14. 10. 2015

Rodinné tajomstvo 23. kapitola 2/3






názov:  Rodinné tajomstvo
pár: Kim Myoung-soo/Jung Kyoung-ho
varovanie: dráma, temné, drsnejšia vec, nedobrovoľný sex, zneužitie moci
obsah: Myoung-soo začína žiť v novej pestúnskej rodine, pomerne dobre situovanej, otec rodiny má dobrú prácu, jeho manželka je doma a stará sa o malú dcérku, starší syn študuje na univerzite, a aj Myoung-soo sa hneď na začiatku dostáva do dobrej školy a oproti tomu v akých podmienkach žil predtým, to vyzerá tak, že sa jeho situácia veľmi zlepší...
No čoskoro zistí, že jeho prvý dojem nebol práve najlepší... Zisťuje, že všetko ani zďaleka nie je tak ako sa zdá...
Pán domu oňho postupom času začne javiť záujem, ktorý mu nie je  nepríjemný a keď za ním jednej noci príde do jeho izby Myoung-soo s hrôzou zisťuje aká je jeho skutočná úloha v tejto rodine...



***
Po istom čase...
Myoung-soo bol  opäť na pláži a venoval sa popíjaniu chladeného jahodového nápoja. Mal za sebou pár pokojných dní, pár dní plných milovania a objavovania, na ostrove sa už celkom dobre vyznal a cítil sa tu veľmi dobre.
Počasie bolo výborné a on trávil čas v príjemnom tieni, potom ako sa do sýtosti vybláznil v mori.
Všetko bolo skvelé, až na to, že Kyoung-Ho tu s ním opäť nebol, lebo pani Jungová mu napísala, aby sa jej čo najskôr ozval.
Dostal dovolenie ísť sám, čo ho čiastočne aj potešilo, keďže svojím spôsobom potreboval aj priestor sám pre seba. Aj keď po určitom čase mu samozrejme opäť chýbala milencova spoločnosť a tešil sa aj na to, ako sa k nemu pridá.
Toto ráno však bolo preňho aj zdrojom istého napätia, lebo sa obával, že ich odtiaľ pani Jungová bez milosti odvolá skôr než mali v pláne, aj keď aj ona bola na dovolenke pre zmenu na ostrove Bali spolu so Shin Woo a Young Hwa, vyrazili pred pár dňami a podľa jeho malej sestričky sa tam mali vynikajúco, tvrdila, že aj mama sa upokojila, povedala, že Young Hwa jej rozpráva o kvetinkách, že o nich vie tak veľa a ona sa chce všetko naučiť. Matkin milenec sa očividne veľmi snažil zblížiť s jej dcérou. No nevedel čo všetko by ešte mohla mať v pláne, nevyzeralo to tak, že by sa plánovala zmieriť so svojím manželom, práve naopak, vždy keď sa im ozvala ich komunikácia bola čoraz horšia a horšia a potom už len kričali takmer bez prestávky a nič viac.
Myoun-soo sa snažil do toho nemiešať a nezdržiavať sa vtedy v blízkosti svojho podráždeného milenca.
Zvyčajne sa šiel prejsť, prípadne sadnúť si dolu do baru a počúvať hudbu. Bolo to tak najlepšie, nechať ich osamote, a nedovoliť, aby mu to opäť prerástlo cez hlavu. Práve teraz si zvolil tú príjemnejšiu alternatívu, spokojné leňošenie na pláži, pitie sladkého drinku a pozorovanie okolia.
A dalo by sa povedať, že si neprial nič viac, než ešte nejaký čas zotrvať v tejto pozícii.
Myoung-soo bol dnes mimoriadne lenivý.  
Dnes nemal náladu na žiadne objavovanie, ani na činnosti spojené so skúmaním ostrova, väčšinu toho už stihol vidieť, urobil snáď milión fotiek a všetko to posiela Shin Woo, ktorá mu na oplátku posielala tie ich.
Pani Jungová na nich vskutku vyzerala veľmi spokojne a usmievala sa, nie tým predstieraným spôsobom, ale tým skutočným úsmevom, pôsobila tam omnoho mladšie a bezstarostnejšie a prial si, aby jej to aj vydržalo.
Čo ani zďaleka nezodpovedalo tomu, ako sa správala a pôsobila počas tých dní, keď sa rozhodla ich kontaktovať pomocou hotelovej recepcie.
Nepochybne preto, aby pánovi Jungovi pripomenula, že s ním ešte ani zďaleka neskončila. Čo sa jasne odzrkadľovalo aj na tvári jeho milenca, ktorý sa za ním opäť tak ako to mal v takýchto prípadoch vo zvyku prišiel, keď mal celú tú záležitosť už za sebou.
„Bolo to veľmi zlé?“ opýtal sa ho Myoung-soo.
„Nie, ani nie, ale pôvodný plán už neplatí, kontaktovali sme svojich právnikov a začne sa rozvodové konanie, to je všetko... ani ona ani ja si viac nebudeme s ničím robiť starosti...“
„Naozaj to tak chceš?“
„Áno, vyhlásil Kyong-Ho sebaisto...“
„Aj napriek tomu, že má...“
„Už ho nemá, podarilo sa mi ho získať, po toľkých rokoch, bol konečne zničený...“  vyhlásil takmer šeptom a bolo na ňom vidieť, že je na to hrdý.
„Ako sa ti vlastne...“
„Povedzme, že sú isté osoby, ktoré sú ochotné za istú protislužbu urobiť to, čo je potrebné...“
„Tak preto je pani Jungová taká...“
„Áno, preto, už ma nemá vo svojej moci, je pre ňu ťažké sa s tým zmieriť...“ pripustil pán Jung viac než ochotne.
„Dosiaľ som ti to ešte nepovedal, lebo som ťa tým nechcel zaťažovať... aj tak nám už dosť kazí náš spoločný čas...“
„A kde vlastne bol?“ zaujímal sa.
„U jednej dobrej priateľky, ktorá... bola donútená mi ho vydať do tých správnych rúk...“
Myoung-soo nechcel vedieť ako presne sa mu to podarilo, predpokladal, že nešlo o nič príjemné.
„Takže už bude všetko v poriadku? Už sa viac nebudete hádať?“
„Nie, nebudeme... všetko ostatné pokračuje tak, ako sme sa na tom dohodli...“