13. 8. 2013

Vlk (BONUS 15)





 
BONUS

varovanie: bonus k poviedke Vlk,  tzv. abusive relationship
pár:  Lydia/Deucalion, Danny/alfa dvojčatá






DEUCALION
„Tak to urob!“ vyzvala ho chladne.
„To je práve ten problém, nemôžem...“
Dotkla sa jeho tváre, prešla prstom po jeho perách.
„Nechceš sa radšej so mnou spáriť?“ lákala ho.
„Nie, ešte sa ti nevzdám...“
„Ako myslíš, ty budeš ľutovať...“
Nechala ho tam stáť samého. Tušil, že neodíde príliš ďaleko, ale aj tak buchnutie dverí mierne vyviedlo z miery.
Mala ho zabiť a celé to ukončiť. To od nej očakával. Aspoň nejaký pokus, ktorý by ho vyprovokoval, ale ona sa namiesto toho chce s ním spáriť.
Díval sa za ňou takmer s ľútosťou.
 „Neviem, možno čiastočne uvažujem aj o tom, aké by to s tebou bolo. A prečo by sme tomu nemohli dať šancu, čo nám vtom bráni?“
To mu raz povedala, keď to predtým spolu preberali.
Neočakával, že takýto rozhovor bude viesť s nejakou ženou a už vôbec nie potom, v akej boli situácii. No Lydia nepochybne vedela, ako má upútať jeho pozornosť.
Musí sa rozhodnúť. Nemôže viac pokračovať v tejto neistote. Vybavili sa mu jeho ďalšie slová, nemal sa jej na to pýtať.
„Ty by si chcela, aj napriek tomu, kým som...“
 Neodpovedala mu na to, aspoň nie slovami, ale cítil ako sa jej tep zrýchlil, ako sa nepatrne pohla ďalej od neho. Vtedy to považoval za odmietnutie, dnes mu to pripadalo skôr ako istá forma ústupu.
Prečo by si nemohol nechať všetkých na pokoji? Chceš svoju svorku späť, tak sa vráť a vyjednávaj s nimi. Nehraj ďalšie hry a zaútoč priamo, alebo to nechaj tak a ži si svoj život.
Pre jeho vlka bolo všetko opäť zázračne jednoduché. Partnerka nepovedala, že ho chce, ale ani to, že ho nechce. Všetko záviselo len na ňom a na jeho rozhodnutiach. Ich rozhovor mu stále znel v hlave, hľadal, kde urobil chybu, kedy vlastne pochopil, že z tohto sa už nevymotá.
„Nebojíš sa, že splním svoje hrozby?“
„Isteže áno,“ pripustila neochotne.
 „A aj tak mi chceš, aby sme to spolu skúsili?“
„Poradila som si už aj  s horšími vecami. Neboj sa, ja to zvládnem. Mier?“
Nechápavo nad tým krútil hlavou, ale niečomu takému sa skrátka nedalo odolať. Keby to urobila akokoľvek inak, zrejme by to okamžite odmietol, ale takto, nebolo možné proti tomu nič namietať.
„Dobre... dám nám šancu... keďže si ma natoľko prekvapila, ale... Nič si od toho nesľubuj. Je to len šanca...“
Jeho vlk dostane, čo chce a potom budú môcť v pokoji odísť, no už teraz si uvedomoval, že len klame sám seba.
Nebude môcť jednoducho odísť, nie bez toho, aby nemyslel na to, aké by to bolo, keby sa rozhodol ostať.
Uvažoval o tom, či to stále platí, aj teraz, keď bola tak veľmi nahnevaná. Skutočne sa s ním chce spáriť, alebo sa snaží len získať čas, aby pomohla priateľom.
Každopádne nateraz nebude proti nim nič podnikať, zoberie si to, čo jeho vlk potrebuje a potom sa uvidí. Možno ostane, možno odíde, možno ju vezme zo sebou, no bol si istý, že do svojej svorky sa vráti a urobí tam poriadok tak či tak. Dopraje si čas, aby zistil čo chce, a keď to bude vedieť vráti sa a vezme si svoju svorku späť.
§§§
DANNY
Jemne okusoval miesto prepojenia, to miesto, kde sa jeho zuby dotkli Ethanovho ramena. Opäť si ich označoval, ale tentoraz chcel, aby sa rozdelili, aby mohol vidieť ako to pôsobí na každého z nich osobitne.
Ethan starostlivo oblizol  znak spárenia z predchádzajúceho uhryznutia a uložil sa s ním na posteľ, aby mali dostatok pohodlia. Aiden sa pridal k nim, tentoraz úplne bez váhania. Rukou sa dotýkal jeho pevného brucha, prechádzal vyššie, až kým pevne nezovrel bradavku, jemne ju dráždil medzi prstami... Oddelil zuby od neho a sledoval ako mu po pleci stiekol jemný pramienok krvi.
Parter mu oplatil uhryznutie, ale o niečo šetrnejšie, ako predtým. Staral sa o to, aby prežíval čo najmenej bolesti a Aiden spokojne stonal a nechával sa hladiť, aj keď zvyčajne niečo také dovoľoval len veľmi neochotne.
Ethan sa prisal k jeho perám, pokúšal sa odviesť pozornosť od svojho brata, Danny mu na chvíľu vyhovel. Pobozkal ho, vsunul jazyk do jeho úst a dával mu pocítiť svoju náklonnosť.
No nezabúdal pritom pokračovať v dráždení druhého dvojčaťa, ktoré ho takisto objímalo a tislo k sebe.
Túžba loviť pretavená do sexuálnej energie rozhodne spôsobila to, že sa ich len tak ľahko nezbaví, kým nebudú obaja úplne spokojní.
Uhryzol si aj Aidena, nenechal ho čakať a keď sa opäť spojili do vlčej podoby nedočkavo na nich vyliezol.

