25. 6. 2015

Rodinné tajomstvo 16. kapitola 2/3

názov:  Rodinné tajomstvo
pár: Kim Myoung-soo/Jung Kyoung-ho
varovanie: dráma, temné, drsnejšia vec, nedobrovoľný sex, zneužitie moci
obsah: Myoung-soo začína žiť v novej pestúnskej rodine, pomerne dobre situovanej, otec rodiny má dobrú prácu, jeho manželka je doma a stará sa o malú dcérku, starší syn študuje na univerzite, a aj Myoung-soo sa hneď na začiatku dostáva do dobrej školy a oproti tomu v akých podmienkach žil predtým, to vyzerá tak, že sa jeho situácia veľmi zlepší...
No čoskoro zistí, že jeho prvý dojem nebol práve najlepší... Zisťuje, že všetko ani zďaleka nie je tak ako sa zdá...
Pán domu oňho postupom času začne javiť záujem, ktorý mu nie je  nepríjemný a keď za ním jednej noci príde do jeho izby Myoung-soo s hrôzou zisťuje aká je jeho skutočná úloha v tejto rodine...

 poznámka: na dnes je to všetko keďže po hadičke mám trochu ehm... otrasený žalúdok a po tej injekcii sa mi chce spať... akurát tak... 

 

 pre ell.


Spal dlho.
Bez snov a iných komplikáciách, dovolil sám sebe všetko vypnúť a dopriať sám sebe dostatok priestoru na oddych.
Nikam sa neponáhľal a nič neriešil, ani si nezapol počítač,ani mobil, ani neskontroloval maily, len sa pomaly dal do poriadku, obliekol a približne okolo obeda zamieril do jedálne. Na svadbe toho veľa nezjedol vďaka svojim náladám, nepochybne preto ho pohľad na starostlivo pripravený stôl doslova prebral k životu.
Pán Jung, ako vždy vstal pomerne skoro a už sedel za stolom, keď tam prišiel on. Prechádzal si popoludňajšie novinky a on ho pozdravil takmer nepatrným kývnutím hlavy, zaujal svoje miesto.
Siahol na misku s ryžou, ktorú mienil skombinovať s mäsom a podobnými záležitosťami, na ktoré mal práve teraz chuť.
Mladí už boli preč, včera odišli na svadobnú cestu a bolo na nich vidieť nadšenie, dokonca aj Min sa upokojil a viac-menej vyzeral takmer, akoby chcel všetkých nakaziť svojim znovunadobudnutým optimizmom. Myoung-soo si spomenul na to, ako mu počas rozlúčky pošepol: „Poslúchaj, braček...“  Jeho objatie bolo presne také, ktoré zodpovedalo tomu, čo považoval za čisto rodinné. Čo naňho pôsobilo pomerne dobre.
„Chystáte sa dnes niekam?“ opýtal sa pána Junga.
„Dnes mám voľno...“ povedal mu  takým tónom, akoby chcel naznačiť, že dnes môže byť celý len a len jeho. Čo by bol ochotný prijať, po včerajšom rozhovore mu bolo na duši ľahšie, aj keď v podstate nič nedosiahol, už len to, že spolu hovorili otvorene, považoval za dobrý spôsob, ako sa k nemu dostať bližšie.
„A pani Jungová?“ chcel si byť istý, že sa tu práve teraz neobjaví, ani nevedel prečo, no jej prítomnosť ho práve teraz dosť znepokojovala, obzvlášť preto, že už možno aj vedela, že pátral po Tieňovi, že vyzvedal a nebolo mu to príjemné, aj napriek tomu, že mu to priamo nevyčítala.
„Ešte spí...“ povedal takmer, akoby za tým bolo niečo viac, Myoung-soo v jeho tóne postrehol opäť istú mieru uzavretosti, ktorá zrejme znamenala, že nejde len o obyčajný spánok.
Možno to bola príležitosť na to, aby sa pustil do niečoho sám, no myslel si, že skôr ide o skúšku, ktorá by ho opäť mohla zahanbiť, preto potlačil tú myšlienku, že by sa nenápadne mohol dostať do jej blízkosti. Netúžil potom byť prichytený, chcel pokračovať v podpore svojej dôveryhodnosti.
„Tomu veľmi dobre rozumiem, aj ja som sa po včerajšku ledva prebral...“ vyhlásil takmer bezstarostne.
„Áno, bolo to náročné...“ súhlasil s ním pán Jung,  potešený jeho reakciou na túto menšiu provokáciu z jeho strany.  
Myoung-soo si vzal paličky a pustil sa do jedla. Po prianí dobrej chuti, nebolo ťažké venovať sa tejto pomerne príjemnej činnosti, vzhľadom na to, že  jedlo u Jungovcov bolo to najlepšie, aké mal doteraz možnosť ochutnať.
Na Shin-Woo sa nepýtal, predpokladal, že má svoj vlastný program, na ktorý jej rodičia skutočne veľmi dbali, aj keď si všimol, že pán Jung sa dcére veľmi nevenuje, takmer akoby preňho istým spôsobom neexistovala, čo by ho za bežných okolností znepokojovalo, no možno to bolo tak najlepšie.
Najedol sa v pokoji spolu so svojím milencom a popritom uvažoval, o čo presne by mal záujem. Po svadbe bol dosť unavený, pretože ho len tak ľahko nepustili z kola, dievčatá z ich okruhu príbuzných a z rodiny nevesty, tvrdili, že je strašne zlatý...  mu takmer nedali vydýchnuť, keď bol zrazu zapojený do tanca, nemal takmer ani chvíľu pokoja.
Dostal aj pár pozvaní, ktorých sa pomerne elegantne zbavil. Našťastie to nebolo až také ťažké, no čiastočne mu to aj lichotilo a keby nemal iné záujmy, nepochybne by si mal z čoho vyberať. Ani chlapci tam neboli najhorší, no radšej sa k nim priveľmi nepribližoval, nebol ešte pripravený na to, aby si skomplikoval život, aspoň nie ďalšou osobou, ktorej by pán Jung nepochybne pripravoval peklo na zemi. Stačilo mu to čo urobil naposledy, nebol pripravený tomu opäť čeliť a zatiaľ ani nestretol nikoho, kto by za to stál, nikoho, kto by mu nahradil to, čo prežíval v rukách svojho komplikovaného milenca.
„Neviem, ja chcel by som len tak relaxovať... možno vo vírivke, a tak...“ mierne sklopil zrak, keď o tom hovoril, a dodal ešte: „ potom si večer pozrieť nejaký film, urobiť pukance a ničím vážnym sa nezaoberať,“ vyhlásil napokon, najlepšie by bolo preňho si po príjemnej vodnej masáži,  pozrieť nejaký film, možno si posedieť nič nerobiť len oddychovať, byť dnes lenivý a nemusieť sa o nič starať, predtým než opäť prídu na rad ďalšie školské dni.
„Rád sa k tebe pridám... Samozrejme, ak súhlasíš?“  opýtal sa ho pán Jung.
No nenútil ho k tomu, dával mu na výber, čo bolo preňho ešte horšie, lebo nemal v úmysle ho odmietnuť.