22. 6. 2015

Hračka 10. kapitola 2/3






Hračka
pár: Rain/Uhm Tae-woong
varovanie: vydržiavaný milenec, hračka, podriadený domáci maznáčik
obsah: starší manažér veľkej spoločnosti  Tae-woong (40), tichý a v súkromí dosť uzavretý človek, stretáva mladíka, (18) menom Rain, prostredníctvom istej sprostredkovateľkej zoznamovacej agentúry, pre klietov so špeciálnymi požiadavkami. 
Rain sa po vzájomnej dohode stáva jeho "hračkou".



Ako sa zachvel počas každého jedného z tých úderov. A Bol fascinovaný tým, aké príjemné bolo prežívať tento okamih spolu s pánom, ktorý sa mu neprestával prihovárať.
A keď bol napokon prudko otočený späť a opäť na svojom mieste v jeho náručí, vrhol sa na jeho pery.
Neľútostne a takmer kruto si uzurpoval svojho pána len a len pre seba, spokojný s tým, ako pekne sa mu podarilo všetko podať.
A takisto aj s tým, že pán sa naňho skutočne nehneval, len si užíval svoju nadvládu nad ním a on mu to rád umožnil.
Len veľmi pomaly sa odpútaval od toho pocitu, spojeného s blízkosťou pánových pier s jeho dotykmi, ktoré boli preňho tou najvyššou odmenou.
***
Počas tých dvoch týždňov, keď svojho Tae-Woonga postupne pripravoval na možnú dohodu s pánom Midorimom a aj on sám zvažoval všetky možnosti plynúce z toho spojenia, bol pán vskutku veľmi dobre naladený, nenaliehal, čakal, kým s tým pán príde sám a nechal ho, aby si to s pánom Midorimom vydiskutoval a pripravil si pôdu na ďalšie vyjednávanie, pretože vedel, že Tae-Woong z neho dostane viac, než by sa to podarilo jemu.
On sa zatiaľ oňho dobre staral, slúžil mu a dával si dobrý pozor na to, aby celú túto záležitosť považoval za prospešnú a nestaval sa k nej negatívne, postavil pána do centra svojej pozornosti a dával mu pocítiť, že je preňho jedinou osobou,  o ktorú skutočne stojí.  
A jeho trpezlivosť bola napokon koncom týždňa odmenená, pretože pán prišiel s Midorimom. Práve, chystal pre pána relaxačnú masáž, ktorú nepochybne bude potrebovať po jednom z tých náročných pracovných týždňoch.
Rain okamžite zaujal nacvičenú pozíciu, ostal sedieť na mieste s hlavou sklonenou a čakal, kým mu jeho pán dovolí, aby privítal návštevu.
Dodržiavanie pravidiel nikdy nebolo také vzrušujúce, ako teraz, keď dúfal, že sa veci konečne posunú viac dopredu.
„Poď k nám, Rain...“ pozval ho napokon Tae-Woong, potešený jeho reakciou na ich príchod.
„Áno, pane...“
Rain sa pomaly a elegantne presunul k nim.
„Dobrý deň, pán Midorima...“ pozdravil jedinú osobu, ktorá mala kľúč k jeho návratu medzi privilegované osoby.
Čo však neznamenalo, že túžil po ťažkej práci a potom, aby musel v podniku tráviť celé dni a noci. Chcel len svoje miesto, no nič to nemenilo na tom, že túžil po ľahšom a bezstarostnom živote.
Samozrejme takmer nahý, len v čiernych tesných boxerkách, keďže mal v úmysle urobiť erotickú masáž, so všetkým, čo k tomu patrilo.
Narovnal sa a dával svojím postojom najavo, že je ochotný vo svojom pláne pokračovať, ak si to páni budú priať.
„Ahoj, Rain...“
Pocítil Midorimovu ruku na svojom pleci.
Nič viac si nedovolil, no vyzeralo to tak, že je spokojný, aspoň on to tak čítal v jeho očiach a nemal dôvod o tom už ani len viac pochybovať, keď počul ako Tae-Woong povedal: „Dospeli sme k dohode... Opäť sa staneš dedičom spoločnosti... A budeš si môcť užívať všetky privilégia s tým spojené, pokiaľ sa budeš aj naďalej venovať len mne ako svojmu pánovi a pánovi Midorimovi, ktorého som sa rozhodol po určitom zvážení a za istých podmienok, ktoré on takisto po dlhšom uvážení prijal, prijať ako tvojho druhého pána...“