§§§
Na druhý deň...
Prezliekali sa do lakrosových dresov, väčšina hráčov niesla na sebe stopy po včerajšej oslave. Danny nebol výnimkou. Dvojčatá riadne vylepšili jeho zadok, a takisto aj chrbát. Predtým si to neuvedomil, ale keď si dal dole tričko, väčšina jeho spolužiakov zalapala po dychu, a nebolo to kvôli jeho prirodzenej kráse, ale škrabancom, tiahnucim sa cez celý chrbát...  A nepochybne nebolo dobré ani to, že tréner vošiel do šatne, skôr než si na to stačil niečo obliecť.
Māhealani to má byť, čo! “
„Spadol som.“
Tréner vyzeral akoby bol tesne pred výbuchom.
Aiden a Ethan naňho nahnevane zazerali. Danny im obom rýchlo položil ruky na plecia, aby ich odhovoril od akéhokoľvek neuváženého činu.
„A dokážete po tomto páde hrať?“
„Bez problémov, tréner.“
„Na čo čakáte. Pohyb!“ pokynul im, aby sa ponáhľali.
Jeden z vlkov sa otočil k Dannymu.
„Po tréningu zájdi za svorkovým lekárom... Máš chrbát presne ako Harris,“ povedal jeden z mladších vlkov, nejaký Luke, ktorý pomáhal svorkovému lekárovi.
„Už som si na to niečo dal, ale nezabralo to...“ zamumlal. Netušil, že to vyzerá až tak zle, až kým nehľadel na zhrozené tváre spolužiakov.
„Deaton má od pol jednej voľno, zastav sa...“
Dvojčatá na vlka vrhli mrazivý pohľad. Radšej pokračoval v prezliekaní.
„Harris sa celkovo nemá dobre. Videl som ho dnes prísť do školy s deťmi. Prechádzal sa s nimi po chodbe, v tom ich hrozivom kočíku...“ prehovoril takisto jeden z ďalších miestnych vlkov.
Osobne ich všetkých mimoriadne bavilo triafať sa do toho, ako je Harris teraz pod papučou a jeho hlas neznie vôbec tak arogantne ako zvyčajne, dokonca im ani nedával toľko úloh, odkedy mal domáce povinnosti. No nevýhodou bola jeho zvýšená podráždenosť.
„Aj Kali je tu?“ opýtal sa ho Aiden.
„Nie, to sa mi nezdá. Videl som ho len samého s deťmi...“
Tréner začal opäť revať, kde to sakra trčia, tak radšej všetci čo najrýchlejšie zamierili na ihrisko.