22. 12. 2014

Material boy 23. kapitola 3/3








pár: Kim Myung-soo/Dennis O´Neil (napol Američan, napol Kórejčan) a iní
varovanie: sex za peniaze, pyšný a rozmaznaný_uke, vzťah so starším mužom (pribl. o 10 rokov starším, žiadny dedo :D)
obsah:  Myung-soo (18) sa nevie zmieriť s otcovým bankrotom. Aby si udržal životnú úroveň, na ktorú bol zvyknutý,  prijme ponuku jedného z otcových bývalých obchodných partnerov a začne žiť životom vydržiavaného milenca.
Poznámka: poviedka bude vychádzať nepravidelne.

poznámka2: znie to neuveriteľne, ale očakávajte dej. :D 
+ k poviedke bol vytvorený zoznam kapitol, nájdete ho v sekcii RPS (TEST) dorama actors rps - kapitolovky, kde už nájdete všetky linky patriace k tejto poviedke.

 

  Pre Ell, Lilith, M.K.

„Ako sa darí nášmu absolventovi?“ opýtal ho Kyoung-Pyo, ktorý dnes prišiel domov pomerne skoro.
„Celkom dobre. Som rád, že si prišiel skôr... Daniel nie je doma a ani Dennis, bez vás mi je tu smutno...“ túlil sa k nemu Myoung-soo.
„O tom nepochybujem,“ usmial sa naňho jeho milenec.
„A v práci je všetko v poriadku...“ opýtal sa ho, pretože sa samozrejme zaujímal o ich obchody aj o svoju firmu o ktorej činnosti chcel byť informovaný, keďže sa mienil naučiť ako ju riadiť.
„Áno, všetko v poriadku, mal som len jednu nepríjemnú návštevu...“
Myoung-soo sa tak trochu zľakol, že jeho otec sa snáď vrátil a bude od nich ešte niečo požadovať.
„Akú?“ vyhŕkol rozrušene.
Kyoung-pyo ho upokojujúco objal.
„Neboj sa, Nič mimoriadne, len Dennisova matka sa mi prišla tak trochu vyhrážať, nie je nadšená tým, že spolu s ním opäť vstupujeme do biznisu... ale dalo sa čakať, že sa časom objaví aj ona... už začína cítiť ohrozenie a bude to ešte horšie...“
„Čo si jej povedal?“
„Povedal som jej, nech za mnou pošle svojho manžela, nech sa za ňu neskrýva a príde si so mnou vybaviť účty sám...“
Myoung-soo tou vyhliadkou nebol veľmi nadšený, ale Kyoung-pyo sa tváril, akoby to preňho vôbec nič neznamenalo.
„Bude to v poriadku, neboj sa, ja sa s nimi ešte porozprávam a ak nám budú robiť napriek, nech sa pripravia na to, že im to spoľahlivo vrátime...“  nepochybne nemal dôvod na obavy.
S Danielom rozbehli akúsi novú firmu, počas tých posledných mesiacov sa takmer ani len nestihli zastaviť a postupne si upevňovali svoju moc, pod jeho vplyvom si Kyoung-pyo mohol dovoliť viac než predtým a stával sa omnoho váženejšou osobou vo svete biznisu, keďže za ním stála Danielova rozsiahla sieť kontaktov.
„Povedal som ti to len preto, ak by ťa náhodou otravovala, aby jej radšej ani len nevenoval pozornosť, ak by sa náhodou rozhodla vyhľadať ťa...“
Myoung-soo prikývol.
„Bude na nás vyvíjať tlak, ale na to musíme byť pripravení, lebo inak by sme nemohli pokračovať v našich obchodoch. Aj ty si budeš na to musieť zvyknúť, pokiaľ budeš chcieť pracovať vo sfére financií a riadenia...“
„Pokúsim sa o to...“ vyhlásil Myoung-soo a skutočne si prial, aby raz dokázal podobné problémy riešiť s takou istotou, ako jeho milenci.
On sám si užil so svojou rodinou viac než dosť, len dúfal, že pre Dennisa takisto nenastávajú rovnako ťažké časy.
„A Dennis, už o tom vie? Hovoril si s ním?“
„Ešte nie, nemal som príležitosť mu to povedať, ale ja to zariadim, tým sa nemusíš zaťažovať...“  ubezpečoval ho mladý a nádejný podnikateľ.
Myoung-soo dúfal, že sa s tým aj Dennis dokáže pomerne rýchlo vysporiadať. Pretože bol práve teraz dosť nervózny kvôli tomu, aby všetko v jeho novom komplexe fungovalo tak ako má. A bol tým natoľko posadnutý že nevnímal takmer nič a nikoho a keby sa niekto chcel postaviť pred neho a jeho vytúžený cieľ, bolo viac než jasné, že dôjde k nepríjemnému stretu. Aspoň on to tak vnímal podľa toho, čo mal možnosť doteraz vidieť.
No zároveň tu bola opäť tá možnosť, že ho to psychicky rozhádže, a to zrejme ani jeden z nich nechcel pripustiť.
A zrejme sa toho obával aj Kyoung-pyo, pretože keď sa dvere otvorili  a do ich izby vošiel Dennis, obaja previnilo stíchli.
„Stalo sa niečo?“ opýtal sa ich.
Zrejme už dosť dobre poznal tie  pohľady.
Myoung-soo nervózne pozrel na svojho milenca.
„Nič vážne, len neskôr budem chcieť s tebou hovoriť o pracovných veciach, mal som v kancelárií istú návštevu...“
„Dobre, dobre...“ Dennis nad tým mávol rukou.
„Ale nie teraz, ja chcem sa zabávať, nevyrazíme niekam?“
„To by sme mohli...“ opatrne súhlasil Kyoung-pyo.
„Áno, aj mne by sa to páčilo...“ pridal sa aj Myoung-soo.
„Tak dobre, môj obľúbený bar, dnes večer... skrátka sa pripravte a ideme...“ povedal im a šiel sa do svojej izby prezliecť.
Nočný život už  na nich čakal.
Myoung-soo bol nadšený tým, že bude môcť byť medzi ľuďmi a užívať si obdivné pohľady, ktoré však nemohli byť ničím iným len tichým obdivom, keďže jeho partneri naňho vždy pri takýchto príležitostiach dávali dobrý pozor.