Rain prikývol len veľmi opatrne a tváril sa, akoby mal tak trochu obavy z toho, že to napokon takto dopadlo.
 „Zatiaľ samozrejme len na skúšku...“ dodal Tae-Woong.
A Rain to považoval za správne, keďže bolo nutné vyskúšať si, ako to oni dvaja zvládnu. Preňho to nebol problém, zvládol by ich hravo oboch a mal v úmysle ich natoľko zamestnať, že ani len nepomyslia na to, že by si zaobstarali inú hračku.
„Rozumiem, pane...“ pridržiaval sa svojho pokoja a snažil sa priveľmi nedávať najavo vzrušenie spojené s druhým obradom a s oslavou, ktorá bude nepochybne nasledovať.
No práve teraz bolo nevyhnutné ponúknuť im to, čo si pripravil.
Už len preto, že si dal tú námahu, aby všetko pripravil.
„Ja... mal som v úmysle, ponúknuť vám erotickú masáž a... všetko s tým spojené... ak by ste teda...“ pozrel najprv na svojho pána, potom tak trochu s obavami na Midorimu.
Ďalej pokračoval v tejto hre, aj keď bolo viac než zjavné, že ich chce obslúžiť oboch.
„Áno, Rain, samozrejme, že máme záujem...“ povedal pán Tae-Woong a Midorima už len dodal.
„Bude pre mňa potešením, vyskúšať si to... “  a bližšie mu popísal erotickú hru, ktorú by si k tomu ešte prial.
Navrhol, že budú obaja akoby zákazníkmi masážneho salónu a on Rain, bude pomerne neistý mladý masér, od ktorého chcú omnoho viac, než by malo byť uvedené v ponuke.
Nuž bolo viac než očividné, aký to bude mať scenár a Rain cítil ako ho to len utvrdilo v tom, že pán Midorima bude pre ich vzťah prospešný.
Pripravil ešte pár drobností a dokonca sa aj obliekol, aby tomu dodal dôveryhodnosť.
A nechal priniesť aj druhé lôžko, kým sa oni pripravovali na toto nové rozptýlenie, pustil hudbu a uviedol ich do svojho salónu ako klientov.
Privítal ich, miernym úklonom a povedal im pár bežných pokynov, znel pritom dosť nervózne, akoby bol vskutku novým zamestnancom, na ktorého toho jeho šéf naložil viac než dosť.
Bol mladý začínajúcim masérom, ktorý sa len nedávno zamestnal, nesmelým a tak trochu zakríknutým, čo bola preňho dosť výzva, no rád hral aj takéto roly, obzvlášť na želanie svojich pánov, ktorým nedokázal odoprieť to potešenie.  
 Oboch ich uložil na miesta, ktoré bolo pre nich určené.
Tae-Woong sa obrátil na chrbát.
A on pomaly a pozvoľna pokračoval najprv len s bežnou uvoľňujúcou masážou.
No zároveň na sebe  pocítil ruky druhého klienta, ktorý vstal zo svojho lôžka.
„Pane, ľahnite si, prosím, môj kolega príde o chvíľu...“  pokračoval samozrejme v dohodnutom scenári, aj keď samozrejme nikoho neočakávali.
„Ty sám nás oboch obslúžiš...“ pošepol mu.
A Pán Midorima on samozrejme chcel byť tou osobou, ktorá sa ako prvá odváži, mladého muža prekvapiť mimoriadne smelou žiadosťou. 

poznámka: plánujem, že Hračka bude mať zhruba tak dokopy  cca 15. kapitol. Ešte sa samozrejme vrátime k Young Hwa a doriešime to, čo sa s ním stalo...  A samozrejme aj Rainova sestra, by sa mala vyskytnúť... :D No pomaly už začnem pracovať skôr na uzatváraní deja...  Nuž maximálne, ale dôjdem po tých 20, keby náhodou sa ešte vyskytlo niečo, čo by otvorilo nejaký problém... Inak som si istá, že aj z tejto poviedky bude fajná kniha :D (v budúcnosti)