23. 10. 2015

Rodinné tajomstvo 24. kapitola 2/3





názov:  Rodinné tajomstvo
pár: Kim Myoung-soo/Jung Kyoung-ho
varovanie: dráma, temné, drsnejšia vec, nedobrovoľný sex, zneužitie moci
obsah: Myoung-soo začína žiť v novej pestúnskej rodine, pomerne dobre situovanej, otec rodiny má dobrú prácu, jeho manželka je doma a stará sa o malú dcérku, starší syn študuje na univerzite, a aj Myoung-soo sa hneď na začiatku dostáva do dobrej školy a oproti tomu v akých podmienkach žil predtým, to vyzerá tak, že sa jeho situácia veľmi zlepší...
No čoskoro zistí, že jeho prvý dojem nebol práve najlepší... Zisťuje, že všetko ani zďaleka nie je tak ako sa zdá...
Pán domu oňho postupom času začne javiť záujem, ktorý mu nie je  nepríjemný a keď za ním jednej noci príde do jeho izby Myoung-soo s hrôzou zisťuje aká je jeho skutočná úloha v tejto rodine...



Myoung-soo súhlasil, že na ňu dozrie.
Po odchode pána Junga si pozrel televíziu, prešiel aj správy na internete, no nenarazil na nič, čo by sa týkalo priamo ich rodiny.
Kyoung-Ho zrejme opäť využíval svoj vplyv na to, aby isté veci ututlal, skúsil ešte meno Young Hwa, ako tú poslednú možnosť a tentoraz z menším úspechom.
Mladý muž menom Young Hwa bol hospitalizovaný v jednej z B, zotavuje sa zo zranenia hlavy, ktoré utrpel počas  jazdy na bicykli.
Žiadne ďalšie podrobnosti nie sú známe.
Bola to len krátka a takmer neviditeľná zmienka uvedená absolútne na okraji. Myoung-soo okrem tejto krátkej správy nezistil nič ďalšie, predpokladal, však že nešlo o žiadnu jazdu na bicykli, ale o mileneckú hádku, ktorej dôsledkom bolo zrejme to, že pani Jungová bola oficiálne zatknutá.
Aspoň to usudzoval z toho, čo mal možnosť počuť, aj keď mu to pán Jung dosiaľ nepotvrdil a nebolo by vhodné ho k tomu nútiť, keď bol v takejto nálade. Nepochybne to bola záležitosť, o ktorú sa s ním podeliť nechcel, keďže sa zrejme chystal veci riešiť po svojom a nechcel, aby si Myoung-soo o ňom vytvoril zlú mienku.
Predpokladal, že sa chystá všetko zahladiť jedným z tých svojich trikov a čím menej o tom bude vedieť, tým lepšie.
Myoung-soo preto ďalej sledoval náhodný film, ktorý si vybral, občas sa šiel pozrieť na Shin Woo, ktorá našťastie spala pomerne pokojne.
Zaujal ho osud akejsi unesenej ženy, ktorá nedobrovoľne cestovala s dvomi mužmi, no aspoň trochu popočúval angličtinu, keďže jazyky vskutku neboli jeho silnou stránkou, považoval to za vhodný spôsob ako zabiť čas.
 Zvuk otvárania dverí sa ozval až niekedy okolo polnoci, keď mu už pomaly začínala klesať hlava.
Pán Jung sa vrátil späť do hotelovej izby, bol sám a netváril sa veľmi prívetivo.
Myoung-soo okamžite vstal.
„Potrebuješ s niečím pomôcť?“
„Nie, nepotrebujem... Jedol si?“
Prikývol, hoci vskutku na jedlo ani len nepomyslel, no nechcel mu zbytočne pridávať starosti.
„A pani Jungová?“
„Ešte bude musieť zotrvať vo vyšetrovacej väzbe...“  pošepol mu pán Jung.
„To ma mrzí, ale bude v poriadku? Zariadiš to, aby...“ nechcel, aby sa Shin Woo kvôli tomu trápila a aj jeho samého osud pani Jungovej zaujímal, aj napriek tomu, že spolu nevychádzali práve najlepšie, dokonale rozumel výhradám, ktoré mala voči svojmu stále ešte manželovi.
„Áno, o všetko sa postarám...“
Pán Jung si ho opäť pritiahol do objatia.
„Mrzí ma, že som ti nemohol povedať viac, no je pre teba najlepšie, ak ostaneš mimo tejto záležitosti... povedzme, že pani Jungová už aj tak ťažko nesie stratu svojho listu...“
Myoung- soo sa nechal odprevadiť do izby, no nič viac sa medzi nimi nestalo, lebo Shin Woo bola s nimi a nepochybne by niečo také len ťažko vysvetľovali, ak by sa náhle prebudila, no aj tak si pán Jung ukradol pár bozkov, ktoré mu jeho mladý milenec ochotne venoval.
***
Kyoung-Ho

Chcel ho zabiť.
Keď ho tam videl v tej nemocnici, ako si s úsmevom kladie poznámky a ako vyjednáva, čo by ešte mohol dostať, ak sa rozhodne nepodať oznámenie na jeho manželku, ho rozzúrilo takmer do nepríčetnosti.
Keby nebol zranený, Kyoung-ho by mu rád ešte pridal, aby si zapamätal, čo to znamená dráždiť ho takýmto spôsobom.
To, že manželkin milenec potrebuje lekciu bolo viac než zjavné, no bolo nutné počkať na vhodnú dobu a získať k tomu aj jej súhlas. Čo sa mu nepodarilo až do takej miery, ako dúfal.
Čo však nebolo vôbec jednoduché, lebo jeho manželka bola zdrvená a nešťastná, absolútne vyvedená z miery tým, že sa jej hračka dokázala vzoprieť a využiť jej momentálnu slabosť.
No ona ho aj tak nechcela dostať zo svojho života, aj keď jej navrhoval aj túto možnosť tvrdila, že ho miluje a že si želá, aby aspoň on ostal s ňou. Čo však nebolo z druhej strany prijaté s pochopením a milý Young Hwa sa začal obzerať po iných možnostiach.
Čo vyústilo do prudkej hádky, ktorej dôsledkom bolo to jeho slávne zranenie, z ktorého práve teraz túžil ťažiť.
Kyoung-Ho strávil noc premýšľaním o tom, ako by s ním mal naložiť bez toho, aby svojej manželke spôsobil zbytočné utrpenie. On sám by už vedel, ako sa o hračku, ktorá sa rozhodla vzoprieť svojej panej postarať, no ona trvala na tom, že varovanie bude stačiť. 

Všetko teraz záviselo od toho, ako sa v konečnom dôsledku zachová on a čo všetko si ešte voči svojej panej dovolí.