„Veľmi vám to spolu pristane, len dúfam, že budete na môjho syna dobrý, lebo v opačnom prípade budete mať dočinenia so mnou...“ vyhlásila sladkým hlasom, no zároveň prebodla mladého muža takým prísnym pohľadom, až sa Dennis takmer podvedome zachvel.
„Buďte si istá, pani Kim... že o vášho syna bude dobre postarané...“ ochotne jej to prisľúbil, no bolo na ňom vidieť, že mu nie je všetko jedno.
Myoung-soo si z matkinho prejavu nerobil ťažkú hlavu, potešilo ho, že sa postavila do obranného postoja a dúfal, že to tak trochu pomôže k tomu, aby Dennis bral ich dohodu skutočne vážne a pomáhal mu tak, ako sa na druhého podriadeného patrí.
Pretože o tejto svojej novej úlohe mal dosť dlho značné pochybnosti, bolo dobré ho trochu udržiavať v strehu, aby sa priveľmi nespoliehal na to, že mu vždy za každých okolností všetko prejde.
„Myoung-soo ja... chcela som ti ešte niečo povedať, skôr než skončia návštevné hodiny...“ povedala, keď sa opäť obrátila k nemu.
Vybrala z vrecka akúsi obálku.
„Dostala som list od tvojho otca... v obálke bol aj jeden pre teba, ja... dávam ti to, aby si sa sám rozhodol, či si to chceš prečítať, alebo nie... ja sama som ten svoj ešte neotvorila...“ priznala napokon.
Myoung-soo vzal do rúk tú obálku len veľmi opatrne, akoby ho snáď mohla spáliť.
„Tiež si rozmyslím, či to vôbec otvorím...“  strčil si ho do vrecka a netrápilo ho, či sa pokrčí alebo nie.
Na otca mal už svoj vyhradený názor a len veľmi ťažko by to mohlo tých pár slov zmeniť.