20. 7. 2013

Vlk (Bonus 2)



 
BONUS 2
varovanie: bonus k poviedke Vlk,  tzv. abusive relationship
pár: Danny/Ethan
poznámka: Keďže do poviedky nechcem dávať všetky bočné línie a zbytočne ju komplikovať inými pármi, rozhodla som sa popri hlavnej línii pridať aj bonusové kratšie časti... 
Táto časť sa odohráva pred začiatkom poviedky VLK.







DANNY

Kvôli svojej ctenej hlave meškal na tréning. Nebolo to nič príjemné, tréner naňho po celý čas reval a dal mu zabehnúť o tri kolá viac, ako ostatným hráčom. Nechcel pôsobiť ako žiadna padavka, preto nastúpil aj napriek menšiemu otrasu. Našťastie mal podľa školského lekára dosť tvrdú hlavu, no rozhodne nemienil svojmu spoluhráčovi urobiť radosť už len tým, že bude kvôli nemu chýbať na ihrisku. Nikto ho nepotrestal za tento nečakaný agresívny útok, keďže šlo o rodinu alfu, neriešilo sa to. Maximálne mohol očakávať, že ho všetko zvedú naňho, preto radšej celú tú vec nechal tak.
Po dokončení posledného kola sa vybral rovno do šatne, chlapci už boli preč, tréner si ho riadne vychutnal a dal mu aj kázeň o tom, v akom stave sa chodí na ihrisko, keďže sa nestihol ani poriadne pozapínať.
Preto chcel aj on čo najskôr vypadnúť, ale najprv sa musel osprchovať. Zobliekol zo seba dres na lakros a nahý vliezol pod sprchu. Potreboval z domu ešte pár vecí, ukázať rodičom, že žije, povedať Jacksonovi, že akože spí uňho, pričom samozrejme bude mať v noci na práci nejaké iné veci, ale jeho kamarát mu vždy zhltne to, že má nejakú tajnú schôdzku a na nič sa už ďalej nevypytuje.
Keď sa jeho rozpáleného tela dotkla voda, pocítil takmer mučivú túžbu to všetko mať čo najskôr za sebou.
Šaman mu dnes urobí tetovanie členov rádu, len malé ale aj tak, zrejme to bude pekelne bolieť, inak by nechcel, aby zostal v chatrči aj na noc, ale údajne dostane aj odmenu, tak ako každý nový člen. Filozofia cukru a biča bola preňho typická. Na to si už stihol zvyknúť, odmeny boli rozhodne príjemné, ale vždy sa spájali s nejakou podmienkou.  Napriek pustenej vode a neodbytným myšlienkam zrazu zachytil niečo podozrivé, ako nádejný šaman mal vyvinuté niektoré inštinkty a jedným z nich bolo predvídanie nebezpečenstva, počul ako niekto odhrnul slabý záves na sprche. Bleskovo sa otočil, ale nebol dosť rýchly na to, aby zastavil úder, ktorý mu takmer zlomil nos. Kým lapal po dychu a držal sa za tú časť svojej tváre, ktorá ho neprekonateľne bolela,  uvažoval nad tým, prečo je dnes deň, keď drahý Danny dostáva stále po hlave, bol prudko otočený späť pred očami sa mu zatmelo, na zem stekala čerstvá krv, a on si želal, aby bol už plnohodnotným šamanom, a dokázal takéto udalosti sledovať pozornejšie.
„Ak sa pohneš, zabijeme ťa,“ varoval ho vlčí hlas. Nevedel o koho presne ide, podľa obrysu postavy, šlo o obrovského vlka, nevšimol si farbu jeho očí, lebo zvieral svoj nos, a snažil sa zabrániť tomu, aby ďalej krvácal. Mohol by to byť Ethan, ale tá postava bola iná, omnoho väčšia, omnoho zastrašujúcejšia.
„Mlč a nehýb sa, lebo ti podrežeme krk!“ vlčí hlas pokračoval neľútostne ďalej. Na krku pocítil dotyk ostrých pazúrov. Jasný dôkaz toho, že nežartuje.
Nepriateľský vlkolak na ich území? To asi ťažko... Niečo také by ten starý šaman nedovolil, museli by ho najprv zabiť, toto bol nepochybne jeden z miestnych.
Ruka pokračovala ďalej, bolestne mapovala jeho telo, zanechávala po svojej činnosti neľútostnú stopu.
Poslúchol. Nesnažil sa vzdorovať.
Tak rýchlo ako tá hrozba prišla, tak aj pominula.
Necítil viac na sebe tlak druhého tela, keď sa opäť obzrel, bol v sprchách sám. Priložil si ruku na nos a skúsil jednoduché šamanské zaklínadlo, ozvalo sa prasknutie, ktoré ho takmer prinútilo padnúť na kolená, ale nos bol opäť v poriadku a prestal krvácať. Cítil sa slabý, takéto zaklínadlá si vyžadovali veľký výdaj energie, preto tam chvíľu len stál a sledoval ako voda nemilosrdne bičuje jeho chrbát.
Keď sa trochu spamätal, rýchlo vypol sprchu. Nemilosrdné pálenie na hrudi mu pripomenulo škrabance, pre imúnneho bolo niečo také veľmi nepríjemné. Neboli nijak zvlášť hlboké, ale aj tak siahol do svojej tašky a vybral bylinkový roztok, nosil ho zo sebou pre prípad nejakého zranenia od vlkolakov. Počas zápasov sa to občas stávalo, osušil sa, nabral si poriadnu vrstvu roztoku na prsty a ošetril poranenia. Odložil fľaštičku späť do batoha.
Potom na seba hodil nohavice a čo najskôr opustil chlapčenské šatne. Bežal tak, ako ešte nikdy v živote, aj keď ťaživý pocit nebezpečenstva pominul.

poznámka: Alfa dvojčatá Ethan a Aiden sa vedia spojiť a vytvoriť spolu jedného veľkého a silného alfu.