31. 12. 2012

Alfa pár





 Fandom: Teen wolf

 pár: Stiles/??
 varovanie:17+
 poznámka:   
Toto je nateraz predposledná pridaná časť z akejkoľvek poviedky na tomto blogu, (pridám ešte zajtra jednu stranu k STAR TREK FF) keďže mi oficiálne po zajtrajšku začína skúškové a počas skúškového nepíšem. :/
Keďže sa budem musieť začať učiť a mám ešte písať jednu seminárku z literatúry. Čiže po zajtrajšej poslednej aktualizácii, bude asi tak mesačná pauza. (prípadne kým neurobím všetky skúšky, ktoré budem mať, odhadujem to asi tak na mesačnú pauzu, keďže je krátke skúškové a celkovo je to všetko dosť divné.
Budem pridávať len malé články o tom, ako sa mi darí.  








Na druhý deň sa Stiles prebudil vo svojej posteli. Pamätal si len na to, ako si alfa prevzal tú neznámu vec. A potom sa už len na to, že sa prebral vo svojej posteli, keď mu ráno zvonil budík. Bolo to vskutku zvláštne. Scott predsa až také problémy nemal a keď bol v ľudskej podobe pamätal si, čo sa s ním dialo, ale Stilesovi sa akosi vymazala z hlavy celá predchádzajúca noc. Nevedel, či u toho šialenca spali, alebo nie, ani to ako sa dostal domov, čo ho začínalo dosť znepokojovať. A ďalšie prekvapenie naňho čakalo v sprche, počas umývania sa dotkol akejsi zvláštnej odreniny na chrbte. Také veci by sa mu mali ako vlkolakovi zahojiť rýchlejšie, táto však bola akási iná než tie, na ktoré bol zvyknutý. Presunul sa k zrkadlu a netrpezlivo ho nastavoval tak, aby sa na to mohol pozrieť.

Pripomínalo mu to nejaký symbol a akosi sa mu zamarilo, že niečo také už videl v BEŠTÁRI. Zobral si svoj mobil a odfotil to. Potom už na seba len rýchlo hodil nohavice a presunul sa k počítaču. Na jednej strane naozaj po starostlivom prezeraní našiel ten zvláštny symbol. Bolo to spojené do akéhosi kruhu a pomerne zaujímavé ako tetovanie, ale v jeho prípade nadobúdalo krvavo červenú farbu. Podľa toho, kde to bolo zaradené sa to týkalo vlkolakov.

Obrázok, ktorý sa nachádzal pod ním, nebol ani trochu optimistický. Lovec prebodával vlkolaka s takouto značkou a druhý vlk, mal výraz, ktorý sa dal aj bez prekladu pochopiť ako najvyššia forma utrpenia, zmiešaná s desivou zúrivosťou. To zviera bolo priam šialené od bolesti. Autor to vystihol natoľko, až sa striasol len pri pomyslení, že by nejaký lovec objavil toto znamenie na jeho chrbte.

„Dvaja sú jednoznačne pár, ale čo... Ja predsa nikoho takého... Počkať...“

Spomenul si, že Derek ho predstavil ako svojho partnera. Bola to len hra, aby toho šialenca presvedčili, ale možno to akosi...

Pohrabal sa medzi svojimi vecami a našiel malý slovník. Podarilo sa mu ho objaviť v knižnici ešte predtým, keď potrebovali úplne iný preklad, ale boli tam len základné slová a napokon sa to vyriešilo aj bez toho, ale tentoraz toho veľa nepotreboval. Možno len pár slov, aby pochopil aspoň nadpis.

„Toto znamená... alfa... a toto pár...“  

To rozhodne nebolo veľmi povzbudivé. O alfa pároch už čítal, ale len čo sa týkalo vlčej svorky, keď hľadal veci pre Scotta, ale to mu úplne stačilo na to, aby celú tú vec chápal. Dokonca aj tie obrázky o tom hovorili presvedčivejšie, ako samotný text. Nielenže patrí k Derekovi, ale tvorí s ním aj pár. Niečo také predsa nemôže byť pravda!

Chvíľu sa pohrával s myšlienkou, že zavolá Dereka a donúti ho, aby mu to celé vysvetlil, ale rozhodol sa, že najprv skúsi tú vychválenú techniku. Nebol si totiž istý, či o tom bude chcieť hovoriť. Zavrel svoj počítač, ukončil všetko, čo mal rozrobené a pokúsil sa chvíľu ticho sedieť a sústrediť sa. Keď sa dostatočne upokojil, privrel oči, pomaly sa nadychoval a vydychoval. Predstavoval si, že je všetko v pohode a on má dostatok času na všetko...

Videl seba neisto pobiehať po svojej prvej premene. Všetko bolo nové, príťažlivé, jeho myšlienky boli jednoduché,  alfa bol trochu veľký a desivý, preto k nemu pristupoval veľmi pomaly a opatrne. Ďalší členovia svorky ho znepokojovali viac, stiahol sa, keď ich uvidel.  Vrátil sa, až keď im alfa prikázal, aby sa od neho zatiaľ držali ďalej. Potom bol už k nemu priťahovaný takmer magicky. Červené oči sa dívali naňho s rovnakým záujmom a on cítil niečo, čo nedokázal vysvetliť. Nasledovalo jemné obliznutie, výzva k hre, čím sa atmosféra medzi nimi mierne uvoľnila.

Ostatní členovia svorky sa k nemu už mohli priblížiť. Každého z nich spoznával prostredníctvom dotykov. Alfa na nich dozeral. Cítil jeho prítomnosť, a to mu stačilo. Istým spôsobom však ešte stále boli nebezpečný, preto si silnejšie väzby vytvoril s ním.



Každá ďalšia noc prinášala nový stupeň zblíženia. Čoskoro už vedel, kedy je vhodná príležitosť sa ho dotknúť a kedy to nie je vôbec vhodné. Ostatných takisto znášal lepšie, ale v JEHO spoločnosti sa zdržiaval radšej. Niečo medzi nimi fungovalo, akási forma príťažlivosti, na ktorú si len veľmi ťažko zvykal. A ostatní mu začali prejavovať viac rešpektu. Dalo by sa povedať, že ho istým spôsobom poslúchali, ale nie až do takej miery ako alfu. Ich vzájomný kontakt bol čoraz intenzívnejší, vlci v nich sa tešili z toho, že mohli byť len spolu, nič viac nepotrebovali, a na to všetko stačilo len pár dní. Nesmelé hry sa postupne menili na niečo omnoho intenzívnejšie, omnoho dravšie...

Spomienku prerušilo prechádzajúce auto. Bol z nej vytrhnutý, ale hneď nasledovala ďalšia.

Časť predchádzajúcej noci sa vynorila tak rýchlo, až mu to pripadalo takmer neskutočné. Cítil na sebe váhu iného tela, chlad prenikal cez zle utesnenú miestnosť, ale jemu vôbec nebola zima. Jeho telo bolo spojené s ním , počiatočná bolesť sa miešala so slasťou, každým pohybom boli čoraz bližšie k vrcholu... Cítil na chrbte akési pálenie, ale bolo to príliš dobré na to, aby ho to znepokojilo...

Na mobil mu prišla správa. To ho okamžite prinútilo vrátiť sa do prítomnosti.

STILES, TY DNES NEJDEŠ DO ŠKOLY? PREČO MI NEZDVÍHAŠ  MOBIL. STALO SA NIEČO? UŽ MEŠKÁŠ DO ŠKOLY!

Scott.


Mám ísť teraz do školy. Chodiť po meste plnom lovcov a tváriť sa, akoby môj vlk ani náhodou netúžil po Derekovom...
Pomyslel si roztrpčene, ale rozhodol sa radšej odpísať:
NIČ SA NEDEJE. ZASPAL SOM :( UŽ IDEM.

S.

Želal si, aby meškanie na vyučovanie bolo jeho jedinou starosťou.