12. 8. 2013

Vlk (BONUS 14)








varovanie: bonus k poviedke Vlk,  tzv. abusive relationship
pár:  Lydia/Deucalion, Danny/alfa dvojčatá



VLK
Odprevadili svojho partnera domov. Nešli za ním, dnes boli mimoriadne rozdráždení a mohli by mu ublížiť, tak len zotrvávali v tieňoch a sledovali, ako sa dvere do jeho domu uzavreli, dokonca aj pred nimi. Potrebovali sa premeniť a loviť, túžba zabiť niečo živé ich spaľovala. No skôr než to mohli uskutočniť na krátko zablúdili pohľadom k jeho tmavému oknu.
„Neviete sa ovládať, aké smutné vo vašom veku...“ zaregistrovali hlas, ktorý v nich vyvolal mrzuté zavrčanie.
„Nič o nás nevieš...“ prehovorili vlčím hlasom. Nemal ani len poňatia, čo to pre nich znamenalo. Aké ťažké bolo ovládať ich myslenie spojené dohromady. Deliť medzi seba partnerovu pozornosť a dávať si pozor, aby nad nimi vlk neprevládol. 
Mladý vlkolak, ktorý stál pred nimi a hovoril si Pravý alfa, nebol pre nich ani trochu zaujímavý. Skôr na nich pôsobil znepokojujúco. Možno preto, lebo sa výrazne odlišoval od tých ostatných. Niekedy bolo takmer nepochopiteľné, prečo niekto taký nasledoval Deucaliona.
„Čo od nás chceš?“
„Deucalion ponúkol dohodu jednému z vás, teraz chce vedieť, že aj Ethan má záujem o spojenectvo s našou svorkou. Obaja by ste boli pre nás užitočnejší.“
No napriek jeho značným kvalitám mu vodca svorky nedôveroval natoľko, aby mu povedal o ich spojenectve. Preto hrali ďalej to, že sú na strane slabších, dokonca aj pred ním, to ako dôležito sa tváril ich značne pobavilo.
„Čo máme urobiť?“
Prehovoril skôr Aiden, jeho myslenie sa neúprosne predralo dopredu.
„Skúste to, čo je pre vlka takmer nemožné, zabite pravého partnera...“
Len čo to vyslovil, hnev sa okolo nich opäť ovinul a odmietal ich pustiť zo svojho zovretia.
„Prečo to neurobíš ty?“
„Nie, je to také jednoduché. A ja nie som ako vy. Nemám v sebe toľko hnevu.“
„Neurobíme to.“
„Bojíte sa?“
„On je náš. Chápeš, čo to znamená. Môžeme ho zničiť a po kúskoch pozbierať, ale nesmieme ho zabiť.“
Niektoré veci si nevážil, mali by mu to pripomenúť, ale nebolo ich úlohou ho vychovávať.
Pravý alfa na nich skúmavo hľadel.
„Tušil som to. Deucalion sa toho obával. Ani on nie je pred touto vecou celkom imúnny. Viete, čo to znamená?“
Tušili prečo Scott pochybuje o inštitúcii partnerstva. Jeho vlk ani on neboli prijatí, bolo im to jasné, už len z letmého pohľadu naňho. Práve táto nepatrná chyba ho mohla veľmi ľahko zbaviť alfovstva. Stratil by svoju jedinečnosť, keby začal zabíjať. Ešte nebol tak celkom udomácnený v ich svorke, tak sa rozhodli ho trochu podpichnúť, aby pochopil kde je jeho miesto.
„Tak ostaňte tu. Nebude vám tu zle. Môžete byť prijatí...“
„Pozhováram sa s ním o tom,“ vyhlásil chladne, no oni tušili, že to slovo v ňom spustilo reakcie, ktoré ani on nedokázal poriadne kontrolovať.
Pravý alfa zmizol v lese, ale aj tak z toho nemali dobrý pocit. Dnes rozhodne musia skôr strážiť, aby sa náhodou o niečo nepokúsil. Pochybovali, že Deucalion potrebuje prijatie. Jednu vec si však predsa len chceli overiť.
Prešli k oknu, vyskočili naň a pretisli sa dovnútra, bolo len privreté – to musia Dannymu povedať, aby si ho radšej zatváral a vyhol sa tak neželaným návštevám.
Nečakal ich. Strnul uprostred pohybu s pyžamovými nohavicami v rukách. Zozadu ho objali a pritisli k posteli.
Cítili to, pulzovanie spokojnosti, takmer neviditeľné putá,  ženúce ich vždy k nemu, a aj keď mysleli aj na zlé veci, on bol vždy prítomný v príjemných predstavách. Roztrhli mu nohavice a nechali ho slabo zaprotestovať.
„Počkajte, myslel som si, že idete loviť...“
„Chceli sme to... ale nemôžeš ostať sám... Vyhrážali sa nám... Pravý alfa hovoril čudné veci... Možno chce, aby sme zabili svojich partnerov... Je to zlé... veľmi zlé.... chcem si ťa ešte raz označiť a ty označíš nás, aby vlk pochopil, že to nesmie nikdy urobiť... aby nezabudol, aké je skvelé byť označený tebou... Urobíš to pre nás?“

