29. 6. 2015

Hračka 10. kapitola 3/3

Hračka
pár: Rain/Uhm Tae-woong
varovanie: vydržiavaný milenec, hračka, podriadený domáci maznáčik
obsah: starší manažér veľkej spoločnosti  Tae-woong (40), tichý a v súkromí dosť uzavretý človek, stretáva mladíka, (18) menom Rain, prostredníctvom istej sprostredkovateľkej zoznamovacej agentúry, pre klietov so špeciálnymi požiadavkami. 
Rain sa po vzájomnej dohode stáva jeho "hračkou".




„Ale, pane... to predsa...“ namietol rozhorčene a pokúsil sa dostať z jeho zovretia. No namiesto toho, aby sa mu to podarilo, cítil ako jeho ruky skončili za chrbtom.
„To nejde, nepôjde to... pane, to predsa...“ nariekal ďalej.
„Len pokojne, chlapče, len sa neboj, bude to v poriadku, ešte budeš sám o to prosiť...“  pokračoval Midorima neúprosne.
Bol odtisnutý trochu ďalej od stola a pokúšal sa vymaniť z pevného zovretia.
„Máte pravdu, pane, bola by škoda, nevyužiť takúto príležitosť...“ Tae Woong sa pomaly nadvihol.
Rain pocítil jeho ruky na svojom rozkroku, cítil ako bol zrazu hladený, stláčaný a nemilosrdne dráždený.
„Pane, nie, ach... pane...“
Tlmene zalapal po dychu.
Starší muž naňho hľadel s túžbou, ktorá sa nemohla vyrovnať ničomu inému. A Rain vedel, že si želá, aby ho mohol zlomiť.
Opäť si ho podrobiť svojej vôli a aj on cítil to šťastie, ktoré bolo spojením medzi nimi, to puto medzi pánom a otrokom, ktoré obaja rešpektovali a ctili.
„Pane, nie... pane...“ ešte raz sa márne pokúsil vyslobodiť, no keď Tae-Woong pomaly vzal do úst jeho pravú bradavku, nežne ju okusoval, dráždil, vydral sa z jeho hrdla slastný ston, oprel sa o druhého muža a prestal vzdorovať, pod vplyvom sladkého dráždenia, ktoré akoby nemalo konca, a keď Midorima pustil jeho ruky a pritlačil ho bližšie k stolu, cítil ako jeho telom prebehol ten dobre známy impulz.
Bol v ňom, prudko a neúprosne si vzal všetko, čo potreboval a on cítil spokojnosť, ničím nenahraditeľnú istotu, že bol práve ponížený svojím druhým pánom a užil si každý jeden okamih, svojej prehry tak, akoby bola jeho víťazstvom.
 „Si pripravený?“ opýtal sa ho jeho pán, keď po ich dôkladnom uspokojení, dokončovali tú poslednú časť ich vzájomného spojenia.
Kľačal na kolenách pred svojím druhým pánom a prijímal od neho znamenie ich spojenia. Cítil ako položil ruku na jeho obojok a zvolil si svoj vlastný rituál na to, aby ho prijal. A bol pri ňom aj Tae-Woong aj jemu prisahal svoju vernosť a úctu, potvrdzoval staré sľuby a vytváral nové, ktoré boli preňho prísľubom rozkoše a spokojného života.
Kľačal pri nich na kolenách, trpezlivo čakal, na ich dotyky, pohladenia, na tie jemné ubezpečenia toho, že im patrí a nikdy viac nebude z ich služieb prepustený.
„Som váš...“ vyhlásil spokojne a vrátil sa do objatia k svojim pánom. Sedel pri nich a prijímal všetko, čo mu boli ochotní poskytnúť.
***
„Toto mi podpíš...“ povedal mu pán Midorima napokon.
Bol v jeho kancelárii.
Oblečený ako mladý dedič a pripravený na to zohrať úspešne až do konca svoju úlohu, ktorej súčasťou bolo aj opätovné stretnutie so sestrou.
Pán Midorima ho dobre pripravil a aj keď mal o tomto stretnutí isté pochybnosti, poslúchol jeho radu a tentoraz sa už skutočne zveril do jeho rúk.
A bolo nutné, ešte vybaviť nejaké formality týkajúce sa jeho formálneho zastupovania a prevodu akcií.
Všetko si to dobre pozrel, podpísal a posunul smerom k nemu.
„Bude to vybavené do troch dní, komplet všetko, no už teraz, môžeš sám seba opäť nazývať dedičom...“ potvrdil mu, že to po čom tak veľmi túžil sa stalo skutočnosťou.
Mal späť svoje miesto.
Bol opäť úplný a cítil sa skutočne skvele pri predstave, že sa opäť vrátil späť k tomu, čo bolo vždy príjemnou súčasťou jeho života.
„Budete tu so mnou, pane?“ opýtal sa predstierajúc úplnú pokoru.
„Áno, počas celého stretnutia ťa nespustím s očí...“ prisľúbil mu starší muž, s ktorým mal dnes stráviť celý deň, keďže Tae-Woong mal nejaké povinnosti vo svojej firme, a práve teraz ho nepotreboval, druhý pán mal v úmysle venovať mu všetku svoju pozornosť a postarať sa o to, aby sa počas toho obdobia, keď bude manažér Tae-Woong vybavovať svoje záležitosti nenudil.
„Ďakujem vám, pane...“ hlesol spokojne a bol  pripravený mi jeho starostlivosť oplatiť rozkošou, ktorá ho pripraví o možnosť myslieť a prinúti ho zabudnúť na všetko ostatné.
No keď sa otvorili tie dvere a jeho sestra vošla dovnútra, náhle stuhol a zdalo sa mu, aby sa všetko, čo ho sa obával naraz vrátilo späť.
No bol to len okamih, lebo ona sa naňho len usmiala a povedala: „Rada ťa opäť vidím... Rain...“ nepoužila jeho pravé meno, neoslovila ho ako brata, ale v jej pohľade, aspoň nebolo toľko nenávisti ako predtým.
„Som rád, že si prišla...“ oslovil ju a pozdravil kývnutím hlavy.
Podobala sa na matku čoraz viac, spoznával ju v jej pohľade, v jej úsmeve.
„Ja tiež, po dlhom čase sa opäť stretávame... nebudeme viac hovoriť o minulosti, ja rozhodla som sa, že o istých osobách, ktoré skomplikovali náš život viac hovoriť nebudeme, ja osobne sa už dívam len do budúcnosti...“
„Aj ja sa o to snažím...“ vyhlásil spôsobom, tak odlišným od toho, ako zvyčajne komunikoval, no s ňou to inak nešlo.  Nevedel ani akoby sa v jej prítomnosti mal správať, aj keď bol na to pripravovaný, zrazu sa mu zdalo, že všetko je úplne inak, a nebolo také ľahké byť opäť blízko nej, takmer si prial, aby mali tú záležitosť už raz a navždy za sebou.
 „Pokojne si obaja sadnite, máme toho ešte veľa pred sebou...“ povedal pán Midorima.
Rain automaticky poslúchol a aj jeho sestra napokon zaujala ponúkané miesto.
Prišla Midorimova sekretárka s kávou a občerstvením a on opatrne siahol na svoju šálku.