§§§
DEUCALION

Jeden bozk. Len jeden a nič viac, čo by sa asi tak mohlo stať? Pochopil, že nič dobré, keď ju držal v náručí a ich telá sa k sebe nemilosrdne tisli. Takmer na ňom sedela, a to bol len jediný bozk a všetky jeho zmysly boli vybičované na maximum. Už dávno nebol tak blízko prehry, aj keď v tomto prípade by bola nepochybne nesmierne sladká. Držal ju v pevnom zovretí, cítil sa tak zvláštne, kompletne, akoby nezáležalo na ničom inom len na tom, aby cítil na sebe jej telo, vnímal zrýchlený tlkot jej srdca. Pôsobila naňho veľmi intenzívne, no napriek tomu ju túžil od seba dostať čo najďalej.
Nebolo to o nič lepšie, keď jeho ruky zablúdili pod jej tričko... Pazúry sa predĺžili a on tušil, že bude zrejme celá doškriabaná, keďže v tomto zmysle jej chcel dopriať toľko vlčej lásky, koľko len bude potrebovať.
Zastonala.
Takto to nezvládne. Bude musieť prijať pravidlá jej hry, ale ešte nechcel. Ešte nemohol len tak ľahko zahodiť všetky svoje šance.
Odsotil ju.
Počul nepríjemný zvuk spojený s jej pádom na dlážku. Vlk v ňom nebezpečne zavrčal a chcel sa okamžite presvedčiť o tom, či nebol k nej príliš tvrdý, ale počul len ako rýchlo vstala, podľa zvukov, ktoré nasledovali, šla k dverám, ale to nemohol dovoliť. Predbehol ju a postavil sa jej do cesty.
„Drahá?“ oslovil ju tým posmešným spôsobom, ako pri prvom stretnutí.
Áno, chcel sa pokúsiť ju zabiť, mal by to urobiť, ale vlk poplašene protestoval a takmer naňho vrhal všetky kliatby sveta.
„Čo máš v pláne?“
„Absolútne nič.“
„Tak to ti neverím, ale nechápem, prečo je nutné sa tomu brániť. Chceš to predsa, tak čo? Nie som ti dosť dobrá...“
„Uvažujem o tom, ako by som ťa mohol zabiť, aj keď si moja pravá partnerka. Temná šamanka sa nepochybne nemýlila, keď ťa tak nazvala...“
„Nazvala ma menom Pyrrha, manželka Deucalionova z gréckej mytológie, a čo má byť?“ dodala nahnevane.
Nechcel to povedať. Naozaj to nemal v úmysle, ale ten jeho vlk si vždy...
„Práve preto by som ťa mal zabiť, kým nebude neskoro